עזרה נעלם הכסף ברב קו

ten jiuj

משתמש חדש
לפני כ 4 חודשים נעלם לי יותר מ300 ש"ח מהרב קו, פניתי לשירות על הקו בקניון רב שפע בירושלים ובכל פעם פנו ל"מסלקה" שהם אמורים לדעת להיכן נעלם הכסף, ואכן הם גילו את הכסף ואמרו שיצרו איתי קשר, דא עקא שבינתיים כבר הלכתי לרב שפע 3 פעמים והשיחה אלי מה"מסלקה" עדיין לא הגיעה,נמאס לי מהמרדף הזה אחרי כספי שלי, אם מישהו יכול לייעץ או להפנות למקום שבו אפשר להתלונן על עגמת הנפש שנגרמת לי והטרחה שבנסיעה ל"על הקו" בכל פעם ללא תוצאות.
תודה מראש

Yanky Itskowitz

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לפני כ 4 חודשים נעלם לי יותר מ300 ש"ח מהרב קו, פניתי לשירות על הקו בקניון רב שפע בירושלים ובכל פעם פנו ל"מסלקה" שהם אמורים לדעת להיכן נעלם הכסף, ואכן הם גילו את הכסף ואמרו שיצרו איתי קשר, דא עקא שבינתיים כבר הלכתי לרב שפע 3 פעמים והשיחה אלי מה"מסלקה" עדיין לא הגיעה,נמאס לי מהמרדף הזה אחרי כספי שלי, אם מישהו יכול לייעץ או להפנות למקום שבו אפשר להתלונן על עגמת הנפש שנגרמת לי והטרחה שבנסיעה ל"על הקו" בכל פעם ללא תוצאות.
תודה מראש
איפה קנית את הכרטיס?

ten jiuj

משתמש חדש
לא קניתי
זה היה הרב קו הרגיל שלי רק הטענתי אותו בהרבה כסף

Yanky Itskowitz

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה