דרוש מידע סלסול פיאות לילד

my car

משתמש פעיל
כידוע סלסול פיאות הינו בעל השפעה ארוכת טווח, והחומרים שבדרך כלל משתמשים בהם הם כימיים, ויש הרבה סיפורים על השפעה שלילית על השיער, עד כדי "שריפת" השיער- מה שמאלץ לחתוך את השערות ולחכות שייגדלו חדשים,
אשמח למידע על סלסול מקצועי ו"טבעי" -כמה שאפשר,
בקיצור המלצות על סלסול מקצועי בירושלים
תודה רבה

פפרר

משתמש מקצוען
אף פעם לא עשיתי לילדי , אבל ראיתי פעם ילד של השכנים בעל שיער יפה גולש ורך
עשו לו סלסול לפיאות ובערב (אחרי המקלחת ) הוא יצא עם שיער סבוך וקשה כמו צמר פלדה
כך זה נראה לפני שמסלסלים עם קרם/ג'ל
לי זה היה מפריע לראות את הילד ככה , השכנים יש לציין לא עשו את זה שוב

טבריה

משתמש מקצוען
יש ג׳ל של סופר פארם שמסלסל את הפאות מאד יפה, אמנם מצריך עבודה כל יום בניגוד לסלסול אבל הבנתי שזה בריא יותר לשיער. הג׳ל עם הפקק השחור.

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
סלסול = החלקה. בשניהם משתמשים באותם חומרים שמטרתם להסיר את השכבה של השערה שקובעת את צורת השערה, ואז להחליק / לסלסל ואחרי שעה לצפות את השיער מחדש.

my car

משתמש פעיל
תודה רבה על התגובות
אבל אני מחפש המלצות על איש/אשה שמסלסלים פיאות בצורה מקצעות שלא שורפת את השיער

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני סילסלתי לשני בני, והתוצאה היתה שווה. בלי זה היה להם פשוט 'לוקשעלך' והם היו חריגים בנוף הכיתתי.
אצלי הסלסול מחזיק כמעט שנה. למרות שהמסלסלת התחייבה בקושי על חודש כשראתה את השיער שלהם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה