מגיע משם, אני צריך לאפס את כל מבנה השאילתות שלה כדי לעשות את מה שאני זומםוורדפרס
תמשיך לLaravel לא תפסיק לחייך...מגיע משם
בלו"ז הצפוף שלי אני בקושי מצליח לסיים משימות שלקחתי...ואם תעזוב את PHP ותמשיך לשפה אמתית כל שהיא, אז בכלל תהיה שמח ורוקד
...?אני פשוט באופן אישי שונא את PHP , ונראה לי שכל שפה אחרת היא יותר טובה.
כבר נשברו על זה לא מעט קולמוסים......?
תודה, הלוואי שאני אדע PHP עד הסוף קודם כל. עוד לא מצאתי הדרכה חרדית בנושא.כבר נשברו על זה לא מעט קולמוסים...
אני ממליץ לך באון אישי לא להחליף תוכנית בשלב זה, תמשיך להתקדם בPHP,
אחרי שבאמת אתה מרגיש שוחה במושגי הקוד קח לך שעה ביום ללמוד שפה אחרת (יהיה node או מה שלא יהיה).
הסיבה: הבלבול גרוע מהכל.
ולכן אם התחלת בPHP שנה מגמה רק לאחר שיהיה לך ידע רחב במושגים תכנותיים יהיה לך הרבה יותר קל לגלוש לשפה אחרת.
בהצלחה.
זה המסלול שליתודה, הלוואי שאני אדע PHP עד הסוף קודם כל. עוד לא מצאתי הדרכה חרדית בנושא.
אני אוחז בשלבים המתקדמים של השתיים האחרונים (php - wp development) אגב דילגת על בוטסראפ.זה המסלול שלי
html - css - js - jquery - php - wp development - בתשלום (ח"פ או מנוי ל6/12 חודשים)
לא עובר כמעט יום שאני לא נכנס לאחד מאלו (סתם בגלל שאני לא מתרגל מספיק את השמות של הפונקציות בע"פ, מתי יש מקף אמצעי ומתי לא...)php
W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.comPHP: Hypertext Preprocessor
PHP is a popular general-purpose scripting language that powers everything from your blog to the most popular websites in the world.www.php.net
...כבר 3 שנים + אלמנטור פרווהכי חשוב
לחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור ולחפור (ctrl+c ctrl+v * 1000000K )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: