#ה_מ_ע_צ_ב_ת
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
אין. אין כמו סוכות!
הקישוטים המנצנצים, המלאכה-החצי-מקולפת של הבת מכיתה ג׳ ,היום נשואה +5 , אבל את עדיין מתקשה לזרוק אותה...
המיטות המגובבות שהבנים השאירו באמצע הסוכה רק כי הם-הולכים-רגע-שעה-להתפלל-עוד-רגע-הם-יחזרו-לסדר-את-זה. בהבטחה.
והאוירה....
האוירה ה״טבעית״ הזו שמרחפת באויר בלי מילים...
קבלו סורבה פירות!
הכי טבעי.... הכי קר... הכי כיף...
וכשזה בסירות היפות האלה, זה הכיייי מושלם!
רגע לפני שאת מדפדפת ״כי זה לא בשבילי״, בואי תראי כמה שזה קל!!!...
הא, והבטחתי מתכון. אז הנה הוא:
העיקרון פשוט:
1. חותכים פרי כלשהו לקוביות קטנות
2. מבשלים בסירופ סוכר (כלומר, מים וסוכר)
3. מעבירים את הפרי המבושל+הסירופ שהתקבל, לקופסאות ומקפיאים
4. אחרי כמה שעות טובות במקפיא (בד״כ לילה), מפשירים רבע שעה על השיש
5. לפני הטחינה חותכים מעט עם סכין (רחמנות על הסכין של המטחנה)
6. טוחנים טוב טוב טוב.
(7.) אם רוצים מוסיפים שמנת מתוקה/קצפת צמחית (עדיין נוזלית).
אבל לא חובה. זה מרכך את הסורבה וזה יימס אח״כ מהר יותר. (אני הוספתי ממש מעט בחלק מהטעמים).
8. מקפיאים עד לזמן ההגשה. (הם נוטים להנמס מהר יחסית לגלידה)
9. ו...כמובן, קדים בעדינות לשמע מחיאות הכפיים
כמו שראיתם, ניסיתי את הסורבה על 4 טעמים.
מוזמנים לנסות על כל מיני פירות אחרים (קיווי, מנגו, אננס, תפוז ועוד ועוד, כמיטב הדמיון...)
וכמובן... לשתף כאן איך יצא
חג נפלא, מאיר ושמייח!!!
הפוסטים הקודמים:
חיתוכיות והמוס עוגיות
הקישוטים המנצנצים, המלאכה-החצי-מקולפת של הבת מכיתה ג׳ ,היום נשואה +5 , אבל את עדיין מתקשה לזרוק אותה...
המיטות המגובבות שהבנים השאירו באמצע הסוכה רק כי הם-הולכים-רגע-שעה-להתפלל-עוד-רגע-הם-יחזרו-לסדר-את-זה. בהבטחה.
והאוירה....
האוירה ה״טבעית״ הזו שמרחפת באויר בלי מילים...
קבלו סורבה פירות!
הכי טבעי.... הכי קר... הכי כיף...
וכשזה בסירות היפות האלה, זה הכיייי מושלם!
רגע לפני שאת מדפדפת ״כי זה לא בשבילי״, בואי תראי כמה שזה קל!!!...
הא, והבטחתי מתכון. אז הנה הוא:
העיקרון פשוט:
1. חותכים פרי כלשהו לקוביות קטנות
2. מבשלים בסירופ סוכר (כלומר, מים וסוכר)
3. מעבירים את הפרי המבושל+הסירופ שהתקבל, לקופסאות ומקפיאים
4. אחרי כמה שעות טובות במקפיא (בד״כ לילה), מפשירים רבע שעה על השיש
5. לפני הטחינה חותכים מעט עם סכין (רחמנות על הסכין של המטחנה)
6. טוחנים טוב טוב טוב.
(7.) אם רוצים מוסיפים שמנת מתוקה/קצפת צמחית (עדיין נוזלית).
אבל לא חובה. זה מרכך את הסורבה וזה יימס אח״כ מהר יותר. (אני הוספתי ממש מעט בחלק מהטעמים).
8. מקפיאים עד לזמן ההגשה. (הם נוטים להנמס מהר יחסית לגלידה)
9. ו...כמובן, קדים בעדינות לשמע מחיאות הכפיים
כמו שראיתם, ניסיתי את הסורבה על 4 טעמים.
מוזמנים לנסות על כל מיני פירות אחרים (קיווי, מנגו, אננס, תפוז ועוד ועוד, כמיטב הדמיון...)
וכמובן... לשתף כאן איך יצא
חג נפלא, מאיר ושמייח!!!
הפוסטים הקודמים:
חיתוכיות והמוס עוגיות