סיסמא לBIOS מחשב dell

תן סימן

משתמש פעיל
יש לי מחשב דל ישן נושן שקיבלתי ממישהו.
כעת המערכת הפעלה לא עולה.

אחר חיפושים וניחושים והמון 'google translate' הגעתי למקום בBIOS שבו הוא מציע לי לבחור מהיכן הBIOS יחפש להעלות את המערכת. ונראה שמצאתי את הבעיה, כיון ששם מוגדר הכונן כמספר 4 ברשימה, כך שעלי לשנות את הסדר של הרשימה, וכנראה שהענין יסתדר.

עד כאן הכל טוב אלא שיש נעילה על הBIOS, וצריך סיסמא כדי לפתוח את הנעילה, [יש מקום ל8 ספרות], ואין לי מושג מה הסיסמא.
השאלה האם יש בזה איזה סיסמא אחידה כל המחשבים של dell? אולי יש איזה דרך לפרוץ/לעקוף? או שמא להתייאש וזהו....

תודה רבה לכל העוזרים ומסייעים בעצה טובה

דב הטכנאי

משתמש מקצוען
יש לי מחשב דל ישן נושן שקיבלתי ממישהו.
כעת המערכת הפעלה לא עולה.

אחר חיפושים וניחושים והמון 'google translate' הגעתי למקום בBIOS שבו הוא מציע לי לבחור מהיכן הBIOS יחפש להעלות את המערכת. ונראה שמצאתי את הבעיה, כיון ששם מוגדר הכונן כמספר 4 ברשימה, כך שעלי לשנות את הסדר של הרשימה, וכנראה שהענין יסתדר.

עד כאן הכל טוב אלא שיש נעילה על הBIOS, וצריך סיסמא כדי לפתוח את הנעילה, [יש מקום ל8 ספרות], ואין לי מושג מה הסיסמא.
השאלה האם יש בזה איזה סיסמא אחידה כל המחשבים של dell? אולי יש איזה דרך לפרוץ/לעקוף? או שמא להתייאש וזהו....

תודה רבה לכל העוזרים ומסייעים בעצה טובה

מה הדגם המדוייק?

Panda

משתמש מקצוען
תנסה את הסיסמה הזה:
dwm7rudx
או
1w07ru11

אם לא עובד. תחזיק את כפתור Ctrl כשאתה מכניס את הסיסמה ובסוף פעמיים enter

נערך לאחרונה ב:

תן סימן

משתמש פעיל
תודה רבה
שתי הסיסמאות לא עובדות,
ואם אני גם לוחץ ctrl תוך כדי הוא פשוט לא נותן להקיש רק משמיע איזה צפצוף ולא מכניס את מה שהקשתי.

Panda

משתמש מקצוען
תודה רבה
שתי הסיסמאות לא עובדות,
ואם אני גם לוחץ ctrl תוך כדי הוא פשוט לא נותן להקיש רק משמיע איזה צפצוף ולא מכניס את מה שהקשתי.
אתה יכול לעלות צילום מסך של המסך שמבקש את הסיסמה?

תן סימן

משתמש פעיל
WIN_20210617_11_32_35_Pro.jpgWIN_20210617_11_32_35_Pro.jpgWIN_20210617_11_32_35_Pro.jpg

קבצים מצורפים

• WIN_20210617_11_32_16_Pro.jpg
    WIN_20210617_11_32_16_Pro.jpg
    KB 190.9 · צפיות: 28

בני2

משתמש מקצוען
תנסה את הסיסמאות שלמעלה אבל אחרי שאתה כותב את הסיסמה (כמובן להקפיד על אותיות גדולות וקטנות) אל תלחץ על ה"OK" אלא תלחץ ctrl+enter

סקרן בקטנה

משתמש פעיל
פעם שמעתי שיש במחשב סוללה קטנה שמיועדת לשמור על התאריך והשעה שלא יתאפסו ולעינינו אם מוציאים אותה ואת הסוללה הרגילה כמובן המחשב מתאפס כולל הסיסמה תנסה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה