סגן מנהל גמול חינוך מיוחד

מיכי82

משתמש פעיל
האם סגן מנהל ראשון שמלמד בכיתת חינוך מיוחד זכאי לגמול חינוך מיוחד באופק חדש ?

נערך לאחרונה ב:

איש את רעהו

משתמש פעיל
אפשר לקבל אך ורק גמול חינוך כיתה, אך גמול חינוך מיוחד אי אפשר
(החינוך מיוחד מחושב כבר במורכבות - זה מעלה את רמת המורכבות).
גם במחשבון שכר של יוניק אין אופציה של גמול חינוך מיוחד בסגן מנהל.

מיכי82

משתמש פעיל
האם יש תשלום עבור נסיעות כמו בתחבורה ציבורית או משהו אחר?

מיכי82

משתמש פעיל
אפשר לקבל אך ורק גמול חינוך כיתה, אך גמול חינוך מיוחד אי אפשר
(החינוך מיוחד מחושב כבר במורכבות - זה מעלה את רמת המורכבות).
גם במחשבון שכר של יוניק אין אופציה של גמול חינוך מיוחד בסגן מנהל.
איך מחשבים דרגה באופק לסגנית מנהל? למשל מורה באופק חדש שהיא ממלאת מקום של סגן מנהל.

איש את רעהו

משתמש פעיל
איך מחשבים דרגה באופק לסגנית מנהל? למשל מורה באופק חדש שהיא ממלאת מקום של סגן מנהל.
באשכול הזה יש אפשרות לשלוח לבצע המרה

מיכי82

משתמש פעיל
באשכול הזה יש אפשרות לשלוח לבצע המרה
אבל זו לא המרת שכר מעולם ישן לאופק אלא מורה באופק שהופכת לממלאת מקום של סגנית

איש את רעהו

משתמש פעיל
אבל זו לא המרת שכר מעולם ישן לאופק אלא מורה באופק שהופכת לממלאת מקום של סגנית
אם זה כך, ככל הידוע לי מוסיפים לשכר להמרה 20 אחוז, ובודיקם התאמה לטבלאות של סגנים (בד"כ זה לא עובר את דרגה א' מכיון שהעלו מאוד את שכר הסגנים).
(מה כלול בשכר להמרה לא מספיק ברור לי, שכר משולב ודאי נכלל, תוספת 2016 לכאורה לא נכללת מכיון שהיא משולמת גם לסגן (למרות שהרבה פעמים הסכום יורד מאוד תלוי בדרגה של המורה), ותוספת 2022 לכאורה נכללת מכיון שהיא לא משולמת לסגן, אך בחוזר ללחינוך העצמאי בהמרה למנהלות לא נכלל תוספת 2022 למרות שהיא לא משולמת למנהל, כך שלגבי תוספת 2022 לא ברור).
לסיכום יש להוסיף על השכר המשולב 20 אחוז ולבדוק התאמה לטבלאות סגן.

מיכי82

משתמש פעיל
אם זה כך, ככל הידוע לי מוסיפים לשכר להמרה 20 אחוז, ובודיקם התאמה לטבלאות של סגנים (בד"כ זה לא עובר את דרגה א' מכיון שהעלו מאוד את שכר הסגנים).
(מה כלול בשכר להמרה לא מספיק ברור לי, שכר משולב ודאי נכלל, תוספת 2016 לכאורה לא נכללת מכיון שהיא משולמת גם לסגן (למרות שהרבה פעמים הסכום יורד מאוד תלוי בדרגה של המורה), ותוספת 2022 לכאורה נכללת מכיון שהיא לא משולמת לסגן, אך בחוזר ללחינוך העצמאי בהמרה למנהלות לא נכלל תוספת 2022 למרות שהיא לא משולמת למנהל, כך שלגבי תוספת 2022 לא ברור).
לסיכום יש להוסיף על השכר המשולב 20 אחוז ולבדוק התאמה לטבלאות סגן.
קראתי עכשיו את הסכם השכר אך נראה ממנו שאין מקדם המרה של 20 אחוז, אלא בדיוק גובה השכר הקודם. תודה על העזרה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה