סחידוך
נכתב ע"י הרב דוד ב. כל הזכויות שמורות
פרק 1.
- דוקטור מגנוב, אנחנו ממש מודים לך על השירות שנתת לנו שהיה מעל ומעבר. אין ספק, אתה דוקטור מיוחד, עם ראיה מיוחדת על העולם ויצירתיות יוצאת דופן.
- תודה, תודה.
- כפי שבקשת, ארגנו לך ספינה שתקח אותך ליעד הבא שלך, ולא מטוס, בגלל החששות שלך.
- כן, בהחלט. מאז שחבר טוב שלי נעלם אני מעדיף להזהר. אתה מבין
- ודאי ודאי, מה שתגיד. הנה הצוות של חמשה שומרים, יוצאי יחידות מיוחדות מובחרות, שיגנו עליך בדרך לעת הצורך. למרות ש..
- כן תודה, תודה .
- אין מה להודות, זה היה הסיכום בינינו. בהצלחה .
- תודה, תודה רבה. גם לי נעם מאוד.
כעבור זמן קצר ד"ר מגנוב כבר היה על הספינה עם השומרים בדרכו לים.
- סליחה, קפטן, צפויה לנו סערה בדרך?
- לא לא. תוך שלשה ימים נגיע ליעד. בסדר? נוח לך?
- כן כן. בהחלט. הספינה בהחלט נוחה מאוד, לא שומעים בכלל את המנוע.
- גם הספינות משתכללות בזכותכם אנשי המדע, שממציאים ומשפרים לנו את הטכנולוגיה.
- כן, בהחלט. אה, אני רואה על העיניים שלך שאתה יודע..
- כן, אני יודע.
- אכן, הייתי שותף באמת בנושא הזה.
- כמו בהרבה דברים, יד שלך בכל מכל כל...
כעבור יום וחצי
- ד"ר, אולי קצת תנוח?
- בשבילי העבודה הזו היא מנוחה.
- מנוחה ? אני רואה אותך כל הזמן כותב דברים בלי הפסקה. על איזו מנוחה אתה מדבר?
- נכון, אבל זה חומר קל מאוד, ואני אוהב עבודה. בשבילי זו ממש מנוחה, ביחד עם האויר הנהדר של הים..
- מה שתגיד. אה, אפשר לשאול אותך שאלה?
- כן בבקשה.
- אני יודע שאתה בעניינים. אתה מסכים שהעולם מתחמם ואנחנו לקראת קטסטרופה עולמית?
- אהה. תראה, אני לא למדתי את הנושא הספציפי לעומק, אבל אני סומך על עמיתי פרופ' שקול, והוא סובר שאכן זה תהליך שקורה. אמנם לא הגענו לנקודת אל חזור, אבל עלינו לפעול מיד כדי שלא נגיע לנקודת אל חזור. בכלל, עלינו לפעול יחד כאנושות. אם האנושות תמשיך כמו שהיא עכשיו אין ספק שסוף העולם די קרוב. הגיע הזמן שנעשה פסק זמן ונחשב מסלול מחדש.
- תודה רבה. אכן, קראתי קצת מאמרים שלך. כן בהחלט.
לפתע מגיע אחד המלחים נסער
- קפטן, בוא בבקשה
- אני מיד מגיע. תסלח לי ד"ר. כן מה קרה?
- יש כאן בעיות עם המכשירים.
- מה קרה?
- כל המכשירים השתגעו. הנה, תראה
- מה עם המכ"ם?
- לא עובד. משתולל.
- תזעיק עזרה מיד. מיד.
- בסדר... רגע, גם זה לא הולך. הנה תראה. מכשיר הקשר לא עובד רק משמיע רעשים מוזרים. אין כלום. אנחנו כנראה תחת איזו התקפה טכנולוגית משוכללת.
- משהו פה לא מובן . תזעיק מיד את השומרים. כולם לעמדות
- כן קפטן .
חברה !!! כולם לעמדות!!
- דוקטור מגנוב?
- כן קפטן. מה קרה?
- יש בעיה, עלינו להכנס לחדר הבטוח. בסדר?
- מה, מה קרה?
- לא ברור, אבל קרה משהו למכשירים
נשמעת צעקה:
- קפטן!
- מה עכשיו?
- מהר! הספינה מתחילה לטבוע!
- מה??
- אנחנו נמשכים כלפי מטה!
- לא.. לאאאא... למטה ?
- כן, תסתכל
- זה לא יתכן דבר כזה. זה לא יתכן. מושכים אותנו למטה
- תראה. מים מתחילים לחדור
- זה צריך להיות משהו עוצמתי ביותר אם זה מצליח למשוך את הספינה למטה. מה מראים המכשירים?
- אין. אין כלום, שום דבר לא מראה. הכל מקולקל.
מיד!!! כולם!!! ציוד צלילה!!! הספינה טובעת!!!
- קפטן, תסתכל שם. מה זה?
- מה?
- תראה שם, כתם שחור בים. מה זה? מה הדבר הזה? זה מתקרב אלינו!
- דוקטור! מהר, מהר, מיד!! תלבש את זה, אנחנו טובעים!!
- מה קורה?
- לא ברור, אבל אנחנו טובעים.
- אוי אתה צודק. המים ממש עולים
- מהר, מהר! תלבש את זה כדי שתצוף, והנה חמצן. מהר תיקח את זה. כך תוכל לנשום מתחת למים. מים נכנסים מכל הכוונים. אתה מוכן?
- מה? רגע, מה אתך?
- אני אסתדר. אתה..... בלבלרררבלבלררר...........
הדוקטור הרגיש שהוא בתוך המים. ניסה לשחות כלפי מעלה אבל הרגיש שמשהו חזק מושך אותו כלפי מטה, לתוך עמקי הים. הוא ניסה להסתכל סביבו אבל המים היו חשוכים לגמרי. לפתע הרגיש שכבר לא יכול לנשום. הוא נחנק למרות שהיה לו חמצן. ואז הרגיש פתאום שהוא נמשך כלפי מעלה עד שהגיע מעל פני הים.
מה זה? מה זה? איפה הספינה? איפה החמצן שלי? הכל נעלם!! מה הולך פה? הספינה נעלמה לגמרי, לגמרי! מה זה המים האלו? מה זה? מים שחורים.. זה שחור לגמרי.. מה זה הדבר הזה? איפה האחרים? אני לא רואה אף אחד אף אחד.. הלו, יש כאן מישהו?? הלו!!! אוי לא מה זה? מה זה?? אני נמשך כלפי מעלה! אני נמשך!! מה זה? אני עף! אני עף!! אני מרחף באויר!! איזה מהירות.. מה זה? כנראה שאני מת.. אבל זה לא יתכן! אני מרגיש שיש לי בגדים. אני רטוב. .. אני ממש גבוה, אני עולה במהירות. מה זה? איזה קור כאן! איזה רוח! קשה לנשום.. אני גבוה מידי.. אין כאן חמצן.. זה לא יתכן! אני.. מה זה שם למעלה? זה ענן? לא זה לא ענן.. זה נראה כמו צינור גדול.. זה מושך אותי! מה זה, מגנט? מה זה הדבר הזה... צינור ענק.. איזה קור! אני לא יכול יותר... אוי, אני נמשך לתוך הצינור.. זהו, אני בתוך הצינור. זהו. אני עולה, עולה.. כמו בתוך.. מה זה?? לפחות כאן לא קר, יש אויר. מה זה?? אני לא יכול יותר.. מה זה? אני מתעלף.. מה זה? לאאא...
נערך לאחרונה ב: