נכתב ע"י יוכיש;866533:שמעתי שמבשלים את ההדסים במים כמות המים עד שמכסה את ההדסים מסננים ומורחים כל יום פעם פעמים, לילד שלי זה לא עזר מי יודע מה אח"כ השתמשתי בשמפו של פורוור (אני לא נציגה ולא מוכרת את מוצריהם) וזה די עזר.
את המים, ולא ידוע לי שזה צריך להיות דוקא הדסים שבירכו עליהם.נכתב ע"י ROT;866603:את מה מורחים את המים? או את ההדסים?
וזה דווקא בהדסים שבירכו עליהם? או כל הדסים?
כנ"ל מבשלים את ההדסים במים, מסננים ומורחים את המים. אני העברתי את זה לשפריצר והיה מאוד נוח ועזר לי מאוד! בכל סגולה לפני הביצוע צריכים להאמין בה ולדעת שאנחנו עושים את ההשתדלות שלנו והקב"ה ימלא חסרוננונכתב ע"י יוכיש;866533:שמעתי שמבשלים את ההדסים במים כמות המים עד שמכסה את ההדסים מסננים ומורחים כל יום פעם פעמים, לילד שלי זה לא עזר מי יודע מה אח"כ השתמשתי בשמפו של פורוור (אני לא נציגה ולא מוכרת את מוצריהם) וזה די עזר.
נכתב ע"י חנון;866860:כנ"ל מבשלים את ההדסים במים, מסננים ומורחים את המים. אני העברתי את זה לשפריצר והיה מאוד נוח ועזר לי מאוד! בכל סגולה לפני הביצוע צריכים להאמין בה ולדעת שאנחנו עושים את ההשתדלות שלנו והקב"ה ימלא חסרוננו
מרססים סתם ככה מתי שרוצים ללא הגבלה במספר הפעמים לא חייב להיות אחרי מקלחת.נכתב ע"י bhj;866900:סתם לרסס על הראש?
אחרי מקלחת?
כמה פעמים ביום?
וכמה מים להוסיף להדסים? כמה זמן לבשל?
אשמח לשמוע כל פרט!!
תודה!
נכתב ע"י חנון;866904:מרססים סתם ככה מתי שרוצים ללא הגבלה במספר הפעמים לא חייב להיות אחרי מקלחת.
מבשלים עם מים שיכסו את ההדסים [אם את מבשלת עם הרבה מים יהיה לך להרבה זמן ולא תצטרכי לבשל כל שבוע] אני בישלתי על דעת עצמי חצי שעה.
כל הזמנים/פעמים הנ"ל הם לא תורה מסיני אפשר להפחית/להוסיף העיקר שנמרח את זה
מכניסים את ההדסים לסיר כמו שהם...נכתב ע"י bhj;866914:תודה רבה!
ושאלה אחרונה (בלנ"ד)
בישלת רק את העלים של ההדס או כולל הגבעולים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: