נעלי צעד ראשון

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני צריכה לקנות לבת שלי, אבל מבולבלת מהמבחר.
חשוב לי לקנות נעל איכותית.
היו שאמרו לי שהנעל צריכה להיות רכה, והיו שאמרו שרכה לא יציבה וזה לא טוב.
ראיתי נעליים של 'פבלובסקי' - נראות טובות דווקא אבל קצת יקר. מכירות? מומלץ? ה'ביבי' נהיתה להיט אבל משום מה אני חושבת שהיא לא מספיק טובה, והיא בכלל סינטטית... אם סינטטי אז יש את 'קידי' - שהיא יותר זולה. גם אמורות להיות אייכותיות.
יש לציין שיש לה רגל יחסית רחבה.
אז מה אתן אומרות? אשמח לשמוע מנסיון, לפני שאני קונה

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
ע"פ גרסתו של פרופסור כץ (אורתופד מומחה מאד לילדים ותינוקות, מקבל בפתח תקווה) אם אין לילד בעיה אורתופדית אפשר לקנות כל נעל ואין שום הבדל בין הנעל הראשונה לשלישית (ציטוט של הפרופסור: תקני נעלים יפות לא משנה איזה) וכן אפשר להעביר מילד לילד. כלומר הוא מנתץ את כל המיתוסים לגבי נעלי צעד ראשון. לטענתו זה רק מכרה זהב ליצרנים להרויח על גב האמהות הגאגניות ואין שום סיבה שנעל לתינוק תעלה יותר מנעל לילד.
בהצלחה!

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
גרסא נוספת,

אחד הילדים סבל מאד מנטיית כפות הרגליים פנימה, מה שגרם להרבה נפילות, האורטופדים הפשוטים יעצו נעליים ציר ישר, נעלים עם ברזל ועוד כדומה.

כל הנ"ל לא עזרו והנפילות רק החמירו.

עד שהגיע האם לאורטופד בכיר ביותר והוא אמר לה לזרוק את כל הנעליים ההן, לקנות את הנעלי התעמלות הכי פשוטות ורכות והתוצאות ניכרו מייד בשטח.
מאז כל ילד מתחיל עם הנעליים הכי רכות ופשוטות את צעדייו הראשונים. (אז זה עלה 15 ש"ח היום כמעט פי 5...)

אגב הנעליים של קידי בסדר גמור.
(עם הפבלובסקי הנסיכה מעדה ללא הרף, ואביה הודיע שהוא לא מתכוון לממן לקטנה את כפל שנותיה פי מאה בשביל נעליים...)

אושר

משתמש מקצוען
אצלי הילדים התחילו את צעדיהם הראשונים עם נעלי בד מתוקות מאוד, רכות אבל יציבות (חשוב שתהיה גמישות בסוליה!) במחירים של 35 עד 40 ש"ח לזוג,
וב"ה הלכו לבטח.
טווח הגילאים היה שנה, שנה וחודש ושנה וחודשיים.

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תודה למגיבות. אני מבינה לפיכך שנעל רכה עדיפה, אפ' פשוטה ממש...

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לפי פרופ' שלמה פורת - אורטופד מומוחה לילדים, אין צורך להשקיע בנעלי צעד ראשון, אבל חשוב שיתקיימו בנעליים 3 תנאים הכרחיים:
1. רכות
2. גמישות (שניתן לקפל את הסוליה)
3. נוחות
בתחילת ההליכה הכי מומלץ ללכת בלי נעליים או עם גרביים, ואם רוצים דווקא נעליים לקנות את נעלי טרום ההליכה עד שההליכה מתבססת, כלומר אחרי 2-3 חודשים.
אני השתמשתי תקופה ארוכה בנעליים של פוקס (30-40 ש"ח לזוג) ואח"כ קניתי של ביבי - מומלצות ביותר...

מעיינות21

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני גם השתמשתי בשל פוקס עד שהלכה לפחות חודשיים
וקניתי לה נעלים של step-one
מוכרים אותן בלודמיר והמחירים שלהם נעים בין 80 ל150
נעלים יפות ונוחות מאוד-גם הנעל ייצבה לה יותר את ההליכה כיוון שהיא הייתה רוקדת תוך כדי...

גילה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אכן, אין שום צורך להשקיע בנעל טובה, אבל גם צריך להיות רך וגמיש להליכה.
ביבי היה מדהים ונוח.

semel1

משתמש צעיר
מצטרפת להמלצה: ביבי נעל מעולה, כה ונראית גם אחרי זמן רב

אפרתה

משתמש מקצוען
אני אהבתי את האלפנטן, כמובן אחרי שהולכים תקופה- רק אז לקנות נעליים.
האלפנטן מצוינות ומחזיקות מאוד יפה, גם הנעליים של גלי היו מוצלחות.
קניתי בלודמיר, במאה שערים. גלי- לפעמים יש מבצעים ואז זה מאוד משתלם.
(האיכותיות פשוט חזקות יותתר ולא מתבלות אחרי כמה זחילות ונפילות)

כוכב

משתמש פעיל
UX UI
D I G I T A L
גם לבן שלי יש רגל רחבה וקניתי לו step one של פפאיה בנעלי גרוסמן בגאולה, ירושלים
זה היה הכי טוב לו

מנגו

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מאוד תלוי וכל ילד לגופו.
יש את העדינים הרכים והקטנים שצריכים נעליים גמישות.
הבן שלי - לדוגמא, היה יחסית כבד ויציב כשהחל ללכת, והומלץ לי לקנות לו נעל ממש, שתצליח להחזיק אותו, את הקצב שלו ואת רעיונותיו המסחררים.
קניתי ב"נמרוד" אלפנטן והיה מצויין. הם קוראים לזה "נעל צעד שני". ולו זה התאים. נעל רכה מידי לא הייתה מחזיקה אותו.

zahav

משתמש רשום
אני קניתי של קידי,והייתי מאד מרוצה,
רק אל תעשי את השטות שאני עשיתי,
שקניתי נעל יפיפיה,
אבל ממש לא פרקטית,
בטח שלא לפצפונת שעכשיו התחילה ללכת,
ווהנעלים זה עוד צעצוע נחמד בשבילה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה