אבל הוא טען לי שם, שאם הסניף סגור אז החבילה לא תוחזר... ואין לי מה לדאוג...והשבוע הם החזירו לי את החבילה לשולח....
גם לי אמרו את זה.אבל הוא טען לי שם, שאם הסניף סגור אז החבילה לא תוחזר... ואין לי מה לדאוג...
כל נציג שם אומר משהו אחר, השירות של הנציגים בצ'אט הוא אחד הגרועים שהכרתי...הצלחתי סופסוף לתקשר בצ'אט עם נציג
(הם בכלל שלחו את זה לסניף שמאוד רחוק...)
יש בטלפון - 171אין טלפון לשירות לקוחות,
אני פניתי למייל הזה והם אמרו לי שהשולח צריך לשלוח פניה לבירור מצב החבילהאפשר לפנות לדואר דרך הכתובת מייל הזו- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יצא לי להשתמש איתה כמה פעמים, וב''ה קיבלתי מענה זריז ואנושי...
גמלי שלחו חבילה לסניף מרוחק, התכתבתי בצ'אט עם נציג והוא נתן לי את המייל לבקש שיעבירו לסניף אחר,
למחרת קיבלתי מענה- התנצלות למייל שהחבילה מוינה ונותבה בטעות לסניף מרוחק, תוך שבוע קיבלתי הודעה שהחבילה הועברה לסניף באזור מגורי.
פתוח בימים א,ג,ה בשעות 8:30-13אגב, מי שיכול לעדכן פה
כשהסניף במודיעין עילית - קסם, נפתח שוב
כבר הלכתי כמה פעמים, וכל פעם
יש דף בכתב יד המבשר שהסניף זמנית סגור...
תודה!פתוח בימים א,ג,ה בשעות 8:30-13
מה עושים כשסניף הדואר סגור עד להודעה החדשה - בעקבות הקורונה
והם שולחים לי הודעות על חבילות שמחכים בסניף, הודעה שניה, עם אזהרה שהחבילה תוחזר...
לי הייתה חבילה בסניף דואר שסגור עד להודעה החדשה.
פניתי אליהם בכל צורה שיכלתי ואין אפשרות להעביר את החבילה לסניף אחר
(הם בכלל שלחו את זה לסניף שמאוד רחוק...)
ניסיתי הכל דיברתי איתם כמעט כל יום
והשבוע הם החזירו לי את החבילה לשולח....
חברה תקשיבו לי היה איזה 4 חבילות שהמתינו לי בדואר באזור בני ברק ואני בתקופה הזאת לא יוצא מהבית והסניף ממש רחוק מהבית שלי, אז פשוט התכתבתי אתם בצ'ט קודם כל צריך לבחור להתכתב עם נציג ואחרי זה הם מבקשים שתמלא פרטים ולחכות לפעמים זה הולך מהר ולפעמים לא ואם זה לוקח זמן צריך לרענן את הדף בקיצור עד שאיזה אחת ענתה לי ופשוט ביקשתי ממנה שתעשה עיכוב לחבילות בארץ וככה הם לא חוזרים לשולח כתבתי לה את כל המספרי מעקב של החבילות והכל בא על מקומו בשלוםנחמה תודה
אנסה במייל שהבאת
כי בצ'ט המענה נחמד אבל לא עונה על הציפיות....
תודה!איתור סניפים וזימון תור בקליק | דואר ישראל
תור בקליק: שירות הזמנת תור לדואר באינטרנט. הזמינו תור בקליק לאיסוף חבילה, שליחת דואר או משלוח וכל שירות אחר וחסכו את זמני ההמתנה בסניפי הדואר. להזמנת תור לסניף הקרוב, היכנסו.mypost.israelpost.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: