אני מכירה מישהי משם, אם עדיין רלוונטי
@Love to design @ונוושעה @Noa leviסמינר תמורה אם עוזר לך עדיין , בנות איכותיות אני יודעת מאד.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> יש לי שם וטלפון
סמינר בכל מובן המילה, משמע מסגרת רוחנית הכוללת תקנון, תלבושת, חובת נוכחות בשיעורי קודש, מרצות מקצועיות נשים בלבד, במידה ויש רק מרצים גברים במקצוע כלשהו אז השיעור מועבר בזום בלבד ולא פרונטלי.הי אני רוצה ללמוד תיכנות עם תואר ושמעתי על סמינר תמורה
יש למישהי אולי מספר של בת שלומדת שם אני מעוניינת לדעת מה הסגנון של הבנות מבחינה רוחנית תודה
וואי ממש תודה !!סמינר בכל מובן המילה, משמע מסגרת רוחנית הכוללת תקנון, תלבושת, חובת נוכחות בשיעורי קודש, מרצות מקצועיות נשים בלבד, במידה ויש רק מרצים גברים במקצוע כלשהו אז השיעור מועבר בזום בלבד ולא פרונטלי.
חממה ענקית מבחינה מקצועית, מעבר לשעות לימוד הרגילות תמורה מעניקה לבנות שעות רבות של תרגול עם מתרגלות, לעזרה בחומר המאתגר ולחווית לימוד משותפת.
חממה מבחינה אישית, מלבד השיעורי קודש ומחנכת, פעילויות לאורך כל השנה, נסיעות לקברי צדיקים בתקופת החגים, טיולים להתרעננות ומחני קיץ.
בקיצור אם את מחפשת סמינר ולא מכללה.. ותעודה מעולה (תעודה של האוניברסיטה הפתוחה) זה בהחלט המקום שהייתי ממליצה...
בהצלחה רבה!
וואי ממש תודה !!
נראה לי שכדאי למחוק את המספר
את מכירה את הסניף בירושלים או בבית שמש ?
או שזה אותו דבר ?לא ממש הבנתי
תודה ממש
מה באמת ??סמינר פתוח!! לא בסגנון של הסמינרים המוכרים והטובים בי-ם...
? @וילהמה באמת ??
את מתכוונת לתמורה החדש (האו"פ ) ?
.
וואי תודה ממש יעזור ליאני יודעת שאחד מהם ודאי פתוח אנסה לברר לך איזה מהם..
.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: