סלט מטבוחה טעים סודו בהשקעה.
הוא צריך המון תשומת לב ויחס, ובעיקר סבלנות.
הנה מתכון מוצלח שעובר בסודי סודות במשפחתנו שנים רבות
* 10 עגבניות אדומות בשלות בינוניות
* 10 שיני שום בינוניות
* פלפל חריף גדול אחד/שניים קטנים
* רבע כוס שמן [אפשר להפחית מעט]
* כפית פפריקה
* מלח לפי הטעם
- חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ושופכים את הנוזלים
- כותשים את השום
- חותכים את הפלפל החריף לקוביות קטנות [אם הוא חריף מידי אפשר להפחית ממנו]
- מכניסים את הכול לסיר בינוני ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את הלהבה ומערבבים מדי פעם לאידוי הנוזלים עד שהעגבניות יהפכו למרקם אחיד כמו ממרח [אפשר למעוך אותם בכף]
- כשתמו הנוזלים מוסיפים שמן פפריקה ומלח ומבשלים עוד כרבע שעה - עשרים דקות.
בתאבון!
מתכון לסלט טונה עם מטבוחה כאן
הוא צריך המון תשומת לב ויחס, ובעיקר סבלנות.
הנה מתכון מוצלח שעובר בסודי סודות במשפחתנו שנים רבות
* 10 עגבניות אדומות בשלות בינוניות
* 10 שיני שום בינוניות
* פלפל חריף גדול אחד/שניים קטנים
* רבע כוס שמן [אפשר להפחית מעט]
* כפית פפריקה
* מלח לפי הטעם
- חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ושופכים את הנוזלים
- כותשים את השום
- חותכים את הפלפל החריף לקוביות קטנות [אם הוא חריף מידי אפשר להפחית ממנו]
- מכניסים את הכול לסיר בינוני ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את הלהבה ומערבבים מדי פעם לאידוי הנוזלים עד שהעגבניות יהפכו למרקם אחיד כמו ממרח [אפשר למעוך אותם בכף]
- כשתמו הנוזלים מוסיפים שמן פפריקה ומלח ומבשלים עוד כרבע שעה - עשרים דקות.
בתאבון!
מתכון לסלט טונה עם מטבוחה כאן