יש לי אותה.אולי הסרת את התוכנה של גוגל דרייב?
לא מופיע לך בלחיצה ימנית על תיקיה האופציה הזו?:יש לי אותה.
משהו השתנה בה?
אני לא מוצאת איפה לסנכרן.
יש רק את התיקיות.
מכאן:איך מתקינים/מגדירים את זה בפעם הראשונה?
לא, לאחרונה התעדכנה לי המערכת ומופיעה רשימה אחרת לגמרי, (לא מצליחה לעשות צילום מסך)לא מופיע לך בלחיצה ימנית על תיקיה האופציה הזו?:
צפה בקובץ המצורף 1664157
התקנתי לפי ההוראות, נכנס לחשבון הרצוי, וזה מה שעולה לימכאן:
Google Drive: משתפים קבצים אונליין עם אחסון מאובטח בענן | Google Workspace
מידע נוסף על הפלטפורמה לשיתוף קבצים של Google Drive שמאפשרת אחסון אישי ומאובטח בענן לצורך שיתוף תוכן עם משתמשים אחריםwww.google.com
התקנתי לפי ההוראות, נכנס לחשבון הרצוי, וזה מה שעולה לי
צפה בקובץ המצורף 1664929
יש לך נטפרי?
אכןיש לך נטפרי?
ככל הנראה זה בעיה שקשור לנטפרי, תפנה אליהם והם יסדרו את זה
מניסיון?ככל הנראה זה בעיה שקשור לנטפרי, תפנה אליהם והם יסדרו את זה
כדאי שתעשה הקלטת תעבורה בפניה אליהם והם יזהו אם זה חסימה שלהם וכך יפתחו לך אותהמניסיון?
מה בעצם אני אמור להגיד להם
(דווקא זה לא מופרך בכלל, כבר היה לי בדברים אחרים שדרשו אימות גוגל או דברים דומים וזה נתקע שם, פנייה לנטפרי והעניין סודר)
שלחתי כבר פנייה אוסיף לזה הקלטת תעבורהכדאי שתעשה הקלטת תעבורה בפניה אליהם והם יזהו אם זה חסימה שלהם וכך יפתחו לך אותה
לא מניסיון שלי, אלא ראיתי שכתבו כאן באשכולות מפעם שהבעיה שהעלית התבררה כבעיה של נטפרי, והם סידרו את זה
בוקר טוביש לך נטפרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: