מותר לשאול מאיזה מאכל זה קרה?לפני מעל לחודשיים אובחנתי כחולה בסלמונלה מאז לקחתי 4 סוגים שונים של אנטיביוטיקה, ציפרודקס רוקסו פלאג'יל ואזניל, והבדיקות עדיין חיוביות לחיידק, עם תסמינים לא נסבלים, מטופל אצל גסטרו שאומר שאין מה לעשות.
אם מישהו מכיר מומחה בעניין אשמח מאד לתגובה!!
כבד.מותר לשאול מאיזה מאכל זה קרה?
קנוי קצוץמותר לשאול טרי שנצלה לבד או צלוי קנוי?
רפואה שלימה!
כמה זמן מדובר??זה עושה לי רע להזכר בזה
תופעות הלוואי זה הדבר המזעזע ביותר שיש!!!!
ולדעתי שום תרופה לא עוזרת
כשהייתי חולה בסלמונלה חשבתי שזה לא יעבור אי פעם
אבל הזמן עשה את שלו
רפואה שלימה
והחלמה מהירה
לפעמים הפלאג'יל עצמו גורם לתופעות לוואי בלתי נסבלות, עוד יותר מהחיידק המקורי.פלאג'יל
בכל פעם שלקחתי אנטיביוטיקה לקחתי גם פרוביוטיקה, ואכן ביומיים הראשונים עם הפלאג'יל הייתי מושבת.לפעמים הפלאג'יל עצמו גורם לתופעות לוואי בלתי נסבלות, עוד יותר מהחיידק המקורי.
(מהיכרות עם שני מקרים שונים שקיבלו אותו, לא לסלמונלה אלא למשהו אחר).
פרוביוטיקה ושאר חיזוקים טבעיים, ניסיתם?
לדעתי ניסתי רק אזניל, את האמת לא עזר במיוחדכמה זמן מדובר??
ניסית גם אזניל ולא עזר?
כדאי לקחת את הפרוביוטיקה גם ללא קשר לאנטיביוטיקהבכל פעם שלקחתי אנטיביוטיקה לקחתי גם פרוביוטיקה, ואכן ביומיים הראשונים עם הפלאג'יל הייתי מושבת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: