אסתר יעקובזון
משתמש פעיל
הכמויות כאן משוערכות כי זה מתכון שלי
מצורף תמונה שבה רואים את היחסיות מכל מוצר (פרט לקינואה שנמצאת למטה)
אני מגישה את הסלט לא מעורבב וכשמלתילים לאכול מערבבים
-2 כוסות קינואה מבושלת לפי הוראות היצרן
-מקלות בטטה התנור(שמן מלח ושום גבישי)
-חופן שקדים שלמים קלויים(ניתן שם טבעי)
-3/4 כוס עדשים שחורות
-חופן פטרוזיליה קצוצה
-גזר וחצי מגורד
-בצל סגול קצוץ דק
-בצל ירוק קצוץ דק
-חמוציות
מטבלים בשמן זית ומלח ניתן גם להוסיף קצת סילאן ולימון סחוט
מצורף תמונה שבה רואים את היחסיות מכל מוצר (פרט לקינואה שנמצאת למטה)
אני מגישה את הסלט לא מעורבב וכשמלתילים לאכול מערבבים
-2 כוסות קינואה מבושלת לפי הוראות היצרן
-מקלות בטטה התנור(שמן מלח ושום גבישי)
-חופן שקדים שלמים קלויים(ניתן שם טבעי)
-3/4 כוס עדשים שחורות
-חופן פטרוזיליה קצוצה
-גזר וחצי מגורד
-בצל סגול קצוץ דק
-בצל ירוק קצוץ דק
-חמוציות
מטבלים בשמן זית ומלח ניתן גם להוסיף קצת סילאן ולימון סחוט