טחוב.
ניחוח הסכך,
בחנוכה.
הלכתי אחרי הריח
בעיניים עצומות
הוא ניגב לי דמעות געגוע
והשאיר טפטופים לזכרו
זכרתי את המרק השקוף
מים עם קניידלך
את כוסות התה
זכוכית חומה עם ידית
את הקומפוט העמוס
בריחות של גן עדן
את הספות הכבדות
בורדו בניחוח נפטלין
השנים חולפות
והריח לא מיטשטש
הייתי ילדה שהוא נפטר
אבל הריח בלב
נשאר
ברוך הבא, נחמן!היי, תודה רבה! איזה מרגש.
@אבימי, מעניין לשמוע. הראשון שלי יצא לפני 19 שנה. וואו! זה הרבה!
@יואב ברק, היו קצת זיקוקים. נסתפק בזה הפעם
רציתי לגם להזכיר לטובה את @נתן גלנט היקר, שהמליץ לי לגבי הפורום הזה לפני חודשים ארוכים ולָא אִסתַייעָא מילתָא. ואז הזכיר אותו שוב. ואמר שהיו גִלגולים שונים ומשונים. ולבסוף הנה אני כאן. בעיקר כדי לקיים אינטראקציה כלשהי עם כותבים נוספים, עניין מכובד כשלעצמו בעולם מבודד של כתיבה.
אז תודה לך, נתן, על ההמלצה וההזמנה.
וברוכים הנמצאים.
תודה!האם אצל כולנו האסוציאציה הראשונה לריח היא סבא או סבתא, בית ישן וריחות עתיקים?...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: