מה המטרה בסיר בישול מסוג זה?
מה יש בו שהוא שומר על עסיסיות וממזג טעמים יותר מכלי בישול אחר?בעיקרון זה סיר בישול מסורתי, אבל מיועד לבישול ארוך ששומר על העסיסיות של האוכל וממזג את הטעמים.
אפשר גם להכין דגים בזה, סלומון יוצא פחות מוצלח אבל מושט למשל ממש משתדרג.
הצורה שלו שומרת על הנוזלים,בסיר הזה לא צריך הרבה נוזלים. היתרון שלו שהוא יפה בעצמו ואפשר להגיש איתו לשולחן, אין לי מושג למה אבל זה כלי בישול שלא כ''כ תפש ונשאר כלי עדתי של יוצאי מרוקו ושם יודעות הבשלניות לעשות איתו ניסים ונפלאות במטבח.מה יש בו שהוא שומר על עסיסיות וממזג טעמים יותר מכלי בישול אחר?
1. החומר שהוא עשוי, החימר, סופג את הטעמים ומאזן אותם. סיר טג'ין שעשוי ממתכת יהיה פחות טוב.מה יש בו שהוא שומר על עסיסיות וממזג טעמים יותר מכלי בישול אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: