חומרה סומכים על זכרונות של אליאקספרס?

משפחה גדולה

משתמש מקצוען
יש לי דיסק קשיח שהזמנתי מאליאקספרס,
ולאחרונה שמעתי שחובה לקנות דבר כזה מחברה מוכרת
כי זיכרונות של אלי לא אמינים ומידע יכול להעלם ולהמחק מעצמו.
זה נכון?

הנה הדיסק

משחזר מידע

משתמש סופר מקצוען
מה שרואים בתמונה זה הפלסטיקה מבחוץ שלא מעיד כלום על מה שיש בפנים, צריך לדעת איזה דיסק הוכנס בתוך הקופסה

העובדה שרוב מבחר הדיסקים שהמוכר מציע מדובר בגדלים (160, 250, 320, 640 ,750) שכבר לא מיוצרים היום אומרת דרשני

למה מה קרה?

משתמש פעיל
דבר ראשון, לא יודע אם שלך לא טוב, אבל אני לא הייתי קונה ממוכר שיש לו רק 1700 עוקבים זה מידי קצת ולא משדר אמינות
דבר שני הייתי ממליץ לך לבדוק עם התוכנה הזאת האם הדיסק קשיח אכן מכיל את מה שמוצהר ושהוא תקין (אלי אקספרס סומכים עליה לצורך הוכחת מוכרים רמאים)

tmr

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
@משפחה גדולה אני קניתי מאלי דיסק קשיח של טרה לפני שנה ומשהו, אני משתמשת בו הרבה והוא עובד לי מעולה עד עכשיו. ובכל מקרה- אני לא שומרת בו דברים שימות העולם אם הוא יינזק.

@למה מה קרה? אפשר הסבר על התוכנה? נראה משהו יעיל.

חייים125

משתמש פעיל
יש לי דיסק קשיח שהזמנתי מאליאקספרס,
ולאחרונה שמעתי שחובה לקנות דבר כזה מחברה מוכרת
כי זיכרונות של אלי לא אמינים ומידע יכול להעלם ולהמחק מעצמו.
זה נכון?

הנה הדיסק
אני קניתי מחברה לא אמינה והתאפס מעצמו ללא אפשרות של העברת יותר חדש
בקיצור לאחר חודש זה הושבת

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה