בשרי סוכריות עוף - קל ומרשים

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
קל ופשוט ונראה מדהים בהגשה.
ראיתי את התמונות ב'פינטרסט' ולא מצאתי אתר בעברית שמסביר איך להכין את זה - אולי כי זה ממש פשוט...
אני עשיתי את זה עם מרינדה של טריאקי 'צילי מתוק ורוטב סויה ותבלינים אפשר לשחק עם הרוטבים וכן אפש' גם לצפות בפירורי לחם ולאפות כך.
מומלץ להשרות לפחות שעה בשביל ספיגת צבע וטעמים ולאפות כשהשוקיים עומדים (אני עשיתי בתבנית אינגליש קייק) והעצמות כלפי מעלה. כמו כן לדעתי כדאי לשים את זה במסילה הכי קרובה למטה שיקבל כמה שיותר חום בחלק של הבשר ופחות ישרף בחלק של העצם.

הכנה:
מסירים את העור מהשוק ועם סכין חדה מורידים את הסחוס שבראש העצם. עם סכין חותכים לכל רוחב השוק בחלק העליון (איפה שהגידים) ואז דוחפים את בשר העוף כלפי מטה ומנקים קצת עם הסכין וכו'
בתיאבון!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_20221025_132345_035.jpg
    IMG_20221025_132345_035.jpg
    3.1 MB · צפיות: 86
  • IMG_20221025_142346_225.jpg
    IMG_20221025_142346_225.jpg
    3.1 MB · צפיות: 88
  • IMG_20221025_144935_244.jpg
    IMG_20221025_144935_244.jpg
    3.4 MB · צפיות: 93
  • IMG_20221025_145005_284.jpg
    IMG_20221025_145005_284.jpg
    3.3 MB · צפיות: 84

נץ

משתמש פעיל
נראה מטורף
אבל למה לקרוא לזה סוכריות?...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה