תחכימו אותי, איפה הממשק לגלות פה?פרק תהילים מזמור לתודה למול בן אדם שעולה להקריב קורבן תודה.
ביקשתי ממנו משהו בסגנון, יצא זוועה, אל תשאלי...@Ayala10
פרומפט:
סלון של בית מודרני. בקיר הבית יש ריבוע קטנטן לא מסוייד, רואים את האבנים המתקלפות מתחת.
צפה בקובץ המצורף 1715903
האמת שנראה לי שאת צודקתזה באמת אתגר מאתגר..
וההוכחה-יש יותר תמונות שנמחקו ממנו מאשר שנשארו..
זה מה שיפההאמת שנראה לי שאת צודקת
ממש התלבטתי...
אבל אהבתי את הרעיון
ובכל זאת מדובר באתגר, לא?
מצד שני זה מדכא...זה מה שיפה
אתגר קל מידי זה משעמם..
כאן זה אתגר למתקדמים
מה הפרומפט?כל המתאבל על ירושלים זוכה ורואה בשמחתה
צפה בקובץ המצורף 1715910
יהודי אורתודוקסי זקן, לבוש בחולצה מכופתרת לבנה, מכנסיים שחורות וגרביים שחורות ללא נעליים, יושב על הרצפה כפוף בפנים עצובות ועיניים אדומות מבכי, וקורא במגילת קלף ישנה שמחזיק. לידו כיסא עץ ישן ועליו נר דולק. אוירה קודרת של אבלות וצער. צבעים עצובים.מה הפרומפט?
אתגר קל מידי זה משעמם..
בכל זאת מדובר באתגר, לא?
אשמח לשמוע מה מעדיפים כאן, לתועלת האתגר של היום בערב.מצד שני זה מדכא...
משהו באמצעאשמח לשמוע מה מעדיפים כאן, לתועלת האתגר של היום בערב.
אתגר שדורש חשיבה.אשמח לשמוע מה מעדיפים כאן, לתועלת האתגר של היום בערב.
באיזה אתר יצרת עם הפרומפט הזה?יהודי אורתודוקסי זקן, לבוש בחולצה מכופתרת לבנה, מכנסיים שחורות וגרביים שחורות ללא נעליים, יושב על הרצפה כפוף בפנים עצובות ועיניים אדומות מבכי, וקורא במגילת קלף ישנה שמחזיק. לידו כיסא עץ ישן ועליו נר דולק. אוירה קודרת של אבלות וצער. צבעים עצובים.
נראה דיזיינרבאיזה אתר יצרת עם הפרומפט הזה?
אני אישית מעדיפה אתגר שמאתגר את יכולת היצירה בבינה מלאכותית (כמו הציצית ; ) )אשמח לשמוע מה מעדיפים כאן, לתועלת האתגר של היום בערב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: