"סלקומפוביה..." - שיתוף ומסקנה.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
עבדכם הנאמן שוקל לרכוש טלפון ביתי מחברת 012 (סמייל. אורנג', פרטנר. אותה החברה)

מתקשר ל 012

מקיש ומקיש עד שמגיע לנציג מכירות.
מחכה קצת.
הנציג רהוט, שמו דורון. הוא שומע שאני רוצה טלפון קווי- אין בעיה. בעצם- רק רגע. אדוני רוצה טלפון ומשתמש בספק אינטרנט כשר? אינני מתמצא בכך. מעביר מייד את אדוני...
השיחה עוברת. אני נדרש להקיש מספר פרטנר. אין לי מושג מה הכוונה. אני מקיש מספר. לא תקין. המערכת זועמת: הקש שוב מספק תקין. אין לי מספר תקין.

מנתק.
-ומחייג שנית.

מקיש ומקיש ומגיע בדיוק למקום הקודם. הפעם נפלתי על נציגת מכירות. שמה גדיר. יעילה. משום מה היא דווקא כן יודעת על מה מדובר. נותנת הצעת מחיר. בדיוק כמו בימים הטובים: אין מחיר אחיד. יש מחיר חודשי, ויש מחיר על הראוטר. בלאגן. לוקחים נייר ועט, רושמים, מבינים. בסך הכל המחיר הסופי נחמד. אפשר להתקדם? לא, אני לא מטפלת בזה. אני מעבירה אותך מייד, אדוני.
השיחה עוברת.
מוזיקה צורמנית מושמעת.
הכרוז מודיע:
עקב העומס הרב תיתכן זמן המתנה ארוך מהרגיל, אנו עושים את מיטב המאמצים וכו וכו'. אם ברצונך שנציג יחזור אליך תוך 3 שעות, אנא השאר פרטים....
הכל מוכר וידוע. איני טורח להשאיר מספר. ממילא לא יחזירו לי צלצול.

אני מנתק, ומגחך:
ככה אתם רוצים להשיג לקוחות? עדיין לא התקשרתי לתמיכה, רק למכירות....
לא רוצה לקנות ממכם כלום.

-

מתקשר לבזק. רוצה לדעת כמה משלמים ההורים על דקת שיחה.
מחייג. מקיש ומקיש ומקיש. מבוך טלפוני שלם. שלוחות על גבי שלוחות. שירות, תמיכה, הסבר על חשבוניות. תשלום חשבוניות. מעבר דירה. שדרוג. שעות פתיחה של בזק סטור. שעות סגירה של בזק סטור. פריסה של בזק סטור. מידע. מענה ממוחשב.
אני לא רוצה מענה ממוחשב. גם לא הדרכה ממוחשבת והסבר אלקטרוני אדיב על חשבוניות. לא ולא. אני רוצה נציג אנושי. חי, זמין, בועט.
אני נחוש. ממוקד מטרה: לופת את השפוף ביד. מרוכז לחלוטין במהמורות הנזרקות לעברי מבעד לשפוף. מקיש ומקיש. חדור מוטיבציה ליבי פועם בעוז- עוד רגע אני מקבל נציג שירות. אני מקפצץ בעוז על נהר המוקשים והמכשולים.

ואז- ביצעתי טעות מרה.
מרה מאוד.

לאחר שעברתי כבר את רוב רובו של המבוך- הקשתי על "מידע על חשבוניות" או משהו בסגנון. טעות מרה! לא קיבלתי נציג שירות. רק הסבר לקוני על סכומי החשבוניות. לא נותרה לי ברירה. עייף ומדוכדך- ניתקתי וחייגתי שנית. נחוש לא ליפול שוב במלכודת. בכל התפריטים בחרתי רק את האופציה האחרונה, לפי הכלל המוכר והשנוא הקובע כי: "נציג טלפוני יהיה תמיד באופציה האחרונה בתפריט הטלפוני".
מזל וברכה. שמחו בשמחתי, ידידיי. הגעתי למקום הנכון. אני ממתין בתור לקבל שירות אנושי.
אך- אויה! מיקומי בתור הוא 17. מוצע לי באדיבות אך בתקיפות להשאיר מספר לקבלת נציג תוך 3 שעות. אני משאיר מספר, והמערכת מנתקת אותי שניה אחת לאחר מכן. אני ממתין לקבל שיחה מהנציג. ואני יודע כבר מעכשיו בדיוק מתי בזק יחזרו אליי: נכון מאוד. בדיוק ברגע שלא אוכל לענות...

--

בהמשך- נאלצתי לחייג גם לחברה השנואה עליי ביותר (נו, אילצו אותי, משפוחה). הלא היא התאגיד הדורסני: "סלקום/ נטוויז'ן/ 013"
מחייג. מקיש. מכניס פרטים מזהים. 4 ספרות אחרונות. מדלג על ההצעה הנבזית לנתק ולגלוש לאתר. אני רוצה נציג אנושי.

המפלצת של נטוויז'ן ערמומית וחכמה מכל קודמותיה. אלופת העולם בלהעיף את אלו שלא נחושים מספיק. מבחינת המערכת הטלפונית של המפלצת- רק החזקים יקבלו שירות אנושי. החלשים- ימצאו דרך להסתדר דרך האתר: צ'אט, פקס, מענה ממוחשב. ההרגשה הלא מדעית שלי: אם סלקום יכלו- הם היו יורים במתקשרים. בינתיים הם רק עושים להם את המוות.
התפריט הטלפוני מכיל כמות עצומה של אופציות לא רלוונטיות. הקשה אחת שגויה- ואתם עפים לתחילת התפריט. אין הזדמנות שניה. לא לוקחים שבוים. והכי מקומם: המפלצת של סלקום לא מאשרת לכם להקיש את מספר השלוחה המבוקש- מראש. לא ולא. המפלצת תייבש אתכם ותאלץ אתכם להיאבק עד טיפת דמכם האחרונה: אי אפשר להקיש את השלוחה הרצויה בתפריט- עד שהכרוז מסיים להקריא באיטיות את כל האופציות... וכידוע לכם- האופציה לקבלת נציג סלקומי אנושי נמצאת תמיד בסוף התפריט. הכי בסוף. למה? ככה.
הכרוז מכריז שוב ושוב בקול עשיר ומלטף הצהרות ריקות מתוכן. הודעות חביבות. סלקום. סלקום. תודה שפניתם. נשמח לסייע. בטח.
בסופו של דבר- הגעתי לתור הנכון. מושמעת מוזיקה צורמנית. מיקומי בתור נע לאט לאט. סוף סוף- נציג עונה לי. עדיין לא סיימתי משפט אחד שלם- והנציג יודע מה הפתרון: אני מעביר אותך מייד, אדוני...

אני מנסה לצעוק, הצילו, רק לא זה.
מאוחר מידי.

עוברות עליי שניות ארוכות של ערפול חושים, נסחף ביקום הטלפוני. לא יודע דבר.
אין לי מושג לאן הנציג 'העביר' אותי. בעצם, יש לי מושג.
לתחילת התפריט הטלפוני. להתחלה של ההתחלה. כאילו זרקתי את הקוביות הלא נכונות במשחק המונופול. עפתי למשבצת ההתחלה.
אני מנתק. לא מסוגל לחייג יותר למערכות ממוחשבות שכאלו. אני מנסה להתגבר ומחייג שוב. שומע את הנעימה הסלקומית- ומתחלחל. אחוז רעדה. מנתק בבושת פנים.
ניצחתם אותי- סלקום. הצלחתם לא לתת לי שירות. שוב התחמקתם מלספק שירות ללקוח משלם. מגיעה לכם מדליה.
פיתחתי פוביה.
סלקומפוביה.
בראש דואב חולפת בי המחשבה: למה כשמתקשרים לקבל שירות, ולא משנה איפה- נדרשים בקביעות להקיש מספר תעודת זהות וארבע ספרות אחרונות "כדי לייעל את תהליך קבלת השירות", אבל אחרי ההמתנה המייגעת לנציג התמיכה- הוא רוצה לשמוע קודם כל מספר תעודת זהות וארבע ספרות אחרונות? כלומר: אם המידע שהקשתי בתחילה לא הגיע לנציג שענה לי בסופו של דבר- בשביל מה נאלצתי להקיש אותו מייד בתחילה?

ומסקנה- כמובטח.

מה המחוקק צריך לעשות?
לאסור לחלוטין את השימוש במערכות הטלפונית האלו.
שכל לקוח המחייג לחברה, יקבל מענה אנושי תוך חצי דקה. כל לקוח.
המענה יהיה "מודיעין". אתה רוצה הסבר על חשבונית? הנציג ידע לאן להעביר אותך. אתה רוצה לעבור דירה? הנציג ידע לאיזו שלוחה להעביר אותך. אתה רוצה תמיכה טכנית? הנציג ידע לאן להעביר אותך.
פשוט, קל, ברור.
אולי יום אחד גם זה יקרה. בינתיים אני מחפש פסיכולוג לטיפול בפוביה החדשה שלי. סלקומפוביה.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מזדהה לגמרי.
אני לא מבינה משו אחר.
אני מתקשרת לאיזה בנק, יש עומס בקו, אבל מקומך בתור נשמר ויש אפשרות שנציג יחזור אליך כשתורך מגיע.
פעם נשארתי על הקו וענו לי תוך חצי שעה(סביר). בפעם אחרת, לחצתי כדי שנציג יחזור אלי, עד עכשיו מחכה...איך יכול להיות שעוד לא התקשר?! הרי אם הייתי נשארת על הקו היו עונים מתישהוא..

אגודה אחת

משתמש פעיל
המסקנות שלי

וזה המסקנות שלי. הנה קישור---
file:///G:/Desktop/member.php?u=31976

אגודה אחת
תחום מקצוע עיקרי: סופרות וכתיבה

שלח תודה: 64
קיבל 77 תודות ב 26 הודעות
ברירת מחדל סודי ביותר! יכול לעזור, ובגדול!

1. מתקשרים לאגד בלי להמתין על הקו.
ע"י הקשה בכניסה למערכת 179 [ואם הוא אומר 'האופציה שבחרתם אינו מתאימה' מנסים עוד פעם]
או מחכים להמתנה באנגלית! אל דאגה ירים לכם נציג דובר עברית עוד יותר טוב ממכם (ואל תתחילו להתפלסף למה שם לא צריך לחכות)

2. מתקשרים לחברת פלאפון ללא המתנה וללא צורך בשיחה חוזרת!
ונ"ל שאפשר לנסות את זה בכל חברות הפלאפון ובכל והבנקים וכדו' [פשוט בפלאפון ניסיתי וזה עובד!]
הכלל הוא: בוחרים באפשרות של "בעיות במכשיר ואו בעיות בגלישה" (הקשה על מס' 5) ואז מקישים על בעיות נוספות. זמן התור לא יאומן להמתנה הוא 2 שניות בלבד! ואז מרים נציג שאומר 'סליחה על ההמתנה' ועושה עבודה כמו כניסה רגילה למערכת.
בדוק ומנוסה!!!
חיסכון בזמן וכח!!!
סודי ביותר!

בברכת איש את רעהו יעזורו
אגודה אחת מחובר כרגע דווח על הודעה בעלת תוכן רע הגב עם ציטוט

מני 1

משתמש רשום
מניסיוני השירות כמעט הכי טוב במערכות הטלפון הללו הוא של חברת גולן
תפריט בדיוק מותאם ונציג שירות שעונה תוך כמה דקות
ואדיבות! שזה הכי חשוב...

Datarecover

משתמש רשום
כן, רק היום התקשרתי לביטוח לאומי ובחרתי באופציה רנדומלית, עונה לי נציגה - כמובן אחרי המתנה ארוכה - ואומרת לי אדוני היה צריך לבחור אופציה אחרת אני מעבירה.
אחרי המתנה ארוכה עונה לי שוב נציגה והופס אותה גברת מאופציה הלא נכונה, ואפילו לא מתביישת לומר לי: אה, זה אתה שדיברתי איתך קודם והעברתי אותך...

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י איש שמח;2281478:
עבדכם הנאמן שוקל לרכוש טלפון ביתי מחברת 012 (סמייל. אורנג', פרטנר. אותה החברה)

מתקשר ל 012

מקיש ומקיש עד שמגיע לנציג מכירות.
מחכה קצת.
הנציג רהוט, שמו דורון. הוא שומע שאני רוצה טלפון קווי- אין בעיה. בעצם- רק רגע. אדוני רוצה טלפון ומשתמש בספק אינטרנט כשר? אינני מתמצא בכך. מעביר מייד את אדוני...
השיחה עוברת. אני נדרש להקיש מספר פרטנר. אין לי מושג מה הכוונה. אני מקיש מספר. לא תקין. המערכת זועמת: הקש שוב מספק תקין. אין לי מספר תקין.

מנתק.
-ומחייג שנית.

מקיש ומקיש ומגיע בדיוק למקום הקודם. הפעם נפלתי על נציגת מכירות. שמה גדיר. יעילה. משום מה היא דווקא כן יודעת על מה מדובר. נותנת הצעת מחיר. בדיוק כמו בימים הטובים: אין מחיר אחיד. יש מחיר חודשי, ויש מחיר על הראוטר. בלאגן. לוקחים נייר ועט, רושמים, מבינים. בסך הכל המחיר הסופי נחמד. אפשר להתקדם? לא, אני לא מטפלת בזה. אני מעבירה אותך מייד, אדוני.
השיחה עוברת.
מוזיקה צורמנית מושמעת.
הכרוז מודיע:
עקב העומס הרב תיתכן זמן המתנה ארוך מהרגיל, אנו עושים את מיטב המאמצים וכו וכו'. אם ברצונך שנציג יחזור אליך תוך 3 שעות, אנא השאר פרטים....
הכל מוכר וידוע. איני טורח להשאיר מספר. ממילא לא יחזירו לי צלצול.

אני מנתק, ומגחך:
ככה אתם רוצים להשיג לקוחות? עדיין לא התקשרתי לתמיכה, רק למכירות....
לא רוצה לקנות ממכם כלום.

-

מתקשר לבזק. רוצה לדעת כמה משלמים ההורים על דקת שיחה.
מחייג. מקיש ומקיש ומקיש. מבוך טלפוני שלם. שלוחות על גבי שלוחות. שירות, תמיכה, הסבר על חשבוניות. תשלום חשבוניות. מעבר דירה. שדרוג. שעות פתיחה של בזק סטור. שעות סגירה של בזק סטור. פריסה של בזק סטור. מידע. מענה ממוחשב.
אני לא רוצה מענה ממוחשב. גם לא הדרכה ממוחשבת והסבר אלקטרוני אדיב על חשבוניות. לא ולא. אני רוצה נציג אנושי. חי, זמין, בועט.
אני נחוש. ממוקד מטרה: לופת את השפוף ביד. מרוכז לחלוטין במהמורות הנזרקות לעברי מבעד לשפוף. מקיש ומקיש. חדור מוטיבציה ליבי פועם בעוז- עוד רגע אני מקבל נציג שירות. אני מקפצץ בעוז על נהר המוקשים והמכשולים.

ואז- ביצעתי טעות מרה.
מרה מאוד.

לאחר שעברתי כבר את רוב רובו של המבוך- הקשתי על "מידע על חשבוניות" או משהו בסגנון. טעות מרה! לא קיבלתי נציג שירות. רק הסבר לקוני על סכומי החשבוניות. לא נותרה לי ברירה. עייף ומדוכדך- ניתקתי וחייגתי שנית. נחוש לא ליפול שוב במלכודת. בכל התפריטים בחרתי רק את האופציה האחרונה, לפי הכלל המוכר והשנוא הקובע כי: "נציג טלפוני יהיה תמיד באופציה האחרונה בתפריט הטלפוני".
מזל וברכה. שמחו בשמחתי, ידידיי. הגעתי למקום הנכון. אני ממתין בתור לקבל שירות אנושי.
אך- אויה! מיקומי בתור הוא 17. מוצע לי באדיבות אך בתקיפות להשאיר מספר לקבלת נציג תוך 3 שעות. אני משאיר מספר, והמערכת מנתקת אותי שניה אחת לאחר מכן. אני ממתין לקבל שיחה מהנציג. ואני יודע כבר מעכשיו בדיוק מתי בזק יחזרו אליי: נכון מאוד. בדיוק ברגע שלא אוכל לענות...

--

בהמשך- נאלצתי לחייג גם לחברה השנואה עליי ביותר (נו, אילצו אותי, משפוחה). הלא היא התאגיד הדורסני: "סלקום/ נטוויז'ן/ 013"
מחייג. מקיש. מכניס פרטים מזהים. 4 ספרות אחרונות. מדלג על ההצעה הנבזית לנתק ולגלוש לאתר. אני רוצה נציג אנושי.

המפלצת של נטוויז'ן ערמומית וחכמה מכל קודמותיה. אלופת העולם בלהעיף את אלו שלא נחושים מספיק. מבחינת המערכת הטלפונית של המפלצת- רק החזקים יקבלו שירות אנושי. החלשים- ימצאו דרך להסתדר דרך האתר: צ'אט, פקס, מענה ממוחשב. ההרגשה הלא מדעית שלי: אם סלקום יכלו- הם היו יורים במתקשרים. בינתיים הם רק עושים להם את המוות.
התפריט הטלפוני מכיל כמות עצומה של אופציות לא רלוונטיות. הקשה אחת שגויה- ואתם עפים לתחילת התפריט. אין הזדמנות שניה. לא לוקחים שבוים. והכי מקומם: המפלצת של סלקום לא מאשרת לכם להקיש את מספר השלוחה המבוקש- מראש. לא ולא. המפלצת תייבש אתכם ותאלץ אתכם להיאבק עד טיפת דמכם האחרונה: אי אפשר להקיש את השלוחה הרצויה בתפריט- עד שהכרוז מסיים להקריא באיטיות את כל האופציות... וכידוע לכם- האופציה לקבלת נציג סלקומי אנושי נמצאת תמיד בסוף התפריט. הכי בסוף. למה? ככה.
הכרוז מכריז שוב ושוב בקול עשיר ומלטף הצהרות ריקות מתוכן. הודעות חביבות. סלקום. סלקום. תודה שפניתם. נשמח לסייע. בטח.
בסופו של דבר- הגעתי לתור הנכון. מושמעת מוזיקה צורמנית. מיקומי בתור נע לאט לאט. סוף סוף- נציג עונה לי. עדיין לא סיימתי משפט אחד שלם- והנציג יודע מה הפתרון: אני מעביר אותך מייד, אדוני...

אני מנסה לצעוק, הצילו, רק לא זה.
מאוחר מידי.

עוברות עליי שניות ארוכות של ערפול חושים, נסחף ביקום הטלפוני. לא יודע דבר.
אין לי מושג לאן הנציג 'העביר' אותי. בעצם, יש לי מושג.
לתחילת התפריט הטלפוני. להתחלה של ההתחלה. כאילו זרקתי את הקוביות הלא נכונות במשחק המונופול. עפתי למשבצת ההתחלה.
אני מנתק. לא מסוגל לחייג יותר למערכות ממוחשבות שכאלו. אני מנסה להתגבר ומחייג שוב. שומע את הנעימה הסלקומית- ומתחלחל. אחוז רעדה. מנתק בבושת פנים.
ניצחתם אותי- סלקום. הצלחתם לא לתת לי שירות. שוב התחמקתם מלספק שירות ללקוח משלם. מגיעה לכם מדליה.
פיתחתי פוביה.
סלקומפוביה.
בראש דואב חולפת בי המחשבה: למה כשמתקשרים לקבל שירות, ולא משנה איפה- נדרשים בקביעות להקיש מספר תעודת זהות וארבע ספרות אחרונות "כדי לייעל את תהליך קבלת השירות", אבל אחרי ההמתנה המייגעת לנציג התמיכה- הוא רוצה לשמוע קודם כל מספר תעודת זהות וארבע ספרות אחרונות? כלומר: אם המידע שהקשתי בתחילה לא הגיע לנציג שענה לי בסופו של דבר- בשביל מה נאלצתי להקיש אותו מייד בתחילה?

ומסקנה- כמובטח.

מה המחוקק צריך לעשות?
לאסור לחלוטין את השימוש במערכות הטלפונית האלו.
שכל לקוח המחייג לחברה, יקבל מענה אנושי תוך חצי דקה. כל לקוח.
המענה יהיה "מודיעין". אתה רוצה הסבר על חשבונית? הנציג ידע לאן להעביר אותך. אתה רוצה לעבור דירה? הנציג ידע לאיזו שלוחה להעביר אותך. אתה רוצה תמיכה טכנית? הנציג ידע לאן להעביר אותך.
פשוט, קל, ברור.
אולי יום אחד גם זה יקרה. בינתיים אני מחפש פסיכולוג לטיפול בפוביה החדשה שלי. סלקומפוביה.

בכלל לא מוקצן - אמיתי לגמרי!!!
הכתיבה הצחיקה אותי עד דמעות, אבל האמת היא שזה ממש עצוב.

גם לי יש נסיון עם שלושת החברות האלו:

012 - שירות מסובך ביותר, אבל פעם כשניסיתי להתחבר והתייאשתי, חזרו אלי אחרי כמה ימים 3 נציגים שניסו לצרף אותי בכח, למרות שלכולם עניתי שזה כבר לא רלוונטי...

בזק - מקום ראשון מבין כל החברות שקיימות בארץ, ואולי גם בעולם, במספר השלוחות במענה הקולי. צריך לקחת בחשבון כמה דקות טובות, וזה עוד לפני תחילת ההמתנה לנציג... המטרה היא ברורה - לייאש את הלקוחות, או לדרבן אותם להסתדר לבד. אבל מי שמתעקש ולא נכנע יש לו סיכוי בסופו של דבר לקבל שירות סביר, ולכן זה הברירת מחדל שלי מבין שאר החברות.

013/נטוויז'ן/סלקום - גנבים! שודדים!! לא להתקרב בחיים!!!

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כמה מצחיק, ככה מתסכל.

גם אני חושבת שזה חייב להכנס לחוק, למה למען ה' בן אדם אנושי לא יכול לענות לי בצד השני של הקו??????

זו נהיית מגיפת מדינה.

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י איש שמח;2283182:
זה מדהים.
ב 90% מהמקרים מקבלים נציג מהר יותר אם בוחרים להמתין על הקו ולא לבקש צלצול בחזרה.
הקטע הנ"ל נכתב באמת מנהמת ליבי.

אז אני אוסיף לשרשרת הניסים שלי, שהיום התקשרתי לאורנג', השארתי מס' טלפון, ובקושי הספקתי לשים את הטלפון בכיס וחזרו אלי?

מתחברת

משתמש פעיל
כל מילה- אמת!

...ולא משנה מה שם החברה, השבוע ניסיתי להגיע לגל, אחרי פקסים, מיילים, טלפונים שלא נענו, או לפי התאור המדויק וממש לא מוגזם הבנתי שמשיכת הכסף שלי מגל מתבצעת בבנק מסד, עברתי אותו תהליך בבנק מסד ואחרי מאמצים להגיע לנציג העזתי להגיד:אני לוקחת סוס ועגלה ובאה, רק תגידי לי כתובת, היא ממש לא הבינה מה הבעיה,
לקחתי אוטובוס( ולא סוס...) והגגעתי לנציג נחמד, פשוט לא האמנתי שהגעתי למקום הנכון לאחר מרדף של חודשיים... אז מה המסקנה? תנו לאצבעות ללכת במקומכם... אבל של הרגליים... הקידמה צועדת...

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ספציפית עם בזק יש לי נסיון חיובי למדי

אבל עם עצם הרעיון - אני מסכימה בהחלט!

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י אגודה אחת;2283218:
וזה המסקנות שלי. הנה קישור---
file:///G:/Desktop/member.php?u=31976

1. מתקשרים לאגד בלי להמתין על הקו.
ע"י הקשה בכניסה למערכת 179 [ואם הוא אומר 'האופציה שבחרתם אינו מתאימה' מנסים עוד פעם]

179 כבר לא עובד,
היום צריך להקיש 1179

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וואו.אני כל כך מזדהה .בימים האחרונים סיימתי תהליך מתיש שלה העברת כל החשבונות על שמי לרגל העברת דירה.לכל חברה בממוצע חיכיתי על הקו 20 דק
ממי שהכי הייתי מופתעת היה תאגיד מי ברק בבני ברק
ענו מהר ונתנו מענה מהיר ויעיל במיוחד שאפו!!

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;2325833:
כמה מצחיק, ככה מתסכל.

גם אני חושבת שזה חייב להכנס לחוק, למה למען ה' בן אדם אנושי לא יכול לענות לי בצד השני של הקו??????

זו נהיית מגיפת מדינה.

אם את מדברת על חוקים -
אז זו השיטה שלהם להתמודד עם החוק כנראה...
פעם זמן ההמתנה היה מגיע לשעה פלוס - עד שחוקקו חוק שמגביל את זה
והפתרון שלהם לזה הוא אלפי שלוחות, ולזרוק את הלקוח ממקום אחד לשני...

מצגת013

משתמש רשום
כנראה הייתם עסוקים בהמתנה על הקו....

גם לי נסיון מר של המתנה על הקו של 55 דקות בנטוויזן, ובצאט כל 3 דקות נכתב משפט "תכף נתחבר" וכשנציג מתפנה ומתכתב הוא כותב למס לקוחות יחד ולוקח המון זמן..

נוכחות לעסקים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה תורנית
D I G I T A L
המקום היחיד בעולם שכדי לקבל שירות מינמאלי צריכים בשביל זה חוק זה רק כאן
אולי מחאה צרכנית/חתימות של אנשים עם הדרישה לקבל שירות יעזור משהו

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה