באיזה סוג סיר הכי מתאים לבשל טשולנט?
בהנחה שזה בישול איטי וארוך ואח"כ הרבה שעות על הפלטה.
(אוכלים אותו בשבת בצהריים, מבשלים בערב שבת)
ניסתי בסירים של פוד אפיל בציפוי שיש - גם שם נדבק לי (למרות ששמתי הרבה בצל למטה ושמן)
מנסה להבין איזה סוג סיר הכי מתאים.
אשמח לעזרת המבינים.
תודה רבה!
בהנחה שזה בישול איטי וארוך ואח"כ הרבה שעות על הפלטה.
(אוכלים אותו בשבת בצהריים, מבשלים בערב שבת)
ניסתי בסירים של פוד אפיל בציפוי שיש - גם שם נדבק לי (למרות ששמתי הרבה בצל למטה ושמן)
מנסה להבין איזה סוג סיר הכי מתאים.
אשמח לעזרת המבינים.
תודה רבה!