אם הבעיה נוצרת רק ביצוא ל-PDF איך ניתן להחליף?
מה קורא בפונט אחר?שלום,
אני מייצאת קובץ מאינדזין לפידיאף וקורה משהו מוזר. סימני הפיסוק אחרי ההפניות להערות השולים מוכפלים.
לדוגמא פה - נוצר עוד פסיק-
מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור לי?
תודה רבה. אשמח לכל קצה חוט!
צפה בקובץ המצורף 880579
לדפוס מייצאים רק PRESS QUALITY.עכשיו שאלה אחרת- מה ההבדל ביניהם ומה עדיף במקרה הזה?
מה בעצם ההבדל ביניהם?לדפוס מייצאים רק PRESS QUALITY.
HIGH QUALITY זה למדפסת ביתית.
לא מדוייקלדפוס מייצאים רק PRESS QUALITY.
HIGH QUALITY זה למדפסת ביתית.
כלומר, בכל מקרה לענין שחור לבן (אפור) זה לא משנה?לא מדוייק
מבחינת איכות אין הבדל בין 2 ההגדרות.
ההבדל הוא שHigh Quality מוציא בצבעי מקור. כלומר הקובץ לא עובר המרה ל-CMYK, בניגוד לpress שם מתבצעת המרת צבעים.
יש מדפסות דיגיטליות שבמקום 4 צבעי יסוד יש להם 6 צבעי יסוד, ואז הצבעים ב-RGB תואמים יותר למה שיודפס ולכן אצלם עדיף להביא קבצים ב-high quality
לא בהכרח שלא משנהכלומר, בכל מקרה לענין שחור לבן (אפור) זה לא משנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: