Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ובכן.
לאחר מרוץ ארוך וממושך שבו התבקשו מיטב כוחות הפורום להכריע את זהות המנצח הבא,
ולאחר אתגר מיוזע ודביק, שמתוכו התאבכו ועלו אדי מאמץ וזיעה,
ולאחר סקר פרוע שבו הוצעו הצעות שוחד מגונות מתחת השולחן,
ולאחר שניקים מסויימים ארגנו שיירות אוטובוסים להצבעה בסקר על זהות המנצח,
ולאחר כל האירועים האלו, רגע לפני המלחמה מול איראן או דורית בייניש (כי מלחמה אחת צריכה להיות, מן הסתם), הגיע הזמן להכריז על סיום המרוץ ולהרגיע את הרוחות, כמו שאמר החזאי בועז קאקשאאוילי רגע לפני שהעיפו אותו ממגדלי החיזוי והשליכו אותו על אדמת בית שאן פגוע וחדור תחושת נקם.
בקיצור, למה אני מקשקש ומדבר כל כך הרבה?
אה, נכון, כי המיקרופון עדיין בידיי.
רגע, באמת?
אחת אחת, בדיקה.
שתיים שתיים, בדיקה.
שלוש ארבע.. האם שומע, האם שומע?
רגע, מישהו צועק פה: שומע, שומע, שומע יותר מידי. דבר כבר! תכריז מי ניצח, ותן ללכת הביתה להתארגן עם השימורים בממ"ד.
אוקיי, אוקיי, בוקי, למה אתה צועק, אחחחח, למה אתה מושך לי באוזן.
אחחחחחח למה האלימות, בוקי, למה.
תסססססס, כן כן, בוקי. גז מדמיע ישר לפנים שלך, פעם הבאה אל תתנפל על אנשים שלא עשו לך כלום.
הנה, קח עוד רסס.
תסססס, תססססס, תססס.
וכעת, רגע לפני שבוקי מז'ורי מתנפל פה עליי שוב, ורגע לפני שבועז קאקשאאוילי מגיע לפה ברגל מבית שאן, עייף ורעב, ורק מחפש פילנטרופ שיאכיל וישקה אותו - אכריז על זהות המנצח שלנו.
ובכן, יש רק מנצח אחד, והוא @משויטט, שהפעים את הקהל וריגש לא מעט קרואים בטורו המונומנטלי: 'אהרלה עסקן קדוש'.
ובכן, סדרנים.
נפחו את הבלונים, פרסו את השטיחים, נשפו לתוך החצוצרות!
מזל טוב לזוכה המאושר!
זכיה מצויינת!
כותב מעולה ומוכשר! זכאי בהחלט לנצחון!
העם איתך, משויטט.
*
משויטט, ידידי, האתגר הבא הוא שלך. קבע אתה את כלליו, ויהיו כלליו אשר יהיו. כן, אפילו אם תבקש מהגולשים להשתמש בשם 'יואל' כמה שיותר.
האתגר הוא שלך, הכללים שלך, ההגה אצלך, אז למה אתה מחכה בעצם?
בהצלחה רבה, מחכים לשמוע ממך.
*
ועוד מילה.
אם מישהו מכנופיית מצביעי האוטובוסים היה טורח להצביע לידידינו @אבימי, רק עוד הצבעה אחת, היה לנו סיכוי לראות אותו לוקח את האתגר.
ועדיין.
@אבימי אבימי, קיבלת את המקום השני אחרי משויטט, וזהו הישג מרשים ומטלטל.
בכנות, אם תמשיך כך, ככל הנראה אתה תהיה המנצח באתגר הבא. (כמובן. אם משויטט לא ישים לך רגליים, לך תדע).
ואחרי שאמרנו את כל זה, בוקי. כן, עכשיו אתה יכול לכבות את המיקרופון, כבר סיימתי לומר את מה שיש לי לומר, כן כן, בכייף, בוקי, אתה יכול לכב
לאחר מרוץ ארוך וממושך שבו התבקשו מיטב כוחות הפורום להכריע את זהות המנצח הבא,
ולאחר אתגר מיוזע ודביק, שמתוכו התאבכו ועלו אדי מאמץ וזיעה,
ולאחר סקר פרוע שבו הוצעו הצעות שוחד מגונות מתחת השולחן,
ולאחר שניקים מסויימים ארגנו שיירות אוטובוסים להצבעה בסקר על זהות המנצח,
ולאחר כל האירועים האלו, רגע לפני המלחמה מול איראן או דורית בייניש (כי מלחמה אחת צריכה להיות, מן הסתם), הגיע הזמן להכריז על סיום המרוץ ולהרגיע את הרוחות, כמו שאמר החזאי בועז קאקשאאוילי רגע לפני שהעיפו אותו ממגדלי החיזוי והשליכו אותו על אדמת בית שאן פגוע וחדור תחושת נקם.
בקיצור, למה אני מקשקש ומדבר כל כך הרבה?
אה, נכון, כי המיקרופון עדיין בידיי.
רגע, באמת?
אחת אחת, בדיקה.
שתיים שתיים, בדיקה.
שלוש ארבע.. האם שומע, האם שומע?
רגע, מישהו צועק פה: שומע, שומע, שומע יותר מידי. דבר כבר! תכריז מי ניצח, ותן ללכת הביתה להתארגן עם השימורים בממ"ד.
אוקיי, אוקיי, בוקי, למה אתה צועק, אחחחח, למה אתה מושך לי באוזן.
אחחחחחח למה האלימות, בוקי, למה.
תסססססס, כן כן, בוקי. גז מדמיע ישר לפנים שלך, פעם הבאה אל תתנפל על אנשים שלא עשו לך כלום.
הנה, קח עוד רסס.
תסססס, תססססס, תססס.
וכעת, רגע לפני שבוקי מז'ורי מתנפל פה עליי שוב, ורגע לפני שבועז קאקשאאוילי מגיע לפה ברגל מבית שאן, עייף ורעב, ורק מחפש פילנטרופ שיאכיל וישקה אותו - אכריז על זהות המנצח שלנו.
ובכן, יש רק מנצח אחד, והוא @משויטט, שהפעים את הקהל וריגש לא מעט קרואים בטורו המונומנטלי: 'אהרלה עסקן קדוש'.
ובכן, סדרנים.
נפחו את הבלונים, פרסו את השטיחים, נשפו לתוך החצוצרות!
מזל טוב לזוכה המאושר!
זכיה מצויינת!
כותב מעולה ומוכשר! זכאי בהחלט לנצחון!
העם איתך, משויטט.
*
משויטט, ידידי, האתגר הבא הוא שלך. קבע אתה את כלליו, ויהיו כלליו אשר יהיו. כן, אפילו אם תבקש מהגולשים להשתמש בשם 'יואל' כמה שיותר.
האתגר הוא שלך, הכללים שלך, ההגה אצלך, אז למה אתה מחכה בעצם?
בהצלחה רבה, מחכים לשמוע ממך.
*
ועוד מילה.
אם מישהו מכנופיית מצביעי האוטובוסים היה טורח להצביע לידידינו @אבימי, רק עוד הצבעה אחת, היה לנו סיכוי לראות אותו לוקח את האתגר.
ועדיין.
@אבימי אבימי, קיבלת את המקום השני אחרי משויטט, וזהו הישג מרשים ומטלטל.
בכנות, אם תמשיך כך, ככל הנראה אתה תהיה המנצח באתגר הבא. (כמובן. אם משויטט לא ישים לך רגליים, לך תדע).
ואחרי שאמרנו את כל זה, בוקי. כן, עכשיו אתה יכול לכבות את המיקרופון, כבר סיימתי לומר את מה שיש לי לומר, כן כן, בכייף, בוקי, אתה יכול לכב