אבל אצלה זה בדיוק ההפך היה לה שער מלא לפני ועכשיו השער נהיה דליל מה שירה ועוד משו כבר עבר חצי שנה מאז השער גדל יכול להיות שזה מהשמפו? או שזה לא מזה.הגיוני מאד שקורה.
בהחלקה משתמשים בחומרים חזקים ויכול ליהיות שיש שיער שלא שורד את זה....
אצלי-היתה נשירה ממש חזקה לפני ההחלקה.
ואחריי-עדיין יש נשירה אבל ממש לא כמו פעם.
החלקה אורגנית אז צדקתי זה כנראה מהשמפו תודה עוד משו, אם לא בשמפו עם מלחים אז באיזה את משתמשת?איזו החלקה היא עשתה?
לי היתה נשירה לא הגיונית אחרי 5 שנים של החלקות, אבל לא ידעתי שזה מזה. היה לי שיער מאוד עבה והוא נשבר לאורך כל השיער בצורה לא סימטרית ונגמר לי הקוקו בחודש אחד (!). הלכתי לרופאת משחה, עשיתי בדיקות דם, לקחתי ברזל והלכתי לרופא עור. הוא אמר ל ישזה מההחלקות ואמר לי גם ששמפו ללא מלחים הוא הרסני ממש לשיער, והוא נתן לי תרופה ורק זה עזר.
יכול להיות אבל איך ההחלקה מחזיקה לך ככה?אני אחריי אורגנית משתמשת בשמפו רגילללל לגגמרי
של פינוק, לפעמים לשיער יבש ולפעמים לשיער רגיל-לא מקפידה על משהו...
כניראה שבאמת השמפו ללר מלחים הורסס
איזה שמפו את משתמשת?בסדר גמוור
מאד מאד טבעי, לא קרשים, למטה קצת גלי.
גם ההיא שעשתה לי את ההחלקה אמרה לי שהשיער לא דורש שום טיפול מיוחד (כגון שמפו ללא מלח) אחריי ההחלקה
עשית אצל אחת מפתח תקווה?בסדר גמוור
מאד מאד טבעי, לא קרשים, למטה קצת גלי.
גם ההיא שעשתה לי את ההחלקה אמרה לי שהשיער לא דורש שום טיפול מיוחד (כגון שמפו ללא מלח) אחריי ההחלקה
עשית אצל אחת מפתח תקווה?
כי גם לי אמרה בדיוק אותו הדבר
חזרתי אחרי 5 חודשים אחרי שהתחיל לצוץ לי מתולתל מקדימהכן
את מרוצה?
צריכה כבר לחזור אליה?
חזרתי אחרי 5 חודשים אחרי שהתחיל לצוץ לי מתולתל מקדימה
מההחלקה הראשונה היה חלק ולאט לאט הפך לפחות חלק "ישר" ויותר טבעי (אבל טבעי! לא חזר למתולתל).קדימה-הכוונה למעלה-קרוב לשורשים?
במשך החמישה חודשים היה לך גלי-מתולתל למטה?
מה היה מצב השיער שלך לפני ההחלקה?
אני שואלת כי עשיתי אצלה גם וממש מענין אותי האם זה נורמאלי שהשיער אצלי למטה לא ממש חלק, חייב פן אחריי חפיפה-אם לא זה ממש ניהיה מתולתל.
לפני ההחלקה-היה לי ממש מתותל חזק.....
אשמח לכל תגובה
תודה רבה!
מההחלקה הראשונה היה חלק ולאט לאט הפך לפחות חלק "ישר" ויותר טבעי (אבל טבעי! לא חזר למתולתל).
השיער שלי לפני ההחלקה היה נפוח ומתולתל (לא מתולתל מקורזל וצפוף אלא יותר "גדול") והיה לי שיער קופצני מעט מקדימה.
לגבי הפן אחרי החפיפה - אני לא הייתי רגילה לייבש בפן את השיער בכלל לאחר חפיפה. יום אחרי ההחלקה התקשרתי אליה ואמרתי לה שלא עבד לי... השיער לא חלק.. והיא אמרה לי ששיער אוהב חום!!! ברגע שהתחלתי לייבש את השיער אחרי החפיפה הוא הפך חלק ומהמם. כנראה זה מה שצריך לעשות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: