אביזרים לרכב סיבקס - מי הם?

devMode

משתמש פעיל
אני מחפש בגוגל מערכת מולטימדיה לרכב, ומגלה שיש אתר בשם סיבקס cbex.co.il שמאוד מקודם בגוגל, והם מבטיחים התאמה מלאה ואחריות וכו', אבל מפליא אותי שמלבד האתר הרשמי שלהם אני לא מוצא להם איזכור וביקורות בשום מקום, אפילו בקארספורום אין עליהם המלצות או דיס.
מישהו מכיר אותם? עבד מולם? אפשר לתת להם מספר אשראי?

מ הלוי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ראיתי לפני חודשיים את האתר.
ומהסיבות שכתבת נמנעתי בסוף מלהזמין...
אולי @שלמה ברנד יידע לתת מידע בעניין.

שלמה ברנד

משתמש פעיל
אני מחפש בגוגל מערכת מולטימדיה לרכב, ומגלה שיש אתר בשם סיבקס cbex.co.il שמאוד מקודם בגוגל, והם מבטיחים התאמה מלאה ואחריות וכו', אבל מפליא אותי שמלבד האתר הרשמי שלהם אני לא מוצא להם איזכור וביקורות בשום מקום, אפילו בקארספורום אין עליהם המלצות או דיס.
מישהו מכיר אותם? עבד מולם? אפשר לתת להם מספר אשראי?
את האמת זה בעמת עולה בכל חיפוש והמחיר שלהם יחסית לארץ הוא די זול אבל המחיר שמפורסם
זה על המערכת הכי פשוטה אני כבר מעדיף לקבל מכשיר פצצה מעלי אקספרס ביותר זול

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה