את באמת עשירה בידענחום איש גמזו
חוני המעגל
ר' יהודה הנשיא והתבלין של שבת
פרה שומרת שבת
דמא בן נתינא
ניקנור
יוסף מוקיר שבת
החלות של אשת /בת ר' חנינא בן דוסא
הלל הזקן על גג בית המדרש
עוד?
אני מספרת גם מהתנ"ך כמו על אברהם אבינו והפסלים, תיבת נח, יונה הנביא, שמשון הגיבור וכו'
וגם סתם משלי חזל כמו השואל והדגים, השואל והכרם וכו'
את בטוחה שיש את זה באנגלית?יש ספר שקוראים לו 5 דקות סיפור יש בכמה שפות עברית אנגלית ואידיש מיועד להורים שרוצים להקריא לילדים סיפורי צדיקים מסודר לפי תאריכים במעגל השנה סיפור לכל יום ממש חמוד ושווה
תודה, אתקשר אליהם.אין לי זכויות ורווחים
לנו יש את הסידרה בבית 6 ספרים בגודל A5
מאחורה כתוב שיש ב 3 שפות להזמנות 0504141040
יש גם 5דקות פרשה
5דקות נך
לקנות את כל הסט, זה מאד יקר, אולי יש ספריה שמשאילה ספרים אלו בבני ברק?אין כמו מחניים!!
הספרונים שגדלנו עליהם ולא נס ליחם
תפני אלי! קנינו מזמן ושוכב בארון אני יכולה להשאיל לך לתקופה קצרה את אחד הספריםלקנות את כל הסט, זה מאד יקר, אולי יש ספריה שמשאילה ספרים אלו בבני ברק?
נכון ושווה לגמרילקנות את כל הסט, זה מאד יקר, אולי יש ספריה שמשאילה ספרים אלו בבני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: