מסלול רבני חב"ד הרבה פעמים הורס את המכשיר.סיון נטספארק מסלול רבני חב"ד זה סינון שאי אפשר לעקוף, ולא להוריד
הוא מצוין
נטפריאני צריכה למחשב.
סינון טוב, איכותי, ושלא תוקע את האינטרנט.
סינון באמת ברמהאני צריכה למחשב.
סינון טוב, איכותי, ושלא תוקע את האינטרנט.
נטפרי
אתרוג רציתי- אבל אין לי כאן תשתית בזק, ולהקים אחת כזו בדירה שכורה כשהארון תקשורת כמה קומות מתחת ויש קירות בדרך- נשמע לי יקר ומסובך להפליא.סינון באמת ברמה
רק נטפרי ואתרוג
כל השאר זה בדיעבד שבדיעבד.
יש בדירת שכירות נקודה של בזק לטלפון?אתרוג רציתי- אבל אין לי כאן תשתית בזק, ולהקים אחת כזו בדירה שכורה כשהארון תקשורת כמה קומות מתחת ויש קירות בדרך- נשמע לי יקר ומסובך להפליא.
נטפרי- בגלל שאין לי תשתית בזק, וגם חברות סלולר לא לכולן יש לי קליטה, רציתי את הVPN שלהם. אבל הם לא מסכימים.
נשאר לי רק נטספארק...
או שאני טועה לגבי התשתית בזק?
אם היה- לא היתה בעיה.יש בדירת שכירות נקודה של בזק לטלפון?
אם כן אפשרי לגמרי להתקין אינטרנט בזק בהתקנה חינמית
לגבי אתרוג יש אופציה להתקין תוכנה על המחשב ואז אין צורך באינטרנט ביתי אלא כל אינטרנט פתוח מסונן אוטומטי במחשב
Vpn נטפרי באמת קצת קשה לקבל אישור אבל ניתן לקנות סים עם סינון מובנה של נטפרי על האינטרנט
בהצלחה
את התוכנה אפשר להשיג אצלי באישי יש גם חודש ראשון חינם להתנסות..אם היה- לא היתה בעיה.
אין שום תשתית בזק... כלומר, מלבד האופציה של למשוך חוט מכמה קומות למטה....
אתרוג- כן? איך משיגים את הוכנה הזו? או- למה הם לא הציעו לי אותה? (כלומר, לא שמשנה לי מאוד הסיבה, אבל איך גורמים להם למצוא אופציה כזו)
סים עם סינון נטפרי שייך לחברה מסוימת- וחזרנו לבעיות קליטה וכו'...
לא יכולה לכתוב באישי....את התוכנה אפשר להשיג אצלי באישי יש גם חודש ראשון חינם להתנסות..
לגבי סים עם נטפרי היום הם עובדים עם כל החברות כך שאת יכולה להתאים לאיזה חברה יש הכי הרבה קליטה באיזור שלך ולפי זה לקנות סים..
ניתן ג"כ לקנות דרכי
בהצלחה
שלחתי לך באישילא יכולה לכתוב באישי....
כןמקפיצה...
האם יש אפשרות להתחבר בVPN לסינון של אתרוג כמו שיש בנטפרי?
שאלה נוספת, האם אתרוג פותח תוכנת וואצאפ שמותקנת על המחשב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: