אם כבר הוזכר העניין..יש חגיגה...
דווקא המותג יש מביא מוצרים די איכותיים.אם כבר הוזכר העניין..
מה דעתכם על קפה שחור מהמותג שלהם שיוצר בדמיון לקפה שחור עלית...
כמה פעמים טעיתי וגיליתי את הטעות רק בבית!!! ולפעמים אחרי הפתיחה..
נכון,דווקא המותג יש מביא מוצרים די איכותיים.
טישיו חתוך, אני קונה רק שלהם, רך אבל לא מתפורר.
אני בדיוק ראיתי את זה לאחרונה עם הקפה של חברת ג'ייקובס שבסוף הכוס נשאר אבקה שחורה !!האם חשתם בשינוי כלשהוא בנס קפה?
לי נראה שלאחרונה משום מה הנס כבר לא כל כך נמס ויש בו גושים.גם אתם שמתם לב לשינוי הזה?
שינו אולי מקום ייצור?
גם אני שמתי לב לזה...אני בדיוק ראיתי את זה לאחרונה עם הקפה של חברת ג'ייקובס שבסוף הכוס נשאר אבקה שחורה !!
ואם כבר ג'ייקובס, לאחרונה החלו לשווק באושר עד קפה נמס שלהם, בצנצנת, אבקה, לא מגורען. אחד הטובים ביותר ששתיתי אי פעם. מומלץ מאוד.אני בדיוק ראיתי את זה לאחרונה עם הקפה של חברת ג'ייקובס שבסוף הכוס נשאר אבקה שחורה !!
אני בדיוק ראיתי את זה לאחרונה עם הקפה של חברת ג'ייקובס שבסוף הכוס נשאר אבקה שחורה !!
אני מסתפק האם זה לא גורם לאיסור להשתמש בו בשבת למי שסובר ש"יש קלייה אחר בישול !?גם אני שמתי לב לזה...
כוונתך לבישול אחר קליה?האם זה לא גורם לאיסור להשתמש בו בשבת למי שסובר ש"יש קלייה אחר בישול !?
1. אכן כוונתי לבישול אחר קליה !!כוונתך לבישול אחר קליה?
השאלה אם יש קשר בן הדברים?
תרצה לומר שהוא לא קלוי? לא נשמע הגיוני
לכו"ע גם קפה מגורען עבר קליה...(שמעתי פעם מהרב זריצקי)
או שיש חשש שמעורב בזה קפה שחור? אספרסו בלע"ז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: