כל מילה!!!תלוי מאוד מה המקרה.
רק אומר בזהירות שהרבה פעמים בקשת הסליחה נובעת כחלק מהסחיטה הרגשית...
לקרב ולהרחיק כמטוטלת.
לא בהכרח ייסלח בקלות כזו, צריך לבחון טוב טוב את הדברים ולהבין האם הסליחה אכן נובעת מחרטה על המקרה או שמא מהתעללות נוספת
אין שום עניין לומר לאדם שמחלת לו, מחילה היא עבור עצמך יותר ממה שהיא עבור השני.רק אחרי תקופה ארוכה הייתי מתקשרת להגיד שמחלתי
זה הכי צורם!!ובד"כ הוא יבקש א"ז רק אם יש לו איזו צרה...
קצת קשה לי להבין את השאלה,האם הייתם מוחלים לבנאדם שנהג כלפיכם בבריונות וסחט אתכם רגשית במשך תקופה ארוכה?
דווקא יכול להיות שזה כן.קצת קשה לי להבין את השאלה,
מחילה היא לא ענין של החלטה, אלא משהו פנימי ואמיתי בהתייחסות של האדם למי שפגע בו. אם תהיה שם הרי שמחלת גם אם לא תרצה, ואם לא תהיה שם, לא יעזור שהחלטת למחול.
יש מי שרוצה למחול ולא יכול ויש מי שיכול למחול ולא רוצה ...מחילה היא לא ענין של החלטה, אלא משהו פנימי ואמיתי בהתייחסות של האדם למי שפגע בו. אם תהיה שם הרי שמחלת גם אם לא תרצה, ואם לא תהיה שם, לא יעזור שהחלטת למחול.
רק מראה עד היכן הוא נסחט עד כדי התנצלות על דברים שהשני שפגע אשם בהםפותח האשכול לא אמר שהוא ביקש מחילה, הוא רוצה למחול לו בלי שהוא מבקש כעבודה עצמית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: