סיוע בשכר דירה?

77444

משתמש רשום
האם התנסיתם בשירות חברת "החזרים" בנוגע לנ"ל?

טיפ טיפה

משתמש פעיל
קנינו דירה והיא עדין לא רשומה בכלל בטאבו, האם גם במקרה כזה אנחנו זכאים בינתיים לסיוע בשכר דירה?

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י הכול לטובה;n5055877:
איך מסדרים את זה? אצך מי ניתן לברר?
ניתן לקבל סיוע רטרו?

איך מסדרים את זה? בפשטות. ניגשים לחברת מגע"ר או עמידר עם כל המסמכים הרלוונטיים אפשר לראות פירוט כאן: http://www.kolzchut.org.il/he/סיוע_בשכר_דירה
אני אישית מליצה מאד על מגע"ר!
לפחות אחד מבני הזוג צריך לעבוד במשרה מלאה או קרובה למלאה.
הזכאות לסיוע נקבעת בדרך כלל על פי מבחן הכנסות שרצוי לברר מראש
אי אפשר לקבל סיוע רטרו בדרך כלל, במקרים מסויימים ייתכן שתאושר קצבה לשלושה חודשים אחורנית.
סכום הסיוע נע עד כמה שידוע לי בין 700 ל1200 ש"ח כאשר במקרה של נכות, הורה יחיד או קריטריונים אחרים הקצבה תהיה גבוהה יותר.

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י הכול לטובה;n5055962:
כמה זה משרה מלאה? כמה ש"ש?

43 שעות שבועיות.
ישנן עבודות בהן הגדרת המעסיק למשרה מלאה נמוכה יותר. בכל מקרה לא תמיד הם עומדים על כך.
סכומי הסיוע וההכנסה לנפש משתנים לפי מספר הילדים (אם יש).
מאתר כל זכות: [h=2]סכומי הסיוע בשכר דירה (נכון לינואר 2017)[/h] [h=3]משפחות עם ילד אחד[/h]
למשפחות שהכנסתן עד 6,211 ש"ח (דרגה 46)ישוב גדול: 690 ש"ח ישוב קטן: 480 ש"חישוב גדול: 740 ש"ח ישוב קטן: 520 ש"ח

הכנסה חודשית ברוטו של המשפחה גובה הסיוע לדירה ב ישוב באזורי עדיפות א-ב גובה הסיוע בשאר הישובים בארץ
[h=3]משפחות עם 3-2 ילדים[/h]
למשפחות שהכנסתן עד 6,074 ש"ח (דרגה 45)ישוב גדול: 1,090 ש"ח ישוב קטן: 760 ש"חישוב גדול: 1,170 ש"ח ישוב קטן: 820 ש"ח
למשפחות שהכנסתן בין 6,075 ש"ח ל- 7,592 ש"ח (דרגה 46)ישוב גדול: 690 ש"ח ישוב קטן: 480 ש"חישוב גדול: 740 ש"ח ישוב קטן: 520 ש"ח

הכנסה חודשית ברוטו של המשפחה גובה הסיוע לדירה ב ישוב באזורי עדיפות א-ב גובה הסיוע בשאר הישובים בארץ
[h=3]משפחות עם 4 ילדים ומעלה[/h]
למשפחות שהכנסתן עד 6,074 ש"ח (דרגה 45)ישוב גדול: 1,350 ש"ח ישוב קטן: 950 ש"חישוב גדול: 1,470 ש"ח ישוב קטן: 1,030 ש"ח
למשפחות שהכנסתן בין 6,075 ש"ח ל- 7,592 ש"ח (דרגה 46)ישוב גדול: 850 ש"ח ישוב קטן: 600 ש"חישוב גדול: 930 ש"ח ישוב קטן: 650 ש"ח

חני לוי

משתמש רשום
האם כששני בני הזוג עובדים והשכר שלהם יחד מעל עשר אלף ש"ח אין אפשרות לקבל עזרה מהם ?

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י חני לוי;n5056018:
האם כששני בני הזוג עובדים והשכר שלהם יחד מעל עשר אלף ש"ח אין אפשרות לקבל עזרה מהם ?

חושבת שאין אפשרות.

קרוקודיל

משתמש רשום
אפשר לנסות להגיש ערעור בוועדה,
רק לשכנע אותם למה את מסכנה,
יש מקרים שזה עובר....
(לא ניסיתי)

sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י לבן;n5055926:
איך מסדרים את זה? בפשטות. ניגשים לחברת מגע"ר או עמידר עם כל המסמכים הרלוונטיים אפשר לראות פירוט כאן: http://www.kolzchut.org.il/he/סיוע_בשכר_דירה
אני אישית מליצה מאד על מגע"ר!
לפחות אחד מבני הזוג צריך לעבוד במשרה מלאה או קרובה למלאה.
הזכאות לסיוע נקבעת בדרך כלל על פי מבחן הכנסות שרצוי לברר מראש
אי אפשר לקבל סיוע רטרו בדרך כלל, במקרים מסויימים ייתכן שתאושר קצבה לשלושה חודשים אחורנית.
סכום הסיוע נע עד כמה שידוע לי בין 700 ל1200 ש"ח כאשר במקרה של נכות, הורה יחיד או קריטריונים אחרים הקצבה תהיה גבוהה יותר.

הסיוע נמדד לפי מספר הילדים, כך שמחודש 5 זה כבר תוספת בסיוע (בכפוף לאישור רופא)
בהצלחה

osnatl

משתמש רשום
אם היה בעבר דירה.לא זכאים?
ואם עובדים משרה מלאה אבל נקראים עצמאים?

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י osnatl;n5057071:
אם היה בעבר דירה.לא זכאים?
ואם עובדים משרה מלאה אבל נקראים עצמאים?

אם אין היום ברשותכם דירה - זכאים.
עצמאי שעובד במשרה מלאה ועומד במבחן ההכנסות- זכאי.
בהצלחה.

blush

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אם היתה ברשותכם דירה ב-10 השנים האחרונות - אינכם זכאים
ניסינו, וגם בועדת חריגים לא נתנו לנו סיכוי
מי שיודע ויש לו ניסיון על קבלת סיוע במקרה זה - אשמח אם יעדכן אותי
תודה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה