עזרה סובלים משכנים

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
יש מעלי שתי מרפסות (בד"כ יש אחד)והילדים זורקים כל הזמן דברים ניסיתי לדבר לבקש שום דבר לא עוזר האמא טוענת שהיא היתה גרה פעם בקומת קרקע וכולם זרקו לה דברים והיא אף פעם לא היתה אומרת כלום (צדקות לשמה)
השכנה השניה מציעה לי לעבור דירה
יש לכם עצות מה לעשות אני פשוט מתוסכלת (נכון יש צרות גדולות יתר אבל שמעיפים עליך ברזלים ואבנים זה מסוכן)

bnoya

משתמש מקצוען
שכנים... שכנים....
אני גרה בקומה אחרונה ולא סובלת מהדברים האלו, אבל אחת השכנות פה בבניין שסובלת מהתופעה הזו, פשוט התחילה לאסוף כל יום את כל הזבל שזרקו לה למרפסת ושמה להם ליד הדלת. לא נעים לריב עם שכנים אבל הבעיה נפסקה.

שיר השירות

משתמש מקצוען
יש מעלי שתי מרפסות (בד"כ יש אחד)והילדים זורקים כל הזמן דברים ניסיתי לדבר לבקש שום דבר לא עוזר האמא טוענת שהיא היתה גרה פעם בקומת קרקע וכולם זרקו לה דברים והיא אף פעם לא היתה אומרת כלום (צדקות לשמה)
יש לכם עצות מה לעשות אני פשוט מתוסכלת (נכון יש צרות גדולות יתר אבל שמעיפים עליך ברזלים ואבנים זה מסוכן)
מה זורקים?
אם זה זבל ועטיפות ולמטה מזה אזי זה חמור מאד עד כדי עילה לדין תורה
אבל אם מדובר במשחקים וצעצועים, נו ילדים שובבים. מה תרצי שהיא תעשה בעצם? שתקשור להם את הידיים?
מה שכן תוכלי לעשות, לא להחזיר להם את המשחקים, בטח לא מיד שהם מבקשים. התופעה תיגמר לאט לאט . ילדים אפי' שובבים מאד יקלטו שלא כדאי להם לזרוק כי זה לא חוזר אליהם... (מניסיון)
ו...תתעודדו ילדים גדלים בסוף.

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
מה זורקים?
אבל אם מדובר במשחקים וצעצועים, נו ילדים שובבים. מה תרצי שהיא תעשה בעצם? שתקשור להם את הידיים?
מה שכן תוכלי לעשות, לא להחזיר להם את המשחקים, בטח לא מיד שהם מבקשים. התופעה תיגמר לאט לאט . ילדים אפי' שובבים מאד יקלטו שלא כדאי להם לזרוק כי זה לא חוזר אליהם... (מניסיון)
אבנים, ברזלים, מים,עוף עצמות ביצים וכהנה וכהנה...

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
מה זורקים?
ניסיתי לא להחזיר האבא הגיע פתח את הדלת ולקח את הנעל היתי פשוט בטראומה מרגישים שכל העולם שלהם

bnoya

משתמש מקצוען
מה זורקים?
סליחה?? מזה ילדים שובבים מה תעשי??
בשביל מה ההורים שלהם שם? כדי לחנך אותם....
יש לי שכנה שאומרת שכשהילד שלה גומר לאכול חטיף, הוא אומר אני זורק את זה ל.... ואוי מעיף את החבילה הריקה לשכנים. מה היא תעשה?? ממש רחמנות....

On control

משתמש פעיל
שימי סככה
אפשרות נוספת פעם בשבוע לאסוף הכל לתוך קופסה ולהציב בכניסה לבניין, שמי ששייך לו יקח.
וכמו שרשמו מעלי, זו תקופה זמנית וילדים גדלים.
עברנו את זה :(
לא מציעה לך לפנות לבית דין, זה שכנים...
זה קשה ולא נעים, אצלי הבעיה נפתרה כשהייתי שולחת את הילדים שלי עם כל השלל בשקית (כולל פלחי אבטיח וכד’) לשכנים, ופשוט אמרו ”נפל לכם” . מעבר לכך לא אמרתי מילה ושמרתי על יחסים טובים
וזה עבד.

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
לא מציעה לך לפנות לבית דין, זה שכנים...
שכנים חביבים הם כבר לא.
אולי להציל את עצמם מנזקים -היא יכולה.
ואפשר להעביר מסר דרך אדם שלישי שאתם רוצים לגרום לזה להפסיק ואם זה הדרך אז-- אין ברירה
(לא בשביל זה הוקם בית דין לענייני שכנים?)

דמי

משתמש פעיל
האמא טוענת שהיא היתה גרה פעם בקומת קרקע וכולם זרקו לה דברים והיא אף פעם לא היתה אומרת כלום (צדקות לשמה)
האבא הגיע פתח את הדלת ולקח את הנעל
אבנים, ברזלים, מים,עוף עצמות ביצים וכהנה וכהנה...

ממש משפחה למופת

אין לי עצה בשבילך, אבל להרגיע אותך שאת הנורמלית וזו התנהגות הזויה ומקוממת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
לא חשבתי על רעיון לפנות לבית דין אבל בעלי לא יסכים הוא אוהב לחיות בשלום עם כולם
אני אומר לך בכנות שאני גם מתמודדת עם אתגר עם השכנים והדבר האחרון שאני רוצה זה סכסוך
אנחנו מנסים לדבר יפה ולא רוצים בכלל להגיע למקום לא טוב איתם. אחרי הכל, שכנים...
אבל וכאן האבל הגדול. יש כאן נזקים ממש. ואף סכנת נפשות. ודבר כזה חייב להיפסק לאלתר!
מכירים דמות שהיא משמעותית אצלם? לנסות אולי להעביר דרכם מסר כמה שאתם סובלים ושאתם לא יודעים מה לעשות.. אולי שידבר אל ליבם. ברגע שהם ירצו שזה יפסק. זה יפסק. נקודה!

ר גן עדן

* מעצבת פנים והום סטילינג *
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שימי גגון, אפילו באופן זמני, אפילו רק על החלק הבעייתי. שיקלטו שמה שנופל, אין אפשרות להרים אותו.

אצל ההורים שלי זה גם היה אולי לא כמו המצב שלכם והם כל הזמן ויתרו וכל הילדים כבר כמעט התפוצצו מזה שכל הזמן נופלים דברים (אם בטעות או לא) וההורים כל הזמן אמרו לנו לוותר וברוך השם וויתרנו להם וכעת אני לא רואה שהפסדנו מזה
כי מלוותר אף פעם לא מפסידים רק מרוויחם (מניסיון)

נ.ב אבל מבינה אתכם 100אחוז
הרבה הצלחה
מקווה שעזרתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה