זה כל פעם מגיע מכתובת IP שונה. יש טעם להתחיל כל פעם לחסום אחד אחד?האם ניסיתם לחסום את כתובת ה-IP של השולחים?
לא, אפשר פירוט בבקשה?1. האם ניסיתם את האנטי ספאם של ג'טפק?
כן, זה בעצם הקונספט של התוסף "מספיק", למשל הגדרתי מילים שמופיעות לרוב בהודעות האלו. או הודעות שמגיעות בלי קישור לעמוד השליחה. אבל זה לא ממש עובד משום מה.2. אם יש מאפיין כולל של כל הספאם אפשר לנסות לכתוב קוד (או לחפש הגדרה במידה וזה אפשרי) שיחסום כל הודעה עם המאפיין הזה.
לדוגמה: אם כל הטפסים משאירים טלפון שמתחיל ב-8 (ככה זה ספאם באתר שאני מכיר) אפשר לנסות להגדיר דרך שטופס שמתחיל ב-8 בטלפון לא יישלח.
בעיקרון, תוסף ספאם טוב יכול לזהות כתובת IP חשודה לפי מאגר דיווחים עולמי ולחסום את אותן כתובותזה כל פעם מגיע מכתובת IP שונה. יש טעם להתחיל כל פעם לחסום אחד אחד?
אני פחות מבינה בנושא הזה של כתובות IP, אבל אם אכניס לרשימה מספר כתובות שיש לי כרגע, זה יכול להועיל? (לא יודעת להגיד אם הן באותו טווח...)בעיקרון, תוסף ספאם טוב יכול לזהות כתובת IP חשודה לפי מאגר דיווחים עולמי ולחסום את אותן כתובות
אני חוסם כתובות IP בודדות ובמידה שיש מספר תנועות ספאם מטווח כתובות IP אני חוסם את כל הטווח (256 כתובות)
דוגמא מתוך כתובות ה-IP שחסמתי אצליאני פחות מבינה בנושא הזה של כתובות IP, אבל אם אכניס לרשימה מספר כתובות שיש לי כרגע, זה יכול להועיל? (לא יודעת להגיד אם הן באותו טווח...)
37.139.53.0
37.139.53.1
37.139.53.2
...עד...
37.139.53.255
לגבי התוסף https://jetpack.com/upgrade/anti-spam/ (בעבר היה שם כמדומני מסלול חינם לאתרים ללא כוונת רווח או משהו כזה)
אם תרצה - יש לי קוד מוכן בגיטהאב לתוסף ש-לגבי השאלה השניה אפשר לנסות בPHP
חוסם ספאם בטפסים של אלמנטור לפי רשימת המילים השחורה ב'הגדרות דיון' המובנות של וורדפרס
תודה רבה!דוגמא מתוך כתובות ה-IP שחסמתי אצלי
צפה בקובץ המצורף 1557061
בדוגמא הזו השורה "37.139.53." חוסמת את כל הכתובות :
קוד:37.139.53.0 37.139.53.1 37.139.53.2 ...עד... 37.139.53.255
אני נעזר במאגר בינלאומי שאוסף מידע על כתובת IP מזיקות, לדוג':
זה מוגדר לי 0.5, לכמה להגדיל? ומה זה בעצם עושה?reCAPTCHA V3
ולהגדיל את הסף ציון
אפשר לבדוק את המידע שנאסף מרחבי העולם:איך אני יודעת שאני לא חוסמת בטעות כתובות בלתי מזיקות?
לעלות את זה. זה מגביר את הזיהוי שלו.תודה רבה!
זה מוגדר לי 0.5, לכמה להגדיל? ומה זה בעצם עושה?
תודה רבה, אבדוק את זה.אפשר לבדוק את המידע שנאסף מרחבי העולם:
שם גם מופיעה הארץ של השרת
לדגו' - אם אין לכם מבקרים מרוסיה וכתובת ה-IP הזו מדווחת פעמים רבות כספאם / האקינג, אין סיבה לחשוש מחסימתה
למשל 0.7 זה טוב?לעלות את זה. זה מגביר את הזיהוי שלו.
נמצא.ולבדוק שreCAPTCHA נמצא גם בטופס.
בתוסף maspik להגדיר שיותר מקישור אחד בהודעה ההודעה תיחשב כספאםיש כבר recaptcha ותוסף Maspik, ועדיין הלקוחה מקבלת הודעות ספאם באנגלית מהאתר.
מה עוד אפשר לעשות?
תודה!
באמת הגדרתי את זה אבל משום מה זה לא עובד. אני עדיין מקבלת ספאם אפילו עם קישורים.בתוסף maspik להגדיר שיותר מקישור אחד בהודעה ההודעה תיחשב כספאם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: