קישור לאתגר <<<
כאן דיונים הערות ומחמאות
כאן דיונים הערות ומחמאות
כי זו תמונה עם יותר מדי פיקסלים, נסו לצמצם פיקסלים (לא משקל תמונה).
אתגר מדליק!!!
@מצלמה , מחנה יודה לוקח!!!
כן, הרעיון הוא ציון 70 שנות...חייב שדווקא הלוגו יהיה 70?
או שאפשר לשלב את ה70 בכרזה?
זה מה שאני עושה!!!! (לא תמיד, אבל כן למה לא?)לא ריציתי למנוע מהיצרתיות לנוע, אבל רואה חובה קדושה לספר (שוב ושוב) מה אני עושה במצבים כאלו, לא תספרו, נכון?
ששש....
אני, איך לומר...
מעתיק!
ממי? לא חסר.
בד"כ מאשטרסטוק, עושה שם חיפוש על המספר 70, מגלגל 70 עמודים, ובינתיים מוצא משהו שמוצא חן בעיני - וכל השאר היסטוריה....
כמו זה לדוגמא:
העלתי את הוקטור פעם, אם מישהו יראה שימוש - בכיף.
דרוש מידע - יומולדת גיל 70
שלום וברכה, לאבא שלי שיחי' יש יומולדת של גיל 70. מחפשת רעיונות יפים שאפשר לעשות. ניסיתי לחפש בפורום רעיונות אבל אני לא מצליחה למצוא. מי שיכול להעלות רעיונות/דברים עשו יותר מאשמח. תודה!www.prog.co.il
מעתיק!
בד"כ כן, ותמיד עושה שינויים כלשהם, לא כי תמיד כי נצרך, בעיקר כי אני ודאי יוצר יותר מוכשר מעוד איזה אנדונזי שמוכר בשאטר'...ממש מעתיק ?
צילום מסך ועובר מעל עם ציפורן / מכחול / עפרון.... ?
חוקית - אין עם זה בעיות של זכויות יוצרים ?
אני גם מסתכלת, אבל יותר בעניין של השראות כדי ליצור משהו חדש - מעורבב מכל מה שראיתי.
בד"כ כן, ותמיד עושה שינויים כלשהם, לא כי תמיד כי נצרך, בעיקר כי אני ודאי יוצר יותר מוכשר מעוד איזה אנדונזי שמוכר בשאטר'...
אני צחקתי כמובן, אין כמעט סיכוי להוציא משהו בלעדיהם.כולם יותר מוכשרים מהאינדונזים האלה - אבל תכל'ס בדר"כ א"א להסתדר בלעדיהם....
אבל למה?אני צחקתי כמובן, אין כמעט סיכוי להוציא משהו בלעדיהם.
כלומר, אפשר, אבל הרבה יותר קשה וארוך.
אבל למה?
זה עצוב, כאילו ברור שזה חיים קלים
אבל בשביל מה אנחנו מעצבים?
מעצב גרפי (ובעצם כל בעל מקצוע) צריך להשקיע את מירב כוחותיו בהבאת תוצר טוב ככל שניתן, אם ניתן להגיע לאותה התוצאה בקיצורי דרך, ובמקביל להשקיע בדברים שבאמת צריכים השקעה - גם הלקוח קיבל מוצר מנצח.אבל למה?
זה עצוב, כאילו ברור שזה חיים קלים
אבל בשביל מה אנחנו מעצבים?
מסכימה לכל מילה!מעצב גרפי (ובעצם כל בעל מקצוע) צריך להשקיע את מירב כוחותיו בהבאת תוצר טוב ככל שניתן, אם ניתן להגיע לאותה התוצאה בקיצורי דרך, ובמקביל להשקיע בדברים שבאמת צריכים השקעה - גם הלקוח קיבל מוצר מנצח.
בדיוק כמו שאף אחד לא חושב לעצב פונטים לבד, כי הרי לבא באנו, אם לא לעצב לבד?
ככה (לעניות דעתי), צריך להתייחס לכל השאר.
נכון שמעצב גרפי שלא יודע לעשות את הדרך הארוכה, ייכשל בוודאות בדרך הקיצור, אבל אני לא רואה בזה כל פחיתות במעלה, עם שימוש נכון, לפעמים זה יתרון עצום. לא פחות.
תלוי את מי שואלים.זה נורמלי?
אם זה בדיוק אותו דבר, אז די ברור שלא.מותר?
אבל להעתיק ממש עם כלי הפן בלי לשנות זה נורמלי? מותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: