דרוש מידע סיוד וצביעת דירה בחיפה

חרדי קטן!!!

משתמש צעיר
עריכה תורנית
מעוניין בפרטים על מישהו מקצועי איכותי ואמין לצביעת דירה בחיפה !!!!!!!!!!!! (כמובן עדיף מישהו שלא לוקח מדי יקר)
אשמח לפרטים 0533140313
תודה רבה

חרדי קטן!!!

משתמש צעיר
עריכה תורנית
לא הבנתי מה זה האוטו של קופת הקהל (אני לא חיפאי במקור)

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
יש אחד פדר
לקח לי מחיר ממש הוגן
ועשה עבודה מקצועית ויפה

דירה מושלמת

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מעוניין בפרטים על מישהו מקצועי איכותי ואמין לצביעת דירה בחיפה !!!!!!!!!!!! (כמובן עדיף מישהו שלא לוקח מדי יקר)
אשמח לפרטים 0533140313
תודה רבה
שימי לב לסוג הצביעה שאת עושה. שיהיה פרקטי.
יש כיום אפקטים של טמבור או נשים מקצועניות שהם עמידים ופרקטים

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אם אפשר יותר פירוט
תודה
לטמבור- חברה גדולה של צבעים. יש אפקטים שניתן להתרשם מהם בעיקר בקטלוגים שלהם או הכי טוב למשש אותם.
לא יודעת היכן יש בחיפה. אבל הרבה חנויות טמבור יכולים להראות לך.
תוכל גם להזמין מהם דוגמאות דרך האתר. או פשוט להעזר במעצבת פנים ( יש לי בחיפה להמליץ לך על משהי)

כמו"כ יש נשים שלמדו מקצוע של צביעת קירות באומנות מקסימה של אפקטים. שניתן לרחוץ אותם בקלות.
אם תרצה,שלח לי הודעה פרטית ואתן לך שמות.

רוצה לשדרג את חדר הילדים? קבלי במתנה את המדריך עם טיפים ורעיונות מקצועיים לשדרוג חדר ילדים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה