תודה אבל לא בדיוק עזר לידר' גוגל :
- ב- Windows 10, בחר בלחצן התחל , ולאחר מכן בחר הגדרות > רשת ואינטרנט > מצב > מרכז הרשת והשיתוף.
- ב- Windows 8.1 או 7, חפש את האפשרות רשת ותקשורת אלחוטית, ולאחר מכן בחר מרכז הרשת והשיתוף ברשימת התוצאות.
כדי לגלות איזו גירסה של Windows מותקנת במחשב, ראה איזו מערכת הפעלה של Windows פועלת מחשב שלי?
- במרכז הרשת והשיתוף, לצד חיבורים, בחר את השם של רשת ה- Wi-Fi הרלוונטית.
- תחת 'מצב Wi-Fi', בחר מאפייני אלחוט.
- תחת 'מאפייני הרשת האלחוטית', בחר בכרטיסייה אבטחה ולאחר מכן בתיבת הסימון הצג תווים.
הסיסמה של רשת ה- Wi-Fi מוצגת בתיבת מפתח האבטחה של הרשת.
דר' גוגל :
- ב- Windows 10, בחר בלחצן התחל , ולאחר מכן בחר הגדרות > רשת ואינטרנט > מצב > מרכז הרשת והשיתוף.
- ב- Windows 8.1 או 7, חפש את האפשרות רשת ותקשורת אלחוטית, ולאחר מכן בחר מרכז הרשת והשיתוף ברשימת התוצאות.
כדי לגלות איזו גירסה של Windows מותקנת במחשב, ראה איזו מערכת הפעלה של Windows פועלת מחשב שלי?
- במרכז הרשת והשיתוף, לצד חיבורים, בחר את השם של רשת ה- Wi-Fi הרלוונטית.
- תחת 'מצב Wi-Fi', בחר מאפייני אלחוט.
- תחת 'מאפייני הרשת האלחוטית', בחר בכרטיסייה אבטחה ולאחר מכן בתיבת הסימון הצג תווים.
הסיסמה של רשת ה- Wi-Fi מוצגת בתיבת מפתח האבטחה של הרשת.
זה מה שמראה ליהגדרות לוח הבקרה\רשת ואינטרנט\מרכז הרשת והשיתוף
ואז
לוחצים על שם החיבור - אמור להיות מודגש בכחול עם קו מתחת כמו לינק
נפתח חלון מצב וויפי
לחיצה על מאפיני חיבור אלחוטי
לשונית אבטחה
ולחיצה על הצג תווים
netsh wlan show profile name="שם הרשת" key=clear
netsh wlan show profiles
מה זה אומר?אח"כ מכניסים IP ככתובת לחיפוש בדפדפן
עוד לא@Tuki
הסתדרתם?
זה לא חדש... שקניתי שיניתי את הקודהשם משתמש אצלכם זה - home
וסיסמא - 12345678
זה הראוטר הגדול הזה שמתחבר לחשמל ...נקנה ממכרזים של פרטנר
תעשה ריסטרט וזהואולי בכל זאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: