סתם מענין, זה המשרה בצוות של הIDE בנוד וויו? מענין אותי כי מכירה עוד מישהיי שבתהליך עכשיו לצוות הזהיש לי הצעת עבודה בחברת SAP (משרדים ברעננה ותל-אביב) ואני לא יודעת אם אפשר להתקין סינון על המחשב שלהם, אלו שאני מולם לא מכירים, פוחדת להסתבך בגלל שהם חברה גלובלית וכזה דבר יכול להיות סיפור ארוך...
אולי יש כאן מישהיא שעובדת שם עם סינון על המחשב??? חשוב לי ממש!! תודה מראש
לא ראיתי בכלל את התגובות עד כה , מה שהיה שהתקנתי נתיב וזה הגיע לדרג מאד גבוה של האבטחה כי זה זוהה כאיום וכעת לא מאפשרים לי להתקין שום דבר ללא אישור, כל מידע ממש יכול לעזור לי כי כרגע אין לי שום סינון לצערי ואני בקשר עם מומחה לענין סינון בעבודה אבל בגלל שהם חברה גלובלית עד שהם מגיבים ולא מוכנים לאשר כל מיני דברים...אשמח לעזור, לגבי תל אביב.
יש שם כ7 חרדיות, בדרגות / חברות סינון שונות.
את ברעננה, לא בתל אביב, נכון?לא ראיתי בכלל את התגובות עד כה , מה שהיה שהתקנתי נתיב וזה הגיע לדרג מאד גבוה של האבטחה כי זה זוהה כאיום וכעת לא מאפשרים לי להתקין שום דבר ללא אישור, כל מידע ממש יכול לעזור לי כי כרגע אין לי שום סינון לצערי ואני בקשר עם מומחה לענין סינון בעבודה אבל בגלל שהם חברה גלובלית עד שהם מגיבים ולא מוכנים לאשר כל מיני דברים...
אשמח מאד לדעת על הבנות שאת מדברת עליהן
נכון (עובדת מהבית..)את ברעננה, לא בתל אביב, נכון?
איזה סניפים חרדים יש להם?יש להם גם סניפים חרדים ל SAP, שעובדים עם נטפרי
איך הן יכולות? אולי כי זה קבוצה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: