דרוש מידע סמינר תמורה - מישהי מכירה

Noa levi

משתמש רשום
הי אני רוצה ללמוד תיכנות עם תואר ושמעתי על סמינר תמורה
יש למישהי אולי מספר של בת שלומדת שם אני מעוניינת לדעת מה הסגנון של הבנות מבחינה רוחנית תודה

Tzs4391

משתמש חדש
היי,
אני לומדת בתכלית, שזה היה תמורה לשעבר אני לא יודעת אם את מתקוונת לשם…
אם את רוצה עזרה את יכולה בכיף להתקשר אלי
0508857966

shani y

משתמש חדש
אני מכירה מישהי משם, אם עדיין רלוונטי

סמינר תמורה אם עוזר לך עדיין , בנות איכותיות אני יודעת מאד.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> יש לי שם וטלפון
@Love to design @ונוושעה @Noa levi
אם יש לכן מידע אשמח ממש
מאד דחוף לי |
תודה רבה!!

ונוושעה

משתמש חדש
הי אני רוצה ללמוד תיכנות עם תואר ושמעתי על סמינר תמורה
יש למישהי אולי מספר של בת שלומדת שם אני מעוניינת לדעת מה הסגנון של הבנות מבחינה רוחנית תודה
סמינר בכל מובן המילה, משמע מסגרת רוחנית הכוללת תקנון, תלבושת, חובת נוכחות בשיעורי קודש, מרצות מקצועיות נשים בלבד, במידה ויש רק מרצים גברים במקצוע כלשהו אז השיעור מועבר בזום בלבד ולא פרונטלי.

חממה ענקית מבחינה מקצועית, מעבר לשעות לימוד הרגילות תמורה מעניקה לבנות שעות רבות של תרגול עם מתרגלות, לעזרה בחומר המאתגר ולחווית לימוד משותפת.

חממה מבחינה אישית, מלבד השיעורי קודש ומחנכת, פעילויות לאורך כל השנה, נסיעות לקברי צדיקים בתקופת החגים, טיולים להתרעננות ומחני קיץ.

בקיצור אם את מחפשת סמינר ולא מכללה.. ותעודה מעולה (תעודה של האוניברסיטה הפתוחה) זה בהחלט המקום שהייתי ממליצה...

בהצלחה רבה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

shani y

משתמש חדש
סמינר בכל מובן המילה, משמע מסגרת רוחנית הכוללת תקנון, תלבושת, חובת נוכחות בשיעורי קודש, מרצות מקצועיות נשים בלבד, במידה ויש רק מרצים גברים במקצוע כלשהו אז השיעור מועבר בזום בלבד ולא פרונטלי.

חממה ענקית מבחינה מקצועית, מעבר לשעות לימוד הרגילות תמורה מעניקה לבנות שעות רבות של תרגול עם מתרגלות, לעזרה בחומר המאתגר ולחווית לימוד משותפת.

חממה מבחינה אישית, מלבד השיעורי קודש ומחנכת, פעילויות לאורך כל השנה, נסיעות לקברי צדיקים בתקופת החגים, טיולים להתרעננות ומחני קיץ.

בקיצור אם את מחפשת סמינר ולא מכללה.. ותעודה מעולה (תעודה של האוניברסיטה הפתוחה) זה בהחלט המקום שהייתי ממליצה...

בהצלחה רבה!
וואי ממש תודה !!
את מכירה את הסניף בירושלים או בבית שמש ?
או שזה אותו דבר ?לא ממש הבנתי
תודה ממש

וילה

משתמש פעיל
סמינר פתוח!! לא בסגנון של הסמינרים המוכרים והטובים בי-ם...

וילה

משתמש פעיל
בררתי והוא בסגנון יותר פתוח מבית ברכה
ומדובר על תמורה בירושלים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה