סינון למחשב

ben adam

משתמש חדש
רוצה לקבל פירוט על ההבדלים בין: נטפרי, אתרוג ונתיב.
תודה.

תמר 88

משתמש חדש
אני עם נתיב, מאד מרוצה!!!
הכל עובד לי טוב שם, יש להם מסלול שכל האתרים שנבדקו בנתיב נמצאים שם וזה בהחלט מאגר עצום, ומה שאני צריכה בנוסף שולחת פניה וישר בודקים ומאשרים אם נקי, גם יש פרופילים מותאמים לתחום עיסוק שלך לדוג' תיכנות, גרפיקה, שאז לפי הבקשה שלך פותחים אתרים כמו בינה מלאכותית, לינקדאין, וכו', מאד מאד פתוחים בראש וחוסמים רק מה שצריך.

חוי היימן

משתמש חדש
גם לי יש נתיב וממליצה! מאד נוח לעבוד איתם כי פותחים מה שאני צריכה לעבודה בקלות, והסינון תמונות שלהם ממש איכותי ומתקדם, שזה גם יתרון גדול, והשירות מעולה עונים תמיד לעניין...

גבר גבר

משתמש רשום
אני חדש בנתיב וממש מרגיש שמאט את המחשב רק ממתי שהותקן נתיב
גם לכם זה קורה? או שאולי שענו משהו במחשב בהתקנה?

הדס ב.

משתמש חדש
לא אמור לקרות...המחשב שלך ישן? תבדוק את זה מול שירות הלקוחות שלהם הם יעזרו לך בשמחה...

המחבר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ההבדל בגדול הוא בין חברות חסימה לחברות סינון כאשר נטפרי היא חברת סינון - יודעת לסנן תכנים (טקסט ותמונות) בתוך דף מסויים בכל אתר שהוא.
נטפרי גם מכניסה לעיתים דעות השקפתיות במדיניות הסינון, ולא רק הלכתיות גרידא.
נטפרי לעולם לא יפתחו אתר בעייתי ללא סינון מקסימלי ואם אין אפשרות סינון הוא לא ייפתח.
בנטפרי במסלול הפתוח זה מסלול הסינון החרדי עם הכי הרבה אתרים פתוחים ומסוננים ביחס לשאר החברות.

שאר החברות אומנם יודעות קצת לעשות כמו נטפרי אבל בעיקר יודעות לחסום
אתר שיש בו בעיה - חוסמים את כולו ואם אתה מבקש לפתוח אותו - לעיתים יפתחו לך ללא סינון (!!) כלל על אותו אתר מבוקש.

יעל71

משתמש חדש
הסינון של נתיב הוא גם בתוך האתרים, טקסטים ותמונות.
בנתיב הגישה שלהם זה לפתוח כל אתר בכל תחום שתצטרכי לעבוד איתו עם סינון ברמה הגבוהה ביותר!
והיופי הוא שזה בכלל לא סותר..כל עוד זה לא אתר שאין אפשרות לפתוח אותו במבחינת כשרות, בכל בקשה שלי בודקים לי את האתר ופותחים ויש תמיד עם מי לדבר!

רטרו

משתמש פעיל
פרסום וקופי
חד משמעית נטפרי
כמעט 0% פשלות בסינון, מה שאומר שקט נפשי.
ומצד שני כל מה שצריך נפתח, (פינטרסט למשל)
אמנם קצת איטי - אבל זה קשור גם לאינטרנט,
השירות שלהם מאד טוב ומהיר.
מומלץ בחום

עטלף

משתמש פעיל
בלי לרדת לרזולוציות של ההבדלים בין הסינונים, בסביבה שלי כמעט כולם עם נטפרי.
הקהל מצביע במקלדת.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה