איזה מאכלים אפשר להכין עם זה? מתאים למגוון רחב של דברים או רק לעוף ותפו"א?סיר בישול איטי נשמע מעולה לך
את שמה בפנים את המצרכים בבוקר, ואחרי 5-6 שעות זה מבושל וחם
מאד טרנדי בחו"ל עכשיו, ויש המוני מתכונים
אפשר לקנות גם כיסוי פנימי ח"פ שמונע את הצורך לשטוף כל פעם
אפשר להכין הכלאיזה מאכלים אפשר להכין עם זה? מתאים למגוון רחב של דברים או רק לעוף ותפו"א?
יש אפשרות להשתמש גם רק לחימום של אוכל?
למגוון רחב, הנה דוגמא:מתאים למגוון רחב של דברים או רק לעוף ותפו"א?
חושבת שכןיש אפשרות להשתמש גם רק לחימום של אוכל?
למה?אפשר להכין הכל
אני שמה גם אורז עם ירקות וחזה עוף מתובל
או פסטה - עם הרבה רוטב ומיטבולס
אבל קחי בחשבון שאצלי זה החזיק מעמד לחודש חודשיים ואחר כך העברנו לגיסתי
הילדים הסתכלו על זה כמו על גימיק
הבנתי שיש מכשירים שמשלבים גם טיגון ללא שמן וגם בישול איטי, לכן שאלתי גם על זהסיר טיגון - אני מאוד ממליצה על הסיר טיגון של פיליפס, אבל הוא לא יקל עליך בעבודה ולא יעזור לכך שהאוכל יהיה חם כשהילדים מגיעים
כי האוכל לא עסיסי כמו שהוא בבישול אמיתילמה?
מחבת חשמלית מתאימה לבישול איטי?יש את המחבתות החשמליים שהם יותר עסיסיים מבחינת התוצר, אבל תופסים הרבה מאוד מקום על השיש או על האי
לא!מחבת חשמלית מתאימה לבישול איטי?
שהאוכל יחכה חם?
בישלתי על הפלטה ויוצא מדהים, אבל לא נוח לשימוש קבוע, פלטה שעומדת על השיש כל הזמן ותבניות חד פעמיות לא יציבות שמלכלכות מאד, וגם לא בריאלא!
זה כמו מחבת על אש...
אולי תעמידי פלטה עם תבניות (שתכיני קודם בתנור)?
מארחים השאירו לנו כך כשהגענו באמצע הלילה, והיה מצוין.
יש גם דרך לבשל על הפלטה, אבל מלחיץ חלק נשים.
ואם מבשלים על הפלטה אז זה בעיה להשתמש בה רגיל בשבת.
בכל הסירים לבישול איטי זה ככה? לא קשור לאיכות הסיר?כי האוכל לא עסיסי כמו שהוא בבישול אמיתי
הכל יוצא טיפה יותר חיוור
הילדים אכלו, אבל לא בהתלהבות
גם את העוף והתפוא אין את השמעלץ שיש בסיר אמיתי עם מלא בצל מטוגן מלמטה.
הכל כזה מיקרוגלי כזה
אני חושבת שזה אופן הבישול הארוך והאטי על חום גבוה שעושה את זה אחרתבכל הסירים לבישול איטי זה ככה? לא קשור לאיכות הסיר?
מפונקים אצלי, אם האוכל לא יצא עסיסי וטרי לא יאכלו
מחימום במיקרוגל שבענו- האוכל לא מדבר אליהם, מעדיפים לאכול לחם עם לבן
לא מכירה כאלו, השניים שהיו לנו ממש לא קשורים למטרה לשמה את מחפשת...הבנתי שיש מכשירים שמשלבים גם טיגון ללא שמן וגם בישול איטי, לכן שאלתי גם על זה
נשמע רעיון דווקא, אבל התנור שלי חלבימה לגבי לכוון תנור עם שעון שבת? להכניס לתוכו תבניות (לא חד פעמיות..) עם אוכל לא מבושל, ולכוון כך שיספיק להתבשל ולהתקרר מעט לפני שהם אוכלים (או בלי להתקרר, מה שאתם מעדיפים).
איזה סיר יש לך? חברה?אני משתמשת המון בסיר בשול איטי וממש ממש ממליצה
יש לי 10 ליטר וזה ממש מעולה
מלבד זה שאני משתמשת בזה לחמין כל שבת
מתבלנת בדיוק כמו שהייתי עושה בתנור או בסיר
אני מכינה לדוגמא
- רולדת הודו, שעועית שחורה ואורז
חזה עוף ירקות וקוסקוס
פסטה וכדורי בשר
וכו
אני באמת מסכימה עם העובדה שתפוחי אדמה יוצאים פחות טוב מבתנור אבל כל השאר פצצה
נראה לי שיש לי russel hobbsאיזה סיר יש לך? חברה?
לא אותו דבר אבל מאד דומהתפו"א מתובלים "רטובים" כן יוצא טוב? ממש כמו בסיר על הגז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: