נכתב ע"י הכול לטובה;n5053722:קנינו דירה והיא עדין לא רשומה בכלל בטאבו, האם גם במקרה כזה אנחנו זכאים בינתיים לסיוע בשכר דירה?
נכתב ע"י הכול לטובה;n5055877:איך מסדרים את זה? אצך מי ניתן לברר?
ניתן לקבל סיוע רטרו?
נכתב ע"י הכול לטובה;n5055962:כמה זה משרה מלאה? כמה ש"ש?
למשפחות שהכנסתן עד 6,211 ש"ח (דרגה 46) | ישוב גדול: 690 ש"ח ישוב קטן: 480 ש"ח | ישוב גדול: 740 ש"ח ישוב קטן: 520 ש"ח |
למשפחות שהכנסתן עד 6,074 ש"ח (דרגה 45) | ישוב גדול: 1,090 ש"ח ישוב קטן: 760 ש"ח | ישוב גדול: 1,170 ש"ח ישוב קטן: 820 ש"ח |
למשפחות שהכנסתן בין 6,075 ש"ח ל- 7,592 ש"ח (דרגה 46) | ישוב גדול: 690 ש"ח ישוב קטן: 480 ש"ח | ישוב גדול: 740 ש"ח ישוב קטן: 520 ש"ח |
למשפחות שהכנסתן עד 6,074 ש"ח (דרגה 45) | ישוב גדול: 1,350 ש"ח ישוב קטן: 950 ש"ח | ישוב גדול: 1,470 ש"ח ישוב קטן: 1,030 ש"ח |
למשפחות שהכנסתן בין 6,075 ש"ח ל- 7,592 ש"ח (דרגה 46) | ישוב גדול: 850 ש"ח ישוב קטן: 600 ש"ח | ישוב גדול: 930 ש"ח ישוב קטן: 650 ש"ח |
נכתב ע"י חני לוי;n5056018:האם כששני בני הזוג עובדים והשכר שלהם יחד מעל עשר אלף ש"ח אין אפשרות לקבל עזרה מהם ?
נכתב ע"י לבן;n5055926:איך מסדרים את זה? בפשטות. ניגשים לחברת מגע"ר או עמידר עם כל המסמכים הרלוונטיים אפשר לראות פירוט כאן: http://www.kolzchut.org.il/he/סיוע_בשכר_דירה
אני אישית מליצה מאד על מגע"ר!
לפחות אחד מבני הזוג צריך לעבוד במשרה מלאה או קרובה למלאה.
הזכאות לסיוע נקבעת בדרך כלל על פי מבחן הכנסות שרצוי לברר מראש
אי אפשר לקבל סיוע רטרו בדרך כלל, במקרים מסויימים ייתכן שתאושר קצבה לשלושה חודשים אחורנית.
סכום הסיוע נע עד כמה שידוע לי בין 700 ל1200 ש"ח כאשר במקרה של נכות, הורה יחיד או קריטריונים אחרים הקצבה תהיה גבוהה יותר.
נכתב ע"י osnatl;n5057071:אם היה בעבר דירה.לא זכאים?
ואם עובדים משרה מלאה אבל נקראים עצמאים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: