מצרפת תמונה!!!
***
אז מה צריך?
חבילת שוקולד מריר
חצי מרגרינה
כוס סוכר
3 כפות קמח
2 ביצים
( לבחירה קוביות שוקלד לשים מעלה/ מטה)
***
איך מכינים?
ממיסים את השוקולד והמרגרינה,
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להמסה מוחלטת
מוסיפים קמח ומערבבים עד לביעבוע
מורידים מהאש ומחכים להצטננות
במרקית טורפים את הביצים ושופכים לתוך התערובת שבסיר,
מערבבים במהירות,
מוזגים לכוסיות סופלה,
אופים ב 180 מעלות, 18 דקות בלבד!!!!
תכפילו ב6, כי זה טעייים
***
אז מה צריך?
חבילת שוקולד מריר
חצי מרגרינה
כוס סוכר
3 כפות קמח
2 ביצים
( לבחירה קוביות שוקלד לשים מעלה/ מטה)
***
איך מכינים?
ממיסים את השוקולד והמרגרינה,
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להמסה מוחלטת
מוסיפים קמח ומערבבים עד לביעבוע
מורידים מהאש ומחכים להצטננות
במרקית טורפים את הביצים ושופכים לתוך התערובת שבסיר,
מערבבים במהירות,
מוזגים לכוסיות סופלה,
אופים ב 180 מעלות, 18 דקות בלבד!!!!
תכפילו ב6, כי זה טעייים