לא נראה ליעכשיו הדפסתי את כרטיסי הטיסה ואני רואה שאני יוצאת מטרמינל 1
יש לי מה לעשות שם???
אפשר לעשות שטייגןעכשיו הדפסתי את כרטיסי הטיסה ואני רואה שאני יוצאת מטרמינל 1
יש לי מה לעשות שם???
בטח טיסת לואוקוסט.. לא?עכשיו הדפסתי את כרטיסי הטיסה ואני רואה שאני יוצאת מטרמינל 1
יש לי מה לעשות שם???
אאאהההבטח טיסת לואוקוסט.. לא?
יש עכשיו דילים שווים?אאאההה
אני תסטי מטרמינל 1 ועליתי דרך שרוולמה שתרוויחו, שהעליה למטוס היא במדרגות [אחר נסיעונת באוטובוס] ולא בשרוול
אבל דיוטי פירי מאוד קטן ואין כול כך הרבה חנויות כמו טרמינל 3בהנחה שהיעד שלכם אינו הטרמינל, זה לא סוף העולם...
זה הרבה פחות מפואר, ויותר קומפקטי, אבל יש שם ג"כ דיוטי פרי ואווירה נחמדה.
מה שתרוויחו, שהעליה למטוס היא במדרגות [אחר נסיעונת באוטובוס] ולא בשרוול. סוג של פיצוי [?!]
נכון לכן שמתי פרצוף עצובאבל דיוטי פירי מאוד קטן ואין כול כך הרבה חנויות כמו טרמינל 3
ממש לא.דיוטיפרי עם אותם מוצרים שיש בטרמינל 3
ואני טסתי מס' פעמים והיו תורים ארוכים מאוד קחו לכם מספיק זמןאני המראתי שבוע שעבר מטרמינל 1
זה ממש מקביל לטרמינל 3 מבחינת התורים יותר מהר, דיוטיפרי עם אותם מוצרים שיש בטרמינל 3
אומנם פחות חנויות אבל את המוצרים כמו הלכהול בשמים וכו' יש בשפע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: