נס בגוגל: סריקת אתר ודמיין חדש תוך כ-12 שעות

NetoMedia

משתמש רשום
אקדים ואומר שעד כה בניתי עשרות אתרים, אבל נס כזה, זו פעם ראשונה שחוויתי ואני שמח לספר לכם על-כך ואולי לשמוע את דעתכם המקצועית.

אתמול סגרתי חוזה עם לקוח להקמת אתר חדש, רכשנו את הדומיין ובו במקום התחלתי לבנות את האתר על מערכת ניהול תוכן (לא אעשה פרסום, אבל מי שמכיר יזהה מייד במה מדובר)
לפנות ערב סיימתי את האתר (בעיצוב בסיסי ביותר) לאחר כמה שעות אני בודק, ואופס האתר באוויר עם הדומיין שרכשתי רק כמה שעות קודם.
כמה שעות יותר מאוחר האתר כבר מופיע בגוגל, הרצתי היום בדיקה site ולא יאומן גוגל סרק כמעט את כל העמודים.
1. מעולם לא נתקלתי במציאות שדומיין חדש פעיל תוך פחות מ-12 שעות.
2. מעולם לא נתקלתי שגוגל אוכל את האתר גם כן בפחות מ-12 שעות.

הסברים? אין לי. ועכשיו לכל המלעיזים על המערכת ניהול תוכן הנ"ל, הוכח פעם אחר פעם שהיא מהטובות ביותר...

והנה האתר:http://www.bodytest.co.il

האתר עוסק ב: מאמן כושר אישי, אימון כושר לילדים, אימון קבוצתי, הכנה לצבא.
בחודש הקרוב נעבוד על עיצוב מקצועי ואז נעלה לאוויר. בנתיים שגוגל יאכל את האתר ויתחיל להביא עבודה ללקוח...

Shlomi

משתמש פעיל
D I G I T A L
אמרתי את זה כאן בכמה דיונים ואני יאמר זאת שוב: לא מוזיז לגוגל איזה מערכת ניהול תוכן אתה משתמש, מה שמשחק תפקיד ראשי זהו הקוד HTML שגוגל מקבל מהמערכת, בד"כ ע"י מערכת כזאת או אחרת ניתן להתאים את האתר להנחיות גוגל לבעלי אתרים (מה שנקרא בלשון העם אופטימיזציה).

אינדוקס מהיר : ping לגוגל והדומיין נסרק..

בכל מקרה בהצלחה..

s976

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י Shlomi;715497:
אינדוקס מהיר : ping לגוגל והדומיין נסרק..
אם אפשר להסביר בבקשה מזה זה אומר...
ובעיקר הענין, לא הבנתי מה הפלא הגדול, אם קרה פעם אחת שגוגל סרק את האתר מיד. אולי במקרה מנוע הסריקה נפל דווקא על האתר הזה ראשון.

mat

משתמש מקצוען
אולי הדומיין היה שייך למשהו אחר בעבר שהיה לו דירוג גבוהה

גם אצלי גוגל סרקו את האתר שלי books.613m.org בתוך כמה שעות.

יכול להיות שזה תלוי בסיומת של הדומיין למשל דומיין מסוג co.cc יש לו דירוג נמוך בגוגל כי הוא חינמי.

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אפשר לספר על איזה מערכת ניהול תוכן מדובר?

ראש_יהודי

משתמש פעיל
לגבי זה שגוגל סרק את האתר תוך 12 שעות, לא יודעת אם זה נס, אני נתקלתי במקרים שגוגל סרק אתר חדש (שלא היה סרוק בכלל בגוגל) תוך חצי שעה(!) מרגע שהתיישבתי לעשות לו עזרה ראשונה לקידום...
(ואפילו עמד מקום ראשון על שם המותג שלו, אמנם ביטוי ממש לא תחרותי אבל בכל זאת...)

שלומירית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
גוגל סורק אתרים בצורה מהירה יותר מפעם

במיוחד אם עובדים עם מערכת ניהול כמו שאת עובדת שאז. מיד ברגע שפתחת את האתר במערכת הוא מקבל כבר כתובת והוא בעצם כבר באוויר.

זה קורה המון

בהצלחה

chani-studi

משתמש צעיר
קודם כל בהצלחה לך וללקוח באתר החדש!

אכן בתקופה האחרונה גוגל מאנדקס מהר מאוד אתרים חדשים,
סוף סוף!!

לפני 5 שנים להכניס אתר חדש זה היה מבצע.
היום גוגל מגיב הרבה יותר מהר.
(אבל עדיין לפעמים מכניס לארגז חול... )

לגבי מערכת ניהול תוכן כפי שאמרו גדולים ממני.
זה לא משנה המערכת, כל עוד המערכת מציגה לדפדן את הדפים כ-html
(ולא פלאש)

הרבה הצלחה!
ותתן עוד טיפים שלדעתך קידמו טוב את האתר

wmw

משתמש פעיל
D I G I T A L
בשבוע שעבר קניתי דומיין ב GODADDY
בניתי לו חבילת אחסון בשרת האחסון הרגיל שבו אני משתמש [עניין של דקה]
עדכנתי הפניית DNS ב GODADDY [עוד 2 דקות]
יצרתי דף ראשי ריק [עוד דקה]
גלשתי אליו, סתם כדי לקבל הודעה מכרום שהוא לא קיים, והוא עבד, היה באוויר
בדקתי מפרוקסי בחו"ל, וגם שם הוא עבד.
ניסיתי מסלולארי וגם שם הוא עבד
החבר'ה טוענים שזה תלוי בשעות, דהיינו יש שעות מסויימות שבהם מתעדכן ה DNS
אם עשית את זה 8 שעות לפני כן, תמתין 8 שעות, אם עשית את התהליך דקה לפני כן, המתנת בדיוק דקה.
לא בדקתי לגבי גוגל, כי אין עדיין כלום באתר, הכל בפיתוח תחת תקיית DEMO.

דינקיס

משתמש פעיל
D I G I T A L
גודדי מעדכנים DNS ממש כל כמה דקות, לכן זה מתעדכן תיק תק.
בישראל החברות הגדולות מעדכנות פעמיים ביום
כל מה שהתעדכן לפני 12:00 מעדכן ב 13:00
כל מה שהתעדכן לפני 20:00 מתעדכן ב 21:00

מישהו פעם סיפר לי שלרימון לקח פעם 4 ימים לעדכן DNS, שזה נשמע די הזוי...

smargaliot

משתמש פעיל
D I G I T A L
אכן, עם עבודה בסיסית בקידום גוגל יסרוק את האתר מהר מאוד, וקרה לי כבר הרבה שהאתר עלה בעמוד הראשון של שם המותג

אם כי צריך לזכור שבמקרים רבים מאנדקסים את האתר כשהאתר "כמעט" מוכן, ולא תמיד זה הדבר הנכון לעשות, וכל מקרה לגופו.

נכתב ע"י ראש_יהודי;715747:
לגבי זה שגוגל סרק את האתר תוך 12 שעות, לא יודעת אם זה נס, אני נתקלתי במקרים שגוגל סרק אתר חדש (שלא היה סרוק בכלל בגוגל) תוך חצי שעה(!) מרגע שהתיישבתי לעשות לו עזרה ראשונה לקידום...
(ואפילו עמד מקום ראשון על שם המותג שלו, אמנם ביטוי ממש לא תחרותי אבל בכל זאת...)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה