לא יודע אם כאן הוא הבמה לפנות ולהתייעץ
בכל אופן אני מנסה...
האם, יש למישהי סדר היום "שחור לבן" עבור הבחורים שבבית,,, או יודע איזה קישור...
רוצה להסביר הבעייתיות...
מדובר בבחורים רציניים, במשך הזמן יושבים ולומדים עם משמעת עצמית, אך כשמגיע בין הזמנים אין הם יודעים מה לעשות בעצמם,
אמרו להם שצריכים קצת הרפייה!
נו, אין הם רוצים להשתעבד לזמנים ולחברותות, מאמינים הם בעצמם שכבר ידעו מתי לצאת לביהמ"ד, כבר יחליטו מה ללמוד.
אך המציאות שונה לגמרי, מחמת חוסר החלטיות הזמן מתמוסס, והם מרגישים מתוסכל, ולא נראה שידעו ויחליטו מה ללמוד ללא עזרה מבחוץ.
נסיתי להציע "לקבוע סדר לימוד עם חבר בנושא מעניין שלא למד אתו עד היום".
אך אי אפשר להציע הצעה כה רדודה ומופשטת לבחור בן 15, הוא עדיין אינו עומד על רגליו. איזה נושא יבחר? איזה חברותא יסכים?
מחליפים באמצע הבין הזמנים הדירות ויוצאים לעיר אחרת, וכיצד ימשיך עם החברותא?
וגם את"ל שכבר נמצא הנושא, בסדר אז זה יספיק לשעה או שעתיים, ומה הלאה?
הבחורים שואלים אותי, אבא מה אני הולך לעשות ב18 שעות של היום?
נו, באמת אני רוצה לעזור לו, הלא בינינו גם אנו המבוגרים מרגישים אבודים כשהסדר היום מתחלף מדי יום. וגם הווייז מסתחרר כשמסתובבים סביב ככר.
למה ירצו ללכת לישון, אם אין להם בשביל מה לקום בבוקר (כלומר חוץ להתפלל קודם סוז"ת)
יושבים בחוסר מעש, בחוסר מוטובציה, חבל...
בכל אופן אני מנסה...
האם, יש למישהי סדר היום "שחור לבן" עבור הבחורים שבבית,,, או יודע איזה קישור...
רוצה להסביר הבעייתיות...
מדובר בבחורים רציניים, במשך הזמן יושבים ולומדים עם משמעת עצמית, אך כשמגיע בין הזמנים אין הם יודעים מה לעשות בעצמם,
אמרו להם שצריכים קצת הרפייה!
נו, אין הם רוצים להשתעבד לזמנים ולחברותות, מאמינים הם בעצמם שכבר ידעו מתי לצאת לביהמ"ד, כבר יחליטו מה ללמוד.
אך המציאות שונה לגמרי, מחמת חוסר החלטיות הזמן מתמוסס, והם מרגישים מתוסכל, ולא נראה שידעו ויחליטו מה ללמוד ללא עזרה מבחוץ.
נסיתי להציע "לקבוע סדר לימוד עם חבר בנושא מעניין שלא למד אתו עד היום".
אך אי אפשר להציע הצעה כה רדודה ומופשטת לבחור בן 15, הוא עדיין אינו עומד על רגליו. איזה נושא יבחר? איזה חברותא יסכים?
מחליפים באמצע הבין הזמנים הדירות ויוצאים לעיר אחרת, וכיצד ימשיך עם החברותא?
וגם את"ל שכבר נמצא הנושא, בסדר אז זה יספיק לשעה או שעתיים, ומה הלאה?
הבחורים שואלים אותי, אבא מה אני הולך לעשות ב18 שעות של היום?
נו, באמת אני רוצה לעזור לו, הלא בינינו גם אנו המבוגרים מרגישים אבודים כשהסדר היום מתחלף מדי יום. וגם הווייז מסתחרר כשמסתובבים סביב ככר.
למה ירצו ללכת לישון, אם אין להם בשביל מה לקום בבוקר (כלומר חוץ להתפלל קודם סוז"ת)
יושבים בחוסר מעש, בחוסר מוטובציה, חבל...