דרוש מידע נתקלתם בגניבת אשראי הכנסו בדחיפות!!!

איזה שם?

משתמש מקצוען
לתדהמתי גיליתי מס עסקאות מחול שיוצאות מהכרטיס שלי על עסקאות שגם בחלומות לא הייתי זה שביצע, לא יכולתי לדעת כי עברנו דירה , סגרנו את החשבון -כך לפחות חשבנו עי הבנק החדש ולפתע בבדיקה סתמית בכתובת הישנה אנו מגלים חיובים מוזרים על יעוץ /מיחשוב ודברים שלא שיערנו ,עזרו בדחיפות איך עוצרים את זה ואיך מחזירים את הגניבה הזו למי פונים ? איך אפשר לעלות על ה'מתרים' -תלונה במשטרה?
בינתיים חסמנו את הכרטיס מה הלאה?

נערך לאחרונה ב:

יוסי951951951

משתמש צעיר
לפנות לחברת אשראי
ולבטל כל החיובים

וד"א היום קבלתי באתר הבנק התראה
ואולי זה קשור

כדלהלן
לאחרונה אירעו מקרי התחזות וגניבת כספים מלקוחות.
אם קבלת שיחת טלפון/וואטסאפ בשפה הרוסית, ממספר מזוהה של חברת אשראי/בנק או משטרה והתבקשת לבצע פעולות של העברת כספים מהחשבון או משיכת כספים והפקדתם ב-change או מסירתם לשליח, זו הונאה. יש לדווח מיידית לסניף או לתמיכה בטלפון
03-5130003

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
לפנות לחברת אשראי
ולבטל כל החיובים

וד"א היום קבלתי באתר הבנק התראה
ואולי זה קשור

כדלהלן
לאחרונה אירעו מקרי התחזות וגניבת כספים מלקוחות.
אם קבלת שיחת טלפון/וואטסאפ בשפה הרוסית, ממספר מזוהה של חברת אשראי/בנק או משטרה והתבקשת לבצע פעולות של העברת כספים מהחשבון או משיכת כספים והפקדתם ב-change או מסירתם לשליח, זו הונאה. יש לדווח מיידית לסניף או לתמיכה בטלפון
03-5130003
אתה בטוח שאתה לא מקבל אחוזי פרסום מבנק בינלאומי?...

גיטי א.

משתמש מקצוען
גם לי קרה
וחברת האשראי עלו על זה כי הגנב ניסה יותר מידי פעמים לעשות את הקוד הסודי עד שהצליח
הם שלחו לי מייל עם התראה, התקשרתי וזיכו אותי על כל הסכום

פינחס רוזנצוויג

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
זה לא נראה קשור ל'עוקץ הרוסי' (שהונו שם אנשים באלפי שקלים)
יותר מסתבר שביצעתם קניה באיזה אתר של רכישת מוצרים אלקטרוניים בחו"ל, ושכחתם לסמן את הV במשבצת של 'לא לחדש חיוב'
צריך למצוא את האתרים הנ"ל ולבצע את הביטול, במקביל לפנות לחברת האשרי ולבקש לא לכבד יותר חיובים מהחברות הנ"ל.

מחר זה מאוחר

משתמש פעיל
טוב
אז שתדעו שיש ביטוח לכרטיסי אשראי
אתה מתקשר לחברת האשראי ואומר להם ממתי התחילו להשתמש בכרטיס ומזכים לך את כל הסכום.
יש לי חברה בעבודה שנעלם לה הכרטיס אשראי כמה ימים לא שמה לב כי לא היה לה צורך בו.
כששמה לב התחוור לה שנעשו בו כבר אי אילו קניות בשווי של כ2000 ש"ח
(הכל היה בסגנון של חנויות ממתקים וכו' כנראה שהמוצא היה ילד...)
והיא קבלה את כל הזיכוי
סיפור נוסף של הונאה,
חברה נוספת שלי חויבה בכרטיס האשראי ע"י חברת הסלולרי בסכומים הזויים
(מדובר בסיפור שלפני כ12 שנים שעוד היו יכולים לשל 1200 ש"ח על מסלול טלפון בשימוש מוגזם בגלישה)
מה שהתברר שעובדת בחברת הסלולר השתמשה בפרטי האשראי שלה כדי לשלם על הטלפון הפרטי שלה!!
כמובן שגם היא זוכתה במלוא הסכום.

Yael Mor

משתמש מקצוען
כמו שכבר כתבו פה, יש ביטוח על הכרטיס. גם לנו זה קרה על סך 2000 ש"ח, דיברנו עם חברת האשראי(כאל) והם זיכו אותנו תוך כמה ימים.

איזה שם?

משתמש מקצוען
טוב
אז שתדעו שיש ביטוח לכרטיסי אשראי
אתה מתקשר לחברת האשראי ואומר להם ממתי התחילו להשתמש בכרטיס ומזכים לך את כל הסכום.
יש לי חברה בעבודה שנעלם לה הכרטיס אשראי כמה ימים לא שמה לב כי לא היה לה צורך בו.
כששמה לב התחוור לה שנעשו בו כבר אי אילו קניות בשווי של כ2000 ש"ח
(הכל היה בסגנון של חנויות ממתקים וכו' כנראה שהמוצא היה ילד...)
והיא קבלה את כל הזיכוי
סיפור נוסף של הונאה,
חברה נוספת שלי חויבה בכרטיס האשראי ע"י חברת הסלולרי בסכומים הזויים
(מדובר בסיפור שלפני כ12 שנים שעוד היו יכולים לשל 1200 ש"ח על מסלול טלפון בשימוש מוגזם בגלישה)
מה שהתברר שעובדת בחברת הסלולר השתמשה בפרטי האשראי שלה כדי לשלם על הטלפון הפרטי שלה!!
כמובן שגם היא זוכתה במלוא הסכום.
מנסה שוב להעלות ולהתיעץ,
האם כדאי לתבוע ? את מי הבנק שממנו יצא הכסף? חברת האשראי שלא התרתה ונתנה ל8 חיובים לצאת ללא מפריע? פקידת הבנק שקיבלה ממני הוראה לסגור את החשבון ממנו יצא הכסף ולא עשתה זאת? חוץ מהגנב בכבודו ובעצמו?
ואיך לתבוע? צריך עו''ד? תביעה קטנה ? אשמח לכ ל תשובה ועזרה גם מעו''ד הוגנים וגם מבעלי נסיון
תודה רבה

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לי עשו קניה בכרטיס על סך 800 $, וחברת האשראי החזירה לי הכל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה