למה לא מנקסט?יש מקום בארץ שאפשר להשיג נעליים איכותיות בזול!?
במודיעין עיליתאני צריך לקנות 'נעלי חורף' לילדים שלי -והמחירים בחוץ מוגזמים בין 190 ל230 לנעלי חורף איכותיות...
יש מקום בארץ שאפשר להשיג נעליים איכותיות בזול!?
לצערי כבר ניסיתי לקנות בחנויות פשוטות ב 25-60 ש"ח ,אבל מיותר לציין שכמעט אצל כל הילדים הכל נקרע תוך חודש בערך...
יש מה לעשות!?
איפה זה?במודיעין עילית
קידי גו-עודפים של פונפנו (פפאיה) מבחר גדול הכל ב-90 ש"ח
רשב"י 23איפה זה?
תוכלי לשלוח לי קישור של המוצלחים?מצטרפת להמלצה על נקסט. כל נעלי הבנים שלי משם (נייק/ אדידס)
לבנות אני מזמינה משיין הרבה סוגים בזול וככה מתאימה בקלות להופעה ואם נהרס לא כואב הלב (הם מחזיקות מצוין אם נתחשב בעובדה שהן ננעלות פעם-פעמיים בשבוע הדבר היחיד שנהרס זה סקוצ'ים. אני ממליצה מלכתחילה לבדוק בשיין)
ולגבי מידה באינטרנט רק עם ס"מ. תמדדי את האורך ולפי זה תקני אף פעם לא התפקשש לי ככה.
אם יש לך בת במידות 22-23 אני יכולה להעלות קישורים בכיף (מסתבר שיש שם מידות עד 28 אבל זה מה שהזמנתי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: