דרוש מידע נשירת שער אחרי החלקה

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שואלת בשביל חברה מישהי התנסתה במשו דומה? כאילו השער נהיה חלש והשערה כמו נשברת מה אפשר לעשות? בבקשה תענו רק מסיון מוכח ולא השערות תודה בשמה :p

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
הגיוני מאד שקורה.
בהחלקה משתמשים בחומרים חזקים ויכול ליהיות שיש שיער שלא שורד את זה....
אצלי-היתה נשירה ממש חזקה לפני ההחלקה.
ואחריי-עדיין יש נשירה אבל ממש לא כמו פעם.

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
איזו החלקה היא עשתה?
לי היתה נשירה לא הגיונית אחרי 5 שנים של החלקות, אבל לא ידעתי שזה מזה. היה לי שיער מאוד עבה והוא נשבר לאורך כל השיער בצורה לא סימטרית ונגמר לי הקוקו בחודש אחד (!). הלכתי לרופאת משחה, עשיתי בדיקות דם, לקחתי ברזל והלכתי לרופא עור. הוא אמר ל ישזה מההחלקות ואמר לי גם ששמפו ללא מלחים הוא הרסני ממש לשיער, והוא נתן לי תרופה ורק זה עזר.

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הגיוני מאד שקורה.
בהחלקה משתמשים בחומרים חזקים ויכול ליהיות שיש שיער שלא שורד את זה....
אצלי-היתה נשירה ממש חזקה לפני ההחלקה.
ואחריי-עדיין יש נשירה אבל ממש לא כמו פעם.
אבל אצלה זה בדיוק ההפך היה לה שער מלא לפני ועכשיו השער נהיה דליל מה שירה ועוד משו כבר עבר חצי שנה מאז השער גדל יכול להיות שזה מהשמפו? או שזה לא מזה.

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
איזו החלקה היא עשתה?
לי היתה נשירה לא הגיונית אחרי 5 שנים של החלקות, אבל לא ידעתי שזה מזה. היה לי שיער מאוד עבה והוא נשבר לאורך כל השיער בצורה לא סימטרית ונגמר לי הקוקו בחודש אחד (!). הלכתי לרופאת משחה, עשיתי בדיקות דם, לקחתי ברזל והלכתי לרופא עור. הוא אמר ל ישזה מההחלקות ואמר לי גם ששמפו ללא מלחים הוא הרסני ממש לשיער, והוא נתן לי תרופה ורק זה עזר.
החלקה אורגנית אז צדקתי זה כנראה מהשמפו תודה עוד משו, אם לא בשמפו עם מלחים אז באיזה את משתמשת?

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
אני אחריי אורגנית משתמשת בשמפו רגילללל לגגמרי
של פינוק, לפעמים לשיער יבש ולפעמים לשיער רגיל-לא מקפידה על משהו...
כניראה שבאמת השמפו ללר מלחים הורסס

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני אחריי אורגנית משתמשת בשמפו רגילללל לגגמרי
של פינוק, לפעמים לשיער יבש ולפעמים לשיער רגיל-לא מקפידה על משהו...
כניראה שבאמת השמפו ללר מלחים הורסס
יכול להיות אבל איך ההחלקה מחזיקה לך ככה?

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
בסדר גמוור
מאד מאד טבעי, לא קרשים, למטה קצת גלי.
גם ההיא שעשתה לי את ההחלקה אמרה לי שהשיער לא דורש שום טיפול מיוחד (כגון שמפו ללא מלח) אחריי ההחלקה

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בסדר גמוור
גם ההיא שעשתה לי את ההחלקה אמרה לי שהשיער לא דורש שום טיפול מיוחד (כגון שמפו ללא מלח) אחריי ההחלקה
איזה שמפו את משתמשת?

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
upload_2020-1-23_12-8-39.jpeg

* מירי *

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני כן חושבת שזה חשוב השמפו ללא מלחים רק שיש כמה סוגים וכל אחת צריכה להתאים לשיער שלה.
אני עשיתי טעות ענקית ולאחר אחת ההחלקות הלכתי לים המלח עם שיער פתוח, ישר אחרי זה התחיל להשבר לי השיער בצורה נוראית
מאז אני משתדלת כמה שיותר להגן עליו עם מסיכות לשיקום ושמפו מתאים

אמרלד

משתמש פעיל
משתמשת במסכה לשיער?
תובדקי אם היא איכותית מספיק.
לי אמרו גם לא לישון עם שיער רטוב. [ קשה אבל שווה... ]

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
בסדר גמוור
עשית אצל אחת מפתח תקווה?
כי גם לי אמרה בדיוק אותו הדבר

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
חזרתי אחרי 5 חודשים אחרי שהתחיל לצוץ לי מתולתל מקדימה

קדימה-הכוונה למעלה-קרוב לשורשים?
במשך החמישה חודשים היה לך גלי-מתולתל למטה?
מה היה מצב השיער שלך לפני ההחלקה?
אני שואלת כי עשיתי אצלה גם וממש מענין אותי האם זה נורמאלי שהשיער אצלי למטה לא ממש חלק, חייב פן אחריי חפיפה-אם לא זה ממש ניהיה מתולתל.
לפני ההחלקה-היה לי ממש מתותל חזק.....
אשמח לכל תגובה
תודה רבה!

פרפר סגול

משתמש מקצוען
לדעתי, הוואי מעולה- גם השמפו וגם המרכך.
אני יודעת שפאניות ממליצות לשטוף איתו פאות.

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
קדימה-הכוונה למעלה-קרוב לשורשים?
במשך החמישה חודשים היה לך גלי-מתולתל למטה?
מה היה מצב השיער שלך לפני ההחלקה?
אני שואלת כי עשיתי אצלה גם וממש מענין אותי האם זה נורמאלי שהשיער אצלי למטה לא ממש חלק, חייב פן אחריי חפיפה-אם לא זה ממש ניהיה מתולתל.
לפני ההחלקה-היה לי ממש מתותל חזק.....
אשמח לכל תגובה
תודה רבה!
מההחלקה הראשונה היה חלק ולאט לאט הפך לפחות חלק "ישר" ויותר טבעי (אבל טבעי! לא חזר למתולתל).
השיער שלי לפני ההחלקה היה נפוח ומתולתל (לא מתולתל מקורזל וצפוף אלא יותר "גדול") והיה לי שיער קופצני מעט מקדימה.
לגבי הפן אחרי החפיפה - אני לא הייתי רגילה לייבש בפן את השיער בכלל לאחר חפיפה. יום אחרי ההחלקה התקשרתי אליה ואמרתי לה שלא עבד לי... השיער לא חלק.. והיא אמרה לי ששיער אוהב חום!!! ברגע שהתחלתי לייבש את השיער אחרי החפיפה הוא הפך חלק ומהמם. כנראה זה מה שצריך לעשות..

עוסי"ת לעניין

משתמש צעיר
מההחלקה הראשונה היה חלק ולאט לאט הפך לפחות חלק "ישר" ויותר טבעי (אבל טבעי! לא חזר למתולתל).
השיער שלי לפני ההחלקה היה נפוח ומתולתל (לא מתולתל מקורזל וצפוף אלא יותר "גדול") והיה לי שיער קופצני מעט מקדימה.
לגבי הפן אחרי החפיפה - אני לא הייתי רגילה לייבש בפן את השיער בכלל לאחר חפיפה. יום אחרי ההחלקה התקשרתי אליה ואמרתי לה שלא עבד לי... השיער לא חלק.. והיא אמרה לי ששיער אוהב חום!!! ברגע שהתחלתי לייבש את השיער אחרי החפיפה הוא הפך חלק ומהמם. כנראה זה מה שצריך לעשות..

תודה רבה על המענה!!
הצחיק אותי שהיא אמרה לנו בדיוק את אותם משפטים....(שיער אוהב חום:p)
רק אחריי ההחלקה התחלתי לייבש עם פן ועכשיו אני מבינה שזה חובה ולא המלצה!
עד עכשיו חשבתי שזה תהליך מיותר\מכביד אבל אני מבינה שאין ברירה אחרת.....
שוב תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה