פרוגמטי
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
קל ופשוט ונראה מדהים בהגשה.
ראיתי את התמונות ב'פינטרסט' ולא מצאתי אתר בעברית שמסביר איך להכין את זה - אולי כי זה ממש פשוט...
אני עשיתי את זה עם מרינדה של טריאקי 'צילי מתוק ורוטב סויה ותבלינים אפשר לשחק עם הרוטבים וכן אפש' גם לצפות בפירורי לחם ולאפות כך.
מומלץ להשרות לפחות שעה בשביל ספיגת צבע וטעמים ולאפות כשהשוקיים עומדים (אני עשיתי בתבנית אינגליש קייק) והעצמות כלפי מעלה. כמו כן לדעתי כדאי לשים את זה במסילה הכי קרובה למטה שיקבל כמה שיותר חום בחלק של הבשר ופחות ישרף בחלק של העצם.
הכנה:
מסירים את העור מהשוק ועם סכין חדה מורידים את הסחוס שבראש העצם. עם סכין חותכים לכל רוחב השוק בחלק העליון (איפה שהגידים) ואז דוחפים את בשר העוף כלפי מטה ומנקים קצת עם הסכין וכו'
בתיאבון!!
ראיתי את התמונות ב'פינטרסט' ולא מצאתי אתר בעברית שמסביר איך להכין את זה - אולי כי זה ממש פשוט...
אני עשיתי את זה עם מרינדה של טריאקי 'צילי מתוק ורוטב סויה ותבלינים אפשר לשחק עם הרוטבים וכן אפש' גם לצפות בפירורי לחם ולאפות כך.
מומלץ להשרות לפחות שעה בשביל ספיגת צבע וטעמים ולאפות כשהשוקיים עומדים (אני עשיתי בתבנית אינגליש קייק) והעצמות כלפי מעלה. כמו כן לדעתי כדאי לשים את זה במסילה הכי קרובה למטה שיקבל כמה שיותר חום בחלק של הבשר ופחות ישרף בחלק של העצם.
הכנה:
מסירים את העור מהשוק ועם סכין חדה מורידים את הסחוס שבראש העצם. עם סכין חותכים לכל רוחב השוק בחלק העליון (איפה שהגידים) ואז דוחפים את בשר העוף כלפי מטה ומנקים קצת עם הסכין וכו'
בתיאבון!!