נכתב ע"י דאבל-קליק;2295461:קשה להתבטא ככה
נכתב ע"י דאבל-קליק;2295461:לאחרונה אי אפשר לשלוח סמיילים בג'ימייל ובצ'אט ג'ימייל בכלל! באתרוג.
מישהו עוד חווה את התופעה?
יש איך להחזירם??
קשה להתבטא ככה
נכתב ע"י בפוטנציאל;2295598:איזה עולם הזוי אנו חיים(אייקון קורץ ,נבהל ובוכה)
פעם היינו מדברים אחד עם השני(אייקון מחייך)
עברנו לטלפונים(אייקון מקשיב)
היום על המחשב(אייקון גולם)
וכל כך חסר השיח פנים מול פנים (אייקון מהנהן)
ועכשיו שלקחו לנו את זה , מה יהיה? (אייקון נבוך וכועס)
איך נסתדר?
נכתב ע"י דאבל-קליק;2295611:את רואה? בלי תאור האייקונים הקטע שלך היה הרבה יותר יבש....
ועכשיו באמת, מה הקטע?? מה הבעיה בזה? אתרוג תחזירו את זה מייד! אין לי זמן ל-כ-ת-ו-ב את התאור של הסמיילי של אותו הרגע, הזמן יקר...!
נכתב ע"י דאבל-קליק;2295590:וגם אם אני לא טועה כבר אין צלצול הודעת צ'אט כשמגיעה אחת?....?? עוד מישהו נתקל בזה?
נכתב ע"י דאבל-קליק;2295590:וגם אם אני לא טועה כבר אין צלצול הודעת צ'אט כשמגיעה אחת?....?? עוד מישהו נתקל בזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: