עזרה סיוע בעיצוב עלום שבת

SHALOM33

משתמש פעיל
אני עוזר לאיזה יהודי שרוצה לעצב את הבסיס לעלון שבת שלו, והוא רוצה בקובץ וורד בדוקא ע"מ שיוכל לערוך את זה (את התוכן) לבד ולא יהיה תלוי במעמד. אנא עזרו לעצב את זה יותר מקצועי אבל בקובץ וורד. משהו במסגרת פה בקובץ המצורך לא יצא מוצלח – אתם מבינים לבד מה הוא בעצם רצה פה

אשמח אם תעלו כמה אפשרויות שונות של ה"גבול עמוד" אולי עיצוב או עיטור אחר יפה שמתאים לעלון שבת

קבצים מצורפים

• רבי אברהם.docx
    KB 42.5 · צפיות: 30

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
אני עוזר לאיזה יהודי שרוצה לעצב את הבסיס לעלון שבת שלו, והוא רוצה בקובץ וורד בדוקא ע"מ שיוכל לערוך את זה (את התוכן) לבד ולא יהיה תלוי במעמד. אנא עזרו לעצב את זה יותר מקצועי אבל בקובץ וורד. משהו במסגרת פה בקובץ המצורך לא יצא מוצלח – אתם מבינים לבד מה הוא בעצם רצה פה

אשמח אם תעלו כמה אפשרויות שונות של ה"גבול עמוד" אולי עיצוב או עיטור אחר יפה שמתאים לעלון שבת

ניתן לפנות אליי למייל 8040255 בגימייל

SHALOM33

משתמש פעיל
הוא לא רוצה להשקיע כסף... כי איך שזה עכשיו זה לא נורא ומספיק לו אולי משהו רוצה לסייע כאן בחינם כמה דקות

אסתר ר

משתמש פעיל
עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• רבי אברהם.docx
    KB 41.8 · צפיות: 41

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הוא לא רוצה להשקיע כסף... כי איך שזה עכשיו זה לא נורא ומספיק לו אולי משהו רוצה לסייע כאן בחינם כמה דקות

לא נראה לי שכתבתי בתשלום.
בהודעה הראשונה כתבתם שאתם רוצים עזרה. ועד כמה שידוע לי- עזרה זה ללא תשלום.

בכל מקרה, בהצלחה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה