גם עכשיו?אצלי היא פתוחה - נטפרי
לצערי חסום בנטפרי
חסום.
העובדים בהודו לא שמעו על פסל החירות...?חסום.
מדהים מדהים מדהים!ביצירה מופיע "פסל החירות האמריקאי" (עם טשטוש פנים), שיש הרואים בעניין דמות אשה.
עכשיו פתוח
אם זו תחרות נושאת פרסים, זה מחייב אותי לגילוי נאות ברור יותר לגבי הגלויה שלי:עדכון:
@אלחנן_בן_אורי - הצייר, הקליגרף - ומעצב הפונטים המוכשר, לוקח חסות על האתגר הנוכחי, ומעניק 2 משקלים לזוכה במקום הראשון, ומשקל נוסף לזוכה במקום השני!
ביקשתי יפה-יפה, שיפרגן גם משהו לחברי האתר, הוא הבטיח לחשוב עלינו בקטע טוב - עם קופון ייחודי, עדכון בעזהי"ת בהודעת הזכייה.
למי שלא מכיר - כדאי מאד מאד להכנס לאתר, להבין מה אפשר להפיק מאותיות (את פונט "כרמל" רכשתי מיד כשיצא, הוא "עשה" לי כמה יצירות עם כמעט אפס מאמץ...).
הפונטים שלו מכילים הרבה ליגטורות, אבל מעל הכל הם מכילים שילוב של כישרון קליגרפי ענק ויכולות ביצוע בלתי רגילות. מי שמבואס מזה שהוא לא קליגרף, יכול לעשות קיצור דרך עם הפונטים. (ומי שבאמת מבואס --- יש לו גם קורסים קליגרפיים...)
בן אורי - פונטים בעברית
אתר הפונטים של האמן אלחנן בן־אורי. פונטים מוקפדים וייחודיים בעברית, למעצבים שרוצים להכניס חיים חדשים לעיצוב הטיפוגרפי שלהם.fonts.ben-uri.com
התפרסם לפני כמה ימים שבתחרות ציור ענקית - זכה ציור שבוצע ע"י בינה מלאכותית, הציבור כעס - כמובן...אם זו תחרות נושאת פרסים, זה מחייב אותי לגילוי נאות ברור יותר לגבי הגלויה שלי:
התמונה של הרימון-תפוח-דבש נוצרה באמצעות בינה מלאכותית.
אז לשיקולכם - אם אתם חושבים שזה לא ראוי שהיא תתחרה על פרס אמיתי מול עיצובים רגילים, תסירו אותה ואני אעלה אותה באשכול הכללי של השנה טובה.
למה הכוונה?התמונה של הרימון-תפוח-דבש נוצרה באמצעות בינה מלאכותית.
למה הכוונה?
זה יפה מאד!שנה של התחדשות \ בורסלינו
האמת היא שהסתפקתי בין התחדשות ל'חידוש', קהל היעד הוא עם ישראל ועולם הישיבות,אפשר קצת פירוט למשמעות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: