סינון למחשב בחברת SAP

שמש וירח

משתמש חדש
יש לי הצעת עבודה בחברת SAP (משרדים ברעננה ותל-אביב) ואני לא יודעת אם אפשר להתקין סינון על המחשב שלהם, אלו שאני מולם לא מכירים, פוחדת להסתבך בגלל שהם חברה גלובלית וכזה דבר יכול להיות סיפור ארוך...
אולי יש כאן מישהיא שעובדת שם עם סינון על המחשב??? חשוב לי ממש!! תודה מראש

שירה 123

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
היי,
אני רואה בלינקדאין שיש בחברה כמה חרדיות אולי תנסי לפנות אליהן דרך שם.?

כלבלב

משתמש חדש
לפני כחודשיים היתה לי גם הצעת עבודה מהם, והם אמרו לי שאין אפשרות לסינון.
כל החרדיות שמצאתי בלינקדאין עובדות במשרד בתל אביב שזו חברת הבת שלהם (גיגיה), וההצעה שלי היתה ברעננה, ולא הצלחתי למצוא חרדיות שעובדות שם.
בסופו של דבר סירבתי להצעה מכל מיני סיבות, בין השאר בגלל העניין של הסינון.
בכל אופן, הרבה הצלחה!

Netta

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הנדסת תוכנה
מכירה מישהי שעובדת בSAP (Gigya) ועובדת עם נטפרי.

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש לי הצעת עבודה בחברת SAP (משרדים ברעננה ותל-אביב) ואני לא יודעת אם אפשר להתקין סינון על המחשב שלהם, אלו שאני מולם לא מכירים, פוחדת להסתבך בגלל שהם חברה גלובלית וכזה דבר יכול להיות סיפור ארוך...
אולי יש כאן מישהיא שעובדת שם עם סינון על המחשב??? חשוב לי ממש!! תודה מראש
סתם מענין, זה המשרה בצוות של הIDE בנוד וויו? מענין אותי כי מכירה עוד מישהיי שבתהליך עכשיו לצוות הזה

אסתר א

על ציר מחשבים ומוזיקה..
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אשמח לעזור, לגבי תל אביב.
יש שם כ7 חרדיות, בדרגות / חברות סינון שונות.

שמש וירח

משתמש חדש
אשמח לעזור, לגבי תל אביב.
יש שם כ7 חרדיות, בדרגות / חברות סינון שונות.
לא ראיתי בכלל את התגובות עד כה :(, מה שהיה שהתקנתי נתיב וזה הגיע לדרג מאד גבוה של האבטחה כי זה זוהה כאיום וכעת לא מאפשרים לי להתקין שום דבר ללא אישור, כל מידע ממש יכול לעזור לי כי כרגע אין לי שום סינון לצערי ואני בקשר עם מומחה לענין סינון בעבודה אבל בגלל שהם חברה גלובלית עד שהם מגיבים ולא מוכנים לאשר כל מיני דברים...
אשמח מאד לדעת על הבנות שאת מדברת עליהן

אסתר א

על ציר מחשבים ומוזיקה..
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לא ראיתי בכלל את התגובות עד כה :(, מה שהיה שהתקנתי נתיב וזה הגיע לדרג מאד גבוה של האבטחה כי זה זוהה כאיום וכעת לא מאפשרים לי להתקין שום דבר ללא אישור, כל מידע ממש יכול לעזור לי כי כרגע אין לי שום סינון לצערי ואני בקשר עם מומחה לענין סינון בעבודה אבל בגלל שהם חברה גלובלית עד שהם מגיבים ולא מוכנים לאשר כל מיני דברים...
אשמח מאד לדעת על הבנות שאת מדברת עליהן
את ברעננה, לא בתל אביב, נכון?

רינהההה

משתמש פעיל
יש להם גם סניפים חרדים ל SAP, שעובדים עם נטפרי
איך הן יכולות? אולי כי זה קבוצה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה