בגדול, אפשר לקבל את השירות דרך אחת החברות שמפעילות שירותי סל שיקום. יש גם שירות חרדי מעולה.אשמח למידע על סל שיקום, מה אפשר לקבל דרכם? בקטגורית פנאי יש איזושהיא מסגרת חרדית?
אם יש משהו שמכיר ויכול לעזור במידע מעבר למה שבכל זכות- אשמח מאוד.
אפשר לקבל מידע על מקום חרדי שאפשר לקבל דרכו סל שיקום?בגדול, אפשר לקבל את השירות דרך אחת החברות שמפעילות שירותי סל שיקום. יש גם שירות חרדי מעולה.
אפשר לקבל ליווי של עו"ס בפגישה שבועית, ליווי של מדריך/ מדריכה כמה שעות בשבוע, החל מקיפול כביסה יחד ועד ליציאות משותפות, אפשר לקבל פעם בחמש שנים סכום של כשלושת אלפים ש"ח לקניית ריהוט מתוך רשימה של סל שיקום (מיטה, שולחן, מזגן ועוד) וכן טיפולי שיניים חינם במרפאות ייעודיות.
לגבי פעילויות פנאי, יש מרכזים (אני מכירה בירושלים ואני משערת שכמותם יש בכל ריכוז אחר) של פעילויות פנאי שונות, החל מהופעות, דרך חוגים ועד לטיולים וימי שיא. צריך להירשם למרכז הספציפי ובו מקבלים ליווי של מלווה שיקומי שמפנה לתכנים המתאימים.
לכל שאלה ניתן לכתוב פה ואענה בשמחה.
לא יודעת היכן את מתגוררת. אני מכירה את ירושלים ויש בה שירות מעולה של 'קידום חרדי'. אני יודעת שיש לקידום חרדי סניפים במקומות נוספים בארץ, כמו בני ברק, אלעד, בית שמש, ביתר ואשדוד. ייתכן שגם במקומות נוספים.אפשר לקבל מידע על מקום חרדי שאפשר לקבל דרכו סל שיקום?
באיזה ערים יש?
ליווי עו"ס- לשם מה? באיזה קטגוריה?
הצורך העיקרי שלי הוא בסוג של "קבוצת תמיכה" יש מענה מסוג זה?
נותנים שירות של סל שיקום?בית חם גם אחד מהאופציות...
בעזר מציון ובית חם הבנתי יש סל שיקוםאפשר לקבל מידע על מקום חרדי שאפשר לקבל דרכו סל שיקום?
באיזה ערים יש?
ליווי עו"ס- לשם מה? באיזה קטגוריה?
הצורך העיקרי שלי הוא בסוג של "קבוצת תמיכה" יש מענה מסוג זה?
בעיר מעורבת במרכז- אין פתרון?אגב, יש קידום חרדי גם בצפון
בדרום גם יש קידום, לא יודעת אם גם חרדי
מאתר קידוםבעיר מעורבת במרכז- אין פתרון?
דרך מקום חילוני יש מה לנסות? או שיהיה לא רלוונטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: