נספח--ל"אתגר חדש ומסתורי"

נריה מגן

משתמש מקצוען
מקווה שהאתגר החדש לא יוריד את הענייין סביר האתגר הקודם, אבל הבנתי מפנס שיש סיכומים עם חכמופרוג, וזה בסדר.
דבר שני - האתגר נראה מעניין מאוד. יש לי כיוון - נראה בהמשך מה יהיה איתו...
ולסיום - פנס, ממה זאת אומרת על בסיס מעשה היה? ישנת פעם בבית של הרב'ה שלך ופגשת מלאכים...?:rolleyes:

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י נריה מגן;n4975483:
מקווה שהאתגר החדש לא יוריד את הענייין סביר האתגר הקודם, אבל הבנתי מפנס שיש סיכומים עם חכמופרוג, וזה בסדר.
דבר שני - האתגר נראה מעניין מאוד. יש לי כיוון - נראה בהמשך מה יהיה איתו...
ולסיום - פנס, ממה זאת אומרת על בסיס מעשה היה? ישנת פעם בבית של הרב'ה שלך ופגשת מלאכים...?:rolleyes:

שמעתי את הסיפור מחסיד גור על הרבי הבית ישראל זיע"א. רק הגרעין. שאר התיאורים נלקחו היישר מ...

שפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
@שריונה, אהבתי!

בב, וואו וואו וואו! איזו סיטואציה! מדהים!

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י גדי ישראלי;n4978729:
בס"ד

הנדון - הצהרה והבהרה:

הצהרה: אודה ולא אבוש, כשהתבוננתי בתמונה חשבתי על משהו וכתבתי אותו במכה אחת, מיד העליתי לאתר מבלי לעבור עליו שנית לצורך עיבוד וליטוש. וכעת במחשבה שניה ראיתי שהסיפור מצריך אי אלו שיפוצים. אמנם ישנם מס' נקודות אשר נתבקשתי ע"י גיבורי הסיפור להבהירם עד תום.

הבהרה: לידיעת בעלי החשיבה הקרימינלית שבינינו (במובן החיובי, כן? שוטרים, בלשים, עורכי דין... וכאלו), בסיפור מובא שמוטי הלך לעבוד בלילות במאפיה – הריני להדגיש – אין הכוונה למאפיה של פושעים ועוכרי ישראל, אלא למאפיה של חלות, רקיקים, מצות, פת הבאה בכיסנין ושאר מיני תרגימא.

לידיעת בעלי תסביך קונספירציה שבינינו (על דרך האמורה לעיל, פוליטיקאים, מדינאים, אנשי תקשורת וכדומה), בסיפור מובא שמוטי לקח הלוואה לצורך מימון תשלום לישיבה, הריני מדגיש – על אף הדמות החשודה מהסצינה הראשונה, ואני מדגיש שוב - אין הכוונה לנטילת הלוואה מהשוק האפור, אלא בהלוואה תמימה פשוטה וכשרה ע"י היתר עיסקא כפי שהתקבל בבתי הדין בארץ, בחו"ל ובגולה.

לסיום: בני ומוטי הינם עלמי חמד יקרים, מושא גאוותם של כל הור והורה באשר הם. ואם רק ימשיכו כך, חזקה עליהם שיצאו רשכבה"ג דאירופה והגלילות, או לכל הפחות רבני שכונות חשובות בירושלים, או אפשר שוחטים ובודקים, או צמד עגלונים נקיי כפיים, או חוטבי עצים ושואבי המים של העיירה. כך שמכל צד שתסתכלו עליהם אין לזלזל בכבודם חלילה.

בברכת שבוע טוב לכלל ישראל ופנס בערפל

גדי

כמה שזה יהיה קודר יותר ואפלולי- ככה ייטב!...

בב - אם הבנתי נכון הסיפור נגמר בצורה לא חד משמעית, אכן? לא ברור אם האשה אשמה או לא... (והזכרתם לי סיפור דומה מילדותי, אולי אעלה אותו בהמשך..)

תפנית בעלילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י פנס בערפל;n4979389:
כמה שזה יהיה קודר יותר ואפלולי- ככה ייטב!...

בב - אם הבנתי נכון הסיפור נגמר בצורה לא חד משמעית, אכן? לא ברור אם האשה אשמה או לא... (והזכרתם לי סיפור דומה מילדותי, אולי אעלה אותו בהמשך..)

זה נתון לפרשנות.
אני התכוונתי שהאישה ההיא היא אישה טובה ופשוט הליווי של הילדה הקטנה נכפה עליה מחוסר ברירה. קרה לי משהו פחות דרמטי בשבוע שעבר. ילדה נצמדה אלי עד הגן. כמעט נתנה לי יד. זה היה נראה שהיא חיכתה לי. אנשים בטוח חשבו שהיא הבת שלי. התלבטתי אם לדבר איתה או שעדיף שלא(אני זרה... ) בסוף הייתי נחמדה ושאלתי, היא לא ענתה.
יום אח"כ הכביש היה סגור בגלל חפץ חשוד-והנה ההשראה לכל הסיפור...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י בב;n4979457:
זה נתון לפרשנות.
אני התכוונתי שהאישה ההיא היא אישה טובה ופשוט הליווי של הילדה הקטנה נכפה עליה מחוסר ברירה. קרה לי משהו פחות דרמטי בשבוע שעבר. ילדה נצמדה אלי עד הגן. כמעט נתנה לי יד. זה היה נראה שהיא חיכתה לי. אנשים בטוח חשבו שהיא הבת שלי. התלבטתי אם לדבר איתה או שעדיף שלא(אני זרה... ) בסוף הייתי נחמדה ושאלתי, היא לא ענתה.
יום אח"כ הכביש היה סגור בגלל חפץ חשוד-והנה ההשראה לכל הסיפור...

מעולה. קטע מעולה.

הייתי ממליץ אפילו להדגיש בסיפור את האופציה שהאשה לא תמימה בכלל...

נראה לי מעניין לעשות אולי אתגר אחר (ביום מן הימים..) ובו אנשים יספרו על עצמם. מסתבר שכמעט כל אדם "נאבד" לפחות פעם אחת בילדותו.. הוא או מישהו קרוב מהמשפחה.

תפנית בעלילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י פנס בערפל;n4979563:
מעולה. קטע מעולה.

הייתי ממליץ אפילו להדגיש בסיפור את האופציה שהאשה לא תמימה בכלל...

נראה לי מעניין לעשות אולי אתגר אחר (ביום מן הימים..) ובו אנשים יספרו על עצמם. מסתבר שכמעט כל אדם "נאבד" לפחות פעם אחת בילדותו.. הוא או מישהו קרוב מהמשפחה.

דווקא כן התחשק לי שהיא תהיה תמימה הפעם. נראה לי שזה הטוויסט פה.

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
כמה מילים...
''שריונה, מה הקטע?! הגזמת! כתבת פעם אחת עכשיו שבי כבר בשקט''
אתם צודקים, נכון---
אז הבהרה קצרה כדי שתבינו
הצום יצא אצלנו מאוחר מאד, לא תאמינו אבל התקרב לחצות! כשהתחלתי לצום לא ידעתי
אם אשבור באמצע או כבר בהתחלה, ברוך ה' אני צמה בקלות לכן גררתי עצמי עד הסוף
כדי להחזיק ראש החלטתי לכתוב איזה קטע שיעזור לי להעביר את הזמן הקצוב שנשאר עד לסיום.
בתקווה להבנה ולמחילת עוונות..

נקודה נוספת: קצת סולידריות עם כל ה'זלמנים' אותם בעלים שהפכו להיות המאבטחים הצמודים של הפחדניות ללוותן בדרכן
ולהצילן מכף כל אויב אורב ועורב.

חשבתי לעצמי פעם אם בורא עולם ברא עכברושים- למה הורגים אותם?
הגעתי למסקנה [ממש הרגע] שעדיף מליון עכברים מתים
מצעקה אחת של גברת בירנבוים.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י שריונה;n4986237:
כמה מילים...
''שריונה, מה הקטע?! הגזמת! כתבת פעם אחת עכשיו שבי כבר בשקט''
אתם צודקים, נכון---
אז הבהרה קצרה כדי שתבינו
הצום יצא אצלנו מאוחר מאד, לא תאמינו אבל התקרב לחצות! כשהתחלתי לצום לא ידעתי
אם אשבור באמצע או כבר בהתחלה, ברוך ה' אני צמה בקלות לכן גררתי עצמי עד הסוף
כדי להחזיק ראש החלטתי לכתוב איזה קטע שיעזור לי להעביר את הזמן הקצוב שנשאר עד לסיום.
בתקווה להבנה ולמחילת עוונות..

נקודה נוספת: קצת סולידריות עם כל ה'זלמנים' אותם בעלים שהפכו להיות המאבטחים הצמודים של הפחדניות ללוותן בדרכן
ולהצילן מכף כל אויב אורב ועורב.

חשבתי לעצמי פעם אם בורא עולם ברא עכברושים- למה הורגים אותם?
הגעתי למסקנה [ממש הרגע] שעדיף מליון עכברים מתים
מצעקה אחת של גברת בירנבוים.

קטע נהדר!
(אומרים שחתן מקבל הדרכה כזו: אם זוגתך שוטפת את הבית- בשום פנים ואופן אל תדרוך. בנוסף אם זוגתך מבחינה במקק- רוץ והרוג אותו. שאל החתן החריף: מה לעשות אם הרצפה עדיין רטובה מהשטיפה והולך עליה מקק? ענה המדריך: "יהרג ואל יעבור...")

נ.ב. גדי ישראלי- פניתי אליך גם בפרטי. אם מחקת את החומר היפהפה שלך בגלל משהו שכתבתי- קבל את התנצלויותיי!!!!!

שרלוט

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י פנס בערפל;n4986325:
קטע נהדר!
(אומרים שחתן מקבל הדרכה כזו: אם זוגתך שוטפת את הבית- בשום פנים ואופן אל תדרוך. בנוסף אם זוגתך מבחינה במקק- רוץ והרוג אותו. שאל החתן החריף: מה לעשות אם הרצפה עדיין רטובה מהשטיפה והולך עליה מקק? ענה המדריך: "יהרג ואל יעבור...")

נ.ב. גדי ישראלי- פניתי אליך גם בפרטי. אם מחקת את החומר היפהפה שלך בגלל משהו שכתבתי- קבל את התנצלויותיי!!!!!

לא זכיתי לקרוא מה גדי כתב
כשנכנסתי לפה זה היה מחוק, חבל!!

גדי ישראלי

משתמש מקצוען

בס"ד

לידידי פנס בערפל,

קיבלתי הודעתך במייל ונכנסתי במיוחד לומר לך – אין שום קשר בין מה שדיברנו לבין המחיקה שנעשתה מסיבות אחרות.

תמשיך לשמח את הגולשים באמרי פיך ויהי האלוקים עמדך.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י גדי ישראלי;n4988618:
בס"ד

לידידי פנס בערפל,

קיבלתי הודעתך במייל ונכנסתי במיוחד לומר לך – אין שום קשר בין מה שדיברנו לבין המחיקה שנעשתה מסיבות אחרות.

תמשיך לשמח את הגולשים באמרי פיך ויהי האלוקים עמדך.

אוקיי, כשתחוזר לכתוב אנחנו פה.

נריה מגן

משתמש מקצוען
הקטע שכתבתי מוקדש באהבה לפנס כדי שיוכל להאיר קצת יותר את הערפל:rolleyes:. ברכות לרגל היותך 'משתמש פרימיום'! (מה זה בכלל?)
חשבתי עליו מיד כשראיתי את התמונה, וכשנותר לי קצת זמן התיישבתי וכתבתי.
וגדי&פנס, מהדו שיח שלכם עלה שגדי עזב את הפורום. אם כן אני יוצא במחאת המונים שכמוה לא נהייתה! חכו חכו לתחריר הפרוגית! (ואם הוא לא עזב - אז סתם נסחפתם, שניכם...)

נריה מגן

משתמש מקצוען
ואפרופו - אלישקף, אולי סוף סוף יהיה כאן מישהו שיסביר את רצף האותיות הכל כך שמיש והכל כך לא ברור 'סטגדיש' בתירגום מילולי?
זהירות ספויילר:mad:: נקודה נוספת - שימו לב שרוב הכותבים (ואני בתוכם) ראו בטיילת השוממת אומנם תחילתו של סיפור מתח אך בסופו של דבר התברר פעם אחר פעם כי לא מדובר ביותר מדימיון פרוע או משהו בסגנון...:cool:

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י נריה מגן;n4988890:
הקטע שכתבתי מוקדש באהבה לפנס כדי שיוכל להאיר קצת יותר את הערפל:rolleyes:. ברכות לרגל היותך 'משתמש פרימיום'! (מה זה בכלל?)
הלוואי וידעתי:)
בהתחלה נתתי לעצמי פרס של 3 בטריות מלאות. אח"כ שדירגתי את הפרס....
תודה למי שנתן לי הרעיון

נריה מגן

משתמש מקצוען
נכתב ע"י פנס בערפל;n4988971:
בהתחלה נתתי לעצמי פרס של 3 בטריות מלאות. אח"כ שדירגתי את הפרס....
תודה למי שנתן לי הרעיון

???
לא הבנתי. איזה פרס, איזה בטריות ואיזה רעיון?

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י נריה מגן;n4988984:
???
לא הבנתי. איזה פרס, איזה בטריות ואיזה רעיון?

הלוגו הקודם שלי היה 3 בטריות (לכל ניק יש אחת מתחת השם שלו, אני פרגנתי לעצמי 3, ), הלוגו הנוכחי שלי מחמיא יותר, זה הכל.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה